mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Raj je jedan, sacekace te kod Duginog mosta. Nije u redu da budemo odvojeni od svojih najboljih prijatelja. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

UNA
![]()
Deset godina druženja,nije malo...
Ipak...ne želim ti da se u sledećem životu reinkarniraš kao čovek...budi zvezda na nebu ili makar pas.I u jednom i u drugom slučaju bićeš sjajnija od ljudi.
Oprosti što ti poslednje dve godine nisam davao kosti da jedeš,mučila bi se sa njima i otišla mnogo ranije.
Uživaj u psećem raju,sigurno je lepši od ljudskog.

slazem se sa mm...cekaju nas oni tamo negdeRaj je jedan, sacekace te kod Duginog mosta. Nije u redu da budemo odvojeni od svojih najboljih prijatelja.![]()

Dve lepotice su otisle, jedna crna i jedna bela. Vilus, Mili, cekaju vas kod Duginog mosta zajedno.

...........

baš je bila lepa....mnogo mi je žao....![]()
Nismo se druzile ni pune dve godine,a tako mnogo smo prosle zajedno. Dosla je kao potpuno divlja maca,nije dala ni da se dodirne i dosle smo do guranja po stolici i lezanja na ledjima dok je ceskam po stomaku. Boze,koliko je bila vesela i razigrana,a onda je sve odnela prokleta leukemija ...

RIP Meš 

Mili...Krisb.
...naša slika.....

Ne moze Milica da mi se nacudi sta mi je ceo dan, sto sam tuzna i svaki cas mi zasuze oci.Ne moze Milica da mi se nacudi sta mi je ceo dan, sto sam tuzna i svaki cas mi zasuze oci.

Čitam i gutam knedle ... da moji ne vide da ću da briznem u plač! Ljiljo, nemam ništa pametno da kažem ... znaj da sam u mislima sa tobom!
p.s. otišla je i moja Maza (crna maca) pre dva meseca ... morala da je uspavam, bilo je stvarno jezivo teško!