Awaken God
Domaćin
- Poruka
- 3.821
hahahahahah electric eye (kakava ironija) je pesma Judas Priesta,sa fantasticnim introm koji se zove the Hellion xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aham i meni su te super, i još plus Painkiller, Wheels of Steel, Living After midnight, denim And LeatherEhh Iron Maiden. . . bre ih nikako nisam gotiwila chak shta wishe izuzetno su me iritirali kao bend al od pre jedno 4 meseca ih slusham i stwarno su zakon nema shta !!!! shto bi rekli up the ironselecrtic eye 2 minutes to midnight i wrathchild meni zakon songs !!!
![]()
hahahahahah electric eye (kakava ironija) je pesma Judas Priesta,sa fantasticnim introm koji se zove the Hellion xD
cool je pesma 

a koliko ja znam, oni je beše nikada nisu ni obrađivali?![]()

ih, aj bre u SplitJa idem u Bukurest.![]()
polako trčiš pred ruduJel neko cuo nesto o novom albumu?Znam samo da treba da izadje 2009.

na kojoj bi svirali pesme koje nisu nikad ili su ih vrlo retko svirali a fanovi ih traže, pošto se ni na ovoj turneji nisu udostojili da konačno ubace u listu Alexander the Great, iako su turneju nazvali po Somewhere in Time albumu, sviraju samo Wasted Years i Heaven Can Wait sa njega!Organizovan autobuski prevoz 063 635 742 iz Srbije na koncert 10.8.08.IRON MAIDEN "SOMEWHERE BACK IN TIME-WORLDTOUR' 08" Split,stadion Poljud