Mystic+ Stara legenda Poruka 99.462 23.10.2025. u 21:00 - Vučić : “Ćacilend je najslobodnije mesto u Evropi“ #51 Sizif: Nesumnjivo će biti jednoglasno izglasan za predsednika Ćacilenda, jednog dana kada Ćacilend bude republika u Zabeli. Kliknite za proširenje... Република бандита је од 1944. мирним путем не можемо да вас променимо
Sizif: Nesumnjivo će biti jednoglasno izglasan za predsednika Ćacilenda, jednog dana kada Ćacilend bude republika u Zabeli. Kliknite za proširenje... Република бандита је од 1944. мирним путем не можемо да вас променимо
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 66.082 23.10.2025. u 21:11 - Vučić : “Ćacilend je najslobodnije mesto u Evropi“ #52 Mystic+: Република бандита је од 1944. мирним путем не можемо да вас променимо Kliknite za proširenje... Nas da promenite?
Mystic+: Република бандита је од 1944. мирним путем не можемо да вас променимо Kliknite za proširenje... Nas da promenite?
Duskwood Veoma poznat Poruka 10.914 juče u 21:07 - Vučić : “Ćacilend je najslobodnije mesto u Evropi“ #53 Jel konacno sada svima jasno da tu nikada nisu bili studenti? Niti jednog momenta. Sada je konacno jasno. Fakulteti proradili, Cacilend i dalje postoji.
Jel konacno sada svima jasno da tu nikada nisu bili studenti? Niti jednog momenta. Sada je konacno jasno. Fakulteti proradili, Cacilend i dalje postoji.
Paula Wignerova Prijateljica VIP Poruka 43.145 juče u 21:08 - Vučić : “Ćacilend je najslobodnije mesto u Evropi“ #54 Duskwood: Jel konacno sada svima jasno da tu nikada nisu bili studenti? Niti jednog momenta. Sada je konacno jasno. Fakulteti proradili, Cacilend i dalje postoji. Kliknite za proširenje... Glavni ćaci student je još u junu pokazao indeks sa ocenom 10
Duskwood: Jel konacno sada svima jasno da tu nikada nisu bili studenti? Niti jednog momenta. Sada je konacno jasno. Fakulteti proradili, Cacilend i dalje postoji. Kliknite za proširenje... Glavni ćaci student je još u junu pokazao indeks sa ocenom 10
mario80 Stara legenda Poruka 86.296 juče u 21:13 - Vučić : “Ćacilend je najslobodnije mesto u Evropi“ #55 Duskwood: Jel konacno sada svima jasno da tu nikada nisu bili studenti? Niti jednog momenta. Sada je konacno jasno. Fakulteti proradili, Cacilend i dalje postoji. Kliknite za proširenje... Ja sam odmah pored, tu nikada nije ni bilo studenata već besprizorni sa biroa i dobar deo pacijenata iz ludnice.
Duskwood: Jel konacno sada svima jasno da tu nikada nisu bili studenti? Niti jednog momenta. Sada je konacno jasno. Fakulteti proradili, Cacilend i dalje postoji. Kliknite za proširenje... Ja sam odmah pored, tu nikada nije ni bilo studenata već besprizorni sa biroa i dobar deo pacijenata iz ludnice.
Duskwood Veoma poznat Poruka 10.914 juče u 21:15 - Vučić : “Ćacilend je najslobodnije mesto u Evropi“ #56 Paula: Glavni ćaci student je još u junu pokazao indeks sa ocenom 10 Kliknite za proširenje... Onda otisao na kolokvijum i dobio 6-
Paula: Glavni ćaci student je još u junu pokazao indeks sa ocenom 10 Kliknite za proširenje... Onda otisao na kolokvijum i dobio 6-
Duskwood Veoma poznat Poruka 10.914 juče u 21:16 - Vučić : “Ćacilend je najslobodnije mesto u Evropi“ #57 mario80: Ja sam odmah pored, tu nikada nije ni bilo studenata već besprizorni sa biroa i dobar deo pacijenata iz ludnice. Kliknite za proširenje... Istina, bilo je i osoba ometenih u razvoju. Sarovic onomad snimio.
mario80: Ja sam odmah pored, tu nikada nije ni bilo studenata već besprizorni sa biroa i dobar deo pacijenata iz ludnice. Kliknite za proširenje... Istina, bilo je i osoba ometenih u razvoju. Sarovic onomad snimio.
Duskwood Veoma poznat Poruka 10.914 juče u 21:18 - Vučić : “Ćacilend je najslobodnije mesto u Evropi“ #58 Zasto u Cacilendu pustaju cetnicke pesme zar nisu Srbi poslednji put bili partizani?
DEDA.D Veoma poznat Poruka 11.116 juče u 23:28 - Vučić : “Ćacilend je najslobodnije mesto u Evropi“ #59 После 23:00 испред Пионирског парка, остаде "шачица лојалиста", којима је задатак да штите и чувају свог "великог вођу".....
После 23:00 испред Пионирског парка, остаде "шачица лојалиста", којима је задатак да штите и чувају свог "великог вођу".....
mario80 Stara legenda Poruka 86.296 juče u 23:41 - Vučić : “Ćacilend je najslobodnije mesto u Evropi“ #60 Nije ih više ni bilo, moraju da idu jer evo ceo dan kontejneri prepuni!
Duskwood Veoma poznat Poruka 10.914 danas u 06:50 - Vučić : “Ćacilend je najslobodnije mesto u Evropi“ #61 Sad imaju pojacanje.