Iron Maiden

Ehh Iron Maiden. . . bre ih nikako nisam gotiwila chak shta wishe izuzetno su me iritirali kao bend al od pre jedno 4 meseca ih slusham i stwarno su zakon nema shta !!!! shto bi rekli up the irons :mrgreen: elecrtic eye 2 minutes to midnight i wrathchild meni zakon songs !!!:mrgreen:
aham i meni su te super, i još plus Painkiller, Wheels of Steel, Living After midnight, denim And Leather

...evo jos malo slika...

img3072kx3.jpg

img3075oi7.jpg

Ide neko u Bukurešt/Split/Budimpeštu?

Za Split je trebala da bude najjeftinija varijanta, ali ništa od toga, još čekamo da vidimo da li će biti ikakvog organizovanog prevoza, za Budimpeštu je frka 35€ za vizu, inače je karta za sam koncert oko 32€, prevoz isto nije skup, npr za voz povratna 26€, za Bukurešt je komplet karta+prevoz 80€ + 300 dinara, viza je džabe, organizatori puta sređuju,ne morate da se cimate do ambasade. Evo flajera za Bukurešt:
ironmaidenbukuresttx1.jpg

Ja čekam šta će biti za Split, pošto kartu za koncert imam odavno, ako ne bude ništa organizovano, ili ako bude preskupo, prodaću kartu pa videti za Bukurešt, Budimpešta dolazi u obzir ako se pojavi neko ko radi organizovano i uspeo je da sredi da budu dž vize.

Ma i koj' će im novi album!

Bolje da sledeće godine rade neku turneju koja će se zvati "Live & Rare" ili "Live But Rare" tako nešto :lol: na kojoj bi svirali pesme koje nisu nikad ili su ih vrlo retko svirali a fanovi ih traže, pošto se ni na ovoj turneji nisu udostojili da konačno ubace u listu Alexander the Great, iako su turneju nazvali po Somewhere in Time albumu, sviraju samo Wasted Years i Heaven Can Wait sa njega!

Back