ima li vernih muskaraca?

ima onih koji su prevarili i onih koji čekaju priliku za to...:per:

a020.gif

Poslednja izmena:
daklen, debata.
ja ne znam, ja samo pitam:)

Najčešće smo verni na početku, a onda nas izujedate da poželimo drugoj da budemo verni...
Dok nas ni ona ne izujeda...
Na kraju samo ližemo svoje rane sami...
... ko svako verno pseto...
... željno ljubavi a dobijenih rana...
ne verujemo nikom i samo režimo na svakog...
ko prodje pored nas... za svaki slučaj...

sadDog.jpg

Poslednja izmena:
Da, ima..retki su ali ih ima...ali obicno ti verni imaju neku drugu iritirajucu falinku posebno izrazenu (preponosni, suvise tvrdoglavi, bukvaliste, ljubomorci, impulsivni, svadljivi..itd)...dok svrljalice vecini stvari, situacijama pristupaju lezerno i ne opterecuju partnere nebitnim stvarima...

Od pojedinca zavisi sa cime moze da se nosi i kakvu osobu prizeljkuje...

Da, ima..retki su ali ih ima...ali obicno ti verni imaju neku drugu iritirajucu falinku posebno izrazenu (preponosni, suvise tvrdoglavi, bukvaliste, ljubomorci, impulsivni, svadljivi..itd)...dok svrljalice vecini stvari, situacijama pristupaju lezerno i ne opterecuju partnere nebitnim stvarima...

Od pojedinca zavisi sa cime moze da se nosi i kakvu osobu prizeljkuje...

I kad mu nadješ "ključ" - naći ćeš razlog
A kad nadješ razlog - tvoj je... kao dosadna igračka... :cool:

daklen, debata.
ja ne znam, ja samo pitam:)

:think:Па рекао бих да себе сматрам таквим:think:. С тим што бих додао да преваром не сматрам, то што ћеш психички или физички бети са неким, а да си при томе само номинално у некој већ завршеној причи! Чак бих додао, да је емотивна превара опаснија од физичке, јер физичка може представљати тренутак неког лудила, али емотивна означава дефинитивни крај неке старе приче!

:think:Па рекао бих да себе сматрам таквим:think:. С тим што бих додао да преваром не сматрам, то што ћеш психички или физички бети са неким, а да си при томе само номинално у некој већ завршеној причи! Чак бих додао, да је емотивна превара опаснија од физичке, јер физичка може представљати тренутак неког лудила, али емотивна означава дефинитивни крај неке старе приче!

ZNACI, SMATRAS SEBE VERNIM JER NE VARAS EMOTIVNO VEC SAMO ****** OKOLO DRUGE ZENE:mrgreen:

brrrrate, odma za advokata:lol:

ZNACI, SMATRAS SEBE VERNIM JER NE VARAS EMOTIVNO VEC SAMO ****** OKOLO DRUGE ZENE:mrgreen:

brrrrate, odma za advokata:lol:

Све си погрешно схватила! Не знам где сам написао да радим то што си рекла, што си ти тако протумачила..................то је друго. Више сам се осврнуо на сам појам верности/преваре, и то како можеш преварити некога ко за тебе (и ти за њега) не представљаш ама баш ништа, а са њим си из неког xy разлога (има тога)!

Poslednja izmena:
To nazalost nije opravdanje...svako je individua za sebe i tako joj treba prici...ne mozes vecito kopati po necijoj dusi i mozgu ne bi li iskopao to sto treba da se iskopa..:confused:

Pa niko i ne traži da budeš kopač po groblju ojadjenih duša sem ako te ne zanima nečija duša konkretno...
tada joj se valjda posvetiš... pomogneš, oživiš, uzdigneš...
a ne... toga nema u ovom filmu... možda u nekom sledećem...
vratite publici pare...

Back