Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.179
Sve je objašnjivo licemjerstvom.Frtko novootkriveni teolog.
Mislim da je ovo već sto puta objašnjavano.
Kao, vjernik sam, ali od vjere uzimam samo ono što mi paše.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je objašnjivo licemjerstvom.Frtko novootkriveni teolog.
Mislim da je ovo već sto puta objašnjavano.
To se govorilo i za Kinu kada je bila pandemija COVIDA-19.https://www.danas.rs/svet/rusija-krematorijum-sankt-peterburg/
https://www.moscowtimes.ru/2025/09/...-vtoroi-mirovoi-voini-poter-v-ukraine-a175816
Znači li ovo da Rusija sa toliko krematorija, što pokretnih, što nepokretnih, postaje jedan od direktnih uzročnika globalnog zatopljenja?
Rek’o Danas, ma dabome. Šta ste još sanjali?https://www.danas.rs/svet/rusija-krematorijum-sankt-peterburg/
https://www.moscowtimes.ru/2025/09/...-vtoroi-mirovoi-voini-poter-v-ukraine-a175816
Znači li ovo da Rusija sa toliko krematorija, što pokretnih, što nepokretnih, postaje jedan od direktnih uzročnika globalnog zatopljenja?
Srbi po običaju kmeče, samo sad pokazuju i sukmečanje za Ruse.
Kako je uopće dopušteno da se netko bori protiv Rusa i Srba bez da su mu obje ruke vezane na leđima, a noge okovane lancima od 50kg. Nepravda!!!!
Dosadan si. To si jedan od onih prdeca koji bi se svugdje gurali, a ne znaju pisati. Smajliji, sličice, rijetki komentari od tri riječi, to si ti.
Kako ne postoji?Ne znam, postoji li ta verzija?
Ma, to što ima, ne ubij, iz Starog zaveta, dok tamo ima svakakvi ratovi i masakri razni narodi vs Jevreji, razumeš, ima to sve svoj kontekst i vreme i mesto.Sve je objašnjivo licemjerstvom.
Kao, vjernik sam, ali od vjere uzimam samo ono što mi paše.![]()
Na šta pomisliš kada ujutro gledaš Teletabise?Kako ne postoji?
Pogledaj Jasenovac, Jadovno,...sve će ti biti jasno.
Ti i istorija kao ja i klavir.Ma nisi od mene.. to si naučio dok si markirao sate u školi provodeći vrijeme u birtijama.
Kalav stari zavjet, pa moraš se apdejtirati ma važeću verziju.Ma, to što ima, ne ubij, iz Starog zaveta, dok tamo ima svakakvi ratovi i masakri razni narodi vs Jevreji, razumeš, ima to sve svoj kontekst i vreme i mesto.
I, Isus kaže, svoje (lične) neprijatelje, dok ima isto Isus, nema veće ljubavi nego položiti dušu život za prijatelje svoje, jel ako neko napada tvoju porodicu ili zemlju valjda treba da se brani i suprostavlja. itd.
Kako su srećni što nemaju Hrvate u susedstvu.Na šta pomisliš kada ujutro gledaš Teletabise?
Ali iskreno nam reci
Malo pomisliš i na Jasenovac, jesam li u pravu? Onako ovlaš.Kako su srećni što nemaju Hrvate u susedstvu.
Frtko, ajd drugom prilikom, ko će tebi sad ovo da objasni kad nisi u elementu.Kalav stari zavjet, pa moraš se apdejtirati ma važeću verziju.
Gdje piše da se trebaš braniti ako neko napada tvoju porodicu?
Jel zapovijed "ne ubij" ili "ne ubij osim ako..."
Na stranu sada šta je Eva nastala od Adamovog rebra
![]()
A šta mi možeš objasniti?Frtko, ajd drugom prilikom, ko će tebi sad ovo da objasni kad nisi u elementu.![]()
Šta ti je, gde si ti bre otišo, pričamo o, ne ubij, i, svoje neprijatelje, već sam napiso šta i kako, ajd čao, uživaj u tvoje vizije.A šta mi možeš objasniti?
Vještice, belzebube, zmajeve, bogove i Drekavce?
Život vječni u raju (ubio bih se od dosade, pazi, to nije 100 miliona godina nego beskonačno puta više), ili me prži vječna vatra u paklu?
Ne postoji gluplji koncept od koncepta vjere, ali ajde, ideja o reinkarnaciji bar ima nekog površnog smisla.
Ili ćeš mi krenuti objašnjavati da ti kao vjernik znaš sa je samo tvoja vjera ona prava, a drugi vjeruju u laži.
Pa jbt![]()
Uopće ne postoji povijesno sjećanje na to. To nikada nije bila tema, niti je ikoga ikada zanimalo. Baš nikada nisam čuo da netko razgovara o tome. Čak ni u školi se to nije spominjalo. To je potpuno nebitna epizoda u hrvatskoj povijesti pa shodno tome nemamo što i zašto zamjerati Rusima zbig toga.Možda da , možda ne , istorijsko sećanje se ne može tek tako izbrisati. Svejedno, kako je krenulo, opet će vaši dečki u blato Ukrajine protiv Rusa. O tome razmišljajte a ne o Srbima.
Ahahaha, evo okrećem i drugi obraz.Šta ti je, gde si ti bre otišo, pričamo o, ne ubij, i, svoje neprijatelje, već sam napiso šta i kako, ajd čao, uživaj u tvoje vizije.![]()
O Hrvatima u Staljingradu samo Srbi imaju istorijsko sjećanjeMožda da , možda ne , istorijsko sećanje se ne može tek tako izbrisati. Svejedno, kako je krenulo, opet će vaši dečki u blato Ukrajine protiv Rusa. O tome razmišljajte a ne o Srbima.
Možda nisu Švabe, ali zato jesu Francuzi.Ja ne sanjam,ali pouzdano znam da su Rusi bili dva puta u Berlinu a švabe ni jednom u Moskvi.
U Jasenovcu su Srbi tiskali Biblije?Kako ne postoji?
Pogledaj Jasenovac, Jadovno,...sve će ti biti jasno.
Ne ovlaš - uvek se setim Jasenovca.Malo pomisliš i na Jasenovac, jesam li u pravu? Onako ovlaš.
Prati temu.U Jasenovcu su Srbi tiskali Biblije?A ja sam uvijek vjerovao da su tamo bili logoraši i da su ih ustaše ubijale.
![]()
A kada legneš na livadu i gledaš oblake?Ne ovlaš - uvek se setim Jasenovca.
Nenaplaćeni genocid.
Daj link na knjižaruPrati temu.
Nisu Srbi tiskali Biblije, nego su Hrvati očigledno imali svoju verziju Biblije, u kojoj je zapovest:"Ubij!".
Ubij, kolji, kopaj oči, razbijaj glave maljevima,...