ima li vernih muskaraca?

Pa niko i ne traži da budeš kopač po groblju ojadjenih duša sem ako te ne zanima nečija duša konkretno...
tada joj se valjda posvetiš... pomogneš, oživiš, uzdigneš...
a ne... toga nema u ovom filmu... možda u nekom sledećem...
vratite publici pare...

Mozes da joj pomognes, ozivis je, uzdignes samo ako ti neko to dozvoljava i zeli to...u suprotnom, sve je uzalud...

Da, ima..retki su ali ih ima...ali obicno ti verni imaju neku drugu iritirajucu falinku posebno izrazenu (preponosni, suvise tvrdoglavi, bukvaliste, ljubomorci, impulsivni, svadljivi..itd)...dok svrljalice vecini stvari, situacijama pristupaju lezerno i ne opterecuju partnere nebitnim stvarima...

Od pojedinca zavisi sa cime moze da se nosi i kakvu osobu prizeljkuje...

Slazem se. Vecinom jeste tako.
Ili su prosto takvi ljudi da im neki hobi predstavlja vecu strast od zena.
Znam ljude koji bi se radije spustili u pecinu, popeli na planinu, sredjivali auto, opremali stolarsku radionicu i pravili kojesta, ukrstali rase pasa i macaka od toga da jure zene i budu neverni.

Da, ima..retki su ali ih ima...ali obicno ti verni imaju neku drugu iritirajucu falinku posebno izrazenu (preponosni, suvise tvrdoglavi, bukvaliste, ljubomorci, impulsivni, svadljivi..itd)...dok svrljalice vecini stvari, situacijama pristupaju lezerno i ne opterecuju partnere nebitnim stvarima...

Od pojedinca zavisi sa cime moze da se nosi i kakvu osobu prizeljkuje...

Znam ljude koji bi se radije spustili u pecinu, popeli na planinu, sredjivali auto, opremali stolarsku radionicu i pravili kojesta, ukrstali rase pasa i macaka od toga da jure zene i budu neverni.

neodoljiva je u pravu za falinke, zaista ih ima, ali su po meni to zanemaljive falinke kada ja tom čoveku mogu da verujem.
stronci, i ja znam takve muškarce i, opet - po meni, ništa im ne fali.

Ti, koje si naveo su problematicniji..:lol:. missim nisu ljubitelji zena...

Osobe sa nabrojanim karakteristikama obicno sve dozivljavaju mnogo intenzivnije...svoje zene, devojke vole do koske...ali su sa svojim manama jako destruktivni i agresivni...sto cesto moze da bude pogubno za vezu, brak...tesko je nositi se sa takvim osobama..

daklen, debata.
ja ne znam, ja samo pitam:)

ne bih se kao pre izvesnog vremena usudila da kazem bas da nema.........nije sve to bas tako..........malo su i ta varanja napumpana.........opet je to malogradjanstina,pritisak drustva,ajde bre koga jos zanima samo njegova zena..........ima brakova i veza ,skladnih i normalnih ,gde prevare nisu nuzne.........a ima i onih koji su se pogubili,daj boze da im brakovi propadnu sto pre........:evil::p

Osobe sa nabrojanim karakteristikama obicno sve dozivljavaju mnogo intenzivnije...svoje zene, devojke vole do koske...ali su sa svojim manama jako destruktivni i agresivni...sto cesto moze da bude pogubno za vezu, brak...tesko je nositi se sa takvim osobama..

Slazem se.
Cesto na ovakvim temama i kazem da je vernost nekada jedini kvalitet muskarca.....i onda, sta ces sa njom kad ti smeta mnogo njegovih drugih osobina

a možda su samo privrženi porodici,
ili su se jednostavno istutnjali na vreme pa sad uživaju u miru svog hobija:think:

Bitno je poverenje a ono ne može da se stekne praznom pričom :rtfm:

Da, poverenje se gradi godinama...koje ne mozes da pridobijes ako osoba tvrdoglavo tera svoje, ne popusta i ne dozvoljava da joj pridjes na pravi nacin...

neodoljiva je u pravu za falinke, zaista ih ima, ali su po meni to zanemaljive falinke kada ja tom čoveku mogu da verujem.
stronci, i ja znam takve muškarce i, opet - po meni, ništa im ne fali.

Pa sad..pitanje koliko se moze takvoj osobi verovati....kako tvrdoglavog ljubomorca ubediti u ocigledne cinjenice i postici da ti takav veruje....mozes za odrejeno vreme ali cim se pojavi neki manji problem u komunikacijia, opet sve iz pocetka...

Da, poverenje se gradi godinama...koje ne mozes da pridobijes ako osoba tvrdoglavo tera svoje, ne popusta i ne dozvoljava da joj pridjes na pravi nacin...

Pa sad..pitanje koliko se moze takvoj osobi verovati....kako tvrdoglavog ljubomorca ubediti u ocigledne cinjenice i postici da ti takav veruje....mozes za odrejeno vreme ali cim se pojavi neki manji problem u komunikacijia, opet sve iz pocetka...

jednostavno,
zavoliš ga kompletnog takvog kakav je,
zavoliš i te falinke jer su njegove i rulaš dalje,
pa priznaš sebi da ni sam nisi savršen i da je tolerancija mammma jedne veze,
a sex je tata te iste veze.

Back