- Poruka
- 97.582
Dobro, ali ovde pričamo o Evropi zbirnou bosni su1991 bili vecina. od tad svojataju bosnu jer misle po tom se postaje glavni baja i preuzima zemlja i drzava
1981 predjose u vecinu
do 1971 nijesu bili vecina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, ali ovde pričamo o Evropi zbirnou bosni su1991 bili vecina. od tad svojataju bosnu jer misle po tom se postaje glavni baja i preuzima zemlja i drzava
1981 predjose u vecinu
ne smeta mi nidje.Ne smeta ti na odmoru u Turskoj ili zivis u Turskoj?![]()
pa i tu ce tako da misle, cim postanu vecinaDobro, ali ovde pričamo o Evropi zbirno
da
to smo i mi drevni iliri govorili kad su poceli ovde u 9tom veku da se naseljavaju sloveni, srbi, bugari, hrvati, slovenci...Ispravak krivog navoda: "EUropa JOŠ nije islamizirana".... Nacrtano: EU države uvoze radnu snagu da peru ukakana dupeta svoji starih, ofucanih penzionera.. a ko će da brani tu EU od islamizacije?? Ti strani radnici!!??? EU je KAPUTTT, samo to još ne znaju.. jer im niko nije rekao!![]()
![]()
Mogu oni sada da misle to jer ih je NATO spasio opsade CAPAJEBA!!! Inače bi i danas bili pod opasadom, dok ne bi većina doživela sudbinu Staljingarda i Lenjingrada itd...u bosni su1991 bili vecina. od tad svojataju bosnu jer misle po tom se postaje glavni baja i preuzima zemlja i drzava
1981 predjose u vecinu
6%Koliko je bilo muslimana pre 30 godina?
za mene je to muzika, a kada smo kod zvona, mali muzicki predah, ako moze?mozda je mene i tebe to arlaukanje ali vjernicima muslimanima nije i ja to postujem!
Pa ostalo ti lose u secanju, vrvt citas traceveTako mi je ostalo u secanju.
Ne mogu sad da trazim po forumu.
Za sve dovoljno pametne je dovoljno iskustvo sa sudbinom Titove SFRJ i njegovo HUMANODobro, ali ovde pričamo o Evropi zbirno
ulaganje u nerazvijene krajeve Kosovo i Bosna!! Tako danas praktički postoje muslimanske vukohebine Kosova Republjik i BiH Pederacija!!! A muslimani u EU NEĆE da stvaraju lokalne svoje islamske države.. oni hoće da ISLAMIZIRAJU celu EU!6%
sada ih je 8%
sa ovim tempom, za 500 godina ce ih budi u vecini
| Zemlja | muslimana 1980. (u milionima) | muslimana 2025. (u milionima) | Faktor rasta |
|---|---|---|---|
| Nemačka | 0,16 | 6 | 50 puta |
| Francuska | 1,6 | 6 | 3,75 puta |
| UK | 0,442 | 4 | 9 puta |
| Italijja | 0,035 | 2,7 | 77 puta |
nije tacnoPa ostalo ti lose u secanju, vrvt citas traceve
?? Za 500 godina će oni zavladati.. pa i propasti jer će ih neki drugi shebati.. recimo KINEZI.....6%
sada ih je 8%
sa ovim tempom, za 500 godina ce ih budi u vecini

EU je KAPUTT....Ne znam gde nalaziš podatke, ali evo preseka par ključnih zemalja
Zemlja muslimana 1980. (u milionima) muslimana 2025. (u milionima) Faktor rasta Nemačka 0,16 6 50 puta Francuska 1,6 6 3,75 puta UK 0,442 4 9 puta Italijja 0,035 2,7 77 puta
Nije kaput nego su se prešaltovali. Svojevremeno su ubedili stanovništvo da je hrišćanstvo ono što valja. Sad menjaju motif.EU je KAPUTT....
?? Kako nisi KAPUTT ako se odrekneš svojih hrišaćanskih pravila.. i usvojiš islamska pravila??Nije kaput nego su se prešaltovali. Svojevremeno su ubedili stanovništvo da je hrišćanstvo ono što valja. Sad menjaju motif.
Recimo: Svaki musliman ima pravo na onoliko žena koilko može da uzdržava!!!

Videćemo šta će biti?? Za 500 godina će oni zavladati.. pa i propasti jer će ih neki drugi shebati.. recimo KINEZI.....![]()
ti si pito za pre 20 godina sad vadiš tabele od pre 50 godinaNe znam gde nalaziš podatke, ali evo preseka par ključnih zemalja
Zemlja muslimana 1980. (u milionima) muslimana 2025. (u milionima) Faktor rasta Nemačka 0,16 6 50 puta Francuska 1,6 6 3,75 puta UK 0,442 4 9 puta Italijja 0,035 2,7 77 puta
Ne.Pa ostalo ti lose u secanju, vrvt citas traceve
Dobar deo EU zemalja je u osnovi konzervativan i ne toleriše (suštinski izbegavaju mešanje) sa islamskom religijom jer je smatraju invazivnom, pored toga su učestvovali u napadima na islamske zemlje te je tu strah od odmazde, u prva dva talasa izbeglica je bio solidan broj radikalnih islamista koji su u EU pravili cirkus, a danas su sve učestaliji napadi od strane islamista, dobar deo muslimana ne želi da igra po pravilima EU te je i to faktor.
ti si pito za pre 20 godina sad vadiš tabele od pre 50 godina
a i brojka ti na valja 1980 ih je bilo 1,6 miliona, sad ih je 6
In the 1980s, the Muslim community in West Germany became a permanent and increasingly visible part of society, with a population of approximately 1.2 to 1.6 million people, predominantly of Turkish origin
?? Mnogi u svetu, nekada, sada i ubuduće nemaju pojma o čemu lupetaš!!~???pravi koren problema, međutim, leži u "nama" tj pogotovo na samom zapadu. u sve većem moralnom relativizmu. ateizam i naturalizam svode istinu na stvar ukusa. kulturni relativizam razvodnjava naše tradicionalne vrednosti. a utilitarizam pokušava da nas ubedi da je težnja ka "najvećoj sreći za najveći broj" rešenje tj čak i ako to znači diskriminaciju manjina i opravdavanje sredstava.
srećom, pa i na tom obezglavljenom zapadu i dalje nose deo "hrišćanske DNK" u sebi. naša ljudska prava i vrednosti duboko ukorenjene u hrišćanstvu, bez obzira da li to priznajemo ili ne.
možda bi povratak našim korenima ponudio rešenje: ne ljudskim manama u ime hrista, već suštini hrišćanske vere. u tome leže one trajne vrednosti čije odsustvo nas danas čini slabim i ranjivim.
Warum ist die Sonne rund?Šta mislite da je razlog tome? Isključivo broj izbeglica, tražilaca azila i drugih imigranata posle ratova u Iraku, Avganistanu, Siriji, itd. ili nešto drugo?
P.S.
Autorska![]()