NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
daklen, debata.
ja ne znam, ja samo pitam
ja ne znam, ja samo pitam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daklen, debata.
ja ne znam, ja samo pitam![]()
Najčešće smo verni na početku, a onda nas izujedate da poželimo drugoj da budemo verni...
nema vernih sto implicira da su i vasi ochevi bili neverni kuckini sinovi![]()
Da, ima..retki su ali ih ima...ali obicno ti verni imaju neku drugu iritirajucu falinku posebno izrazenu (preponosni, suvise tvrdoglavi, bukvaliste, ljubomorci, impulsivni, svadljivi..itd)...dok svrljalice vecini stvari, situacijama pristupaju lezerno i ne opterecuju partnere nebitnim stvarima...
Od pojedinca zavisi sa cime moze da se nosi i kakvu osobu prizeljkuje...
daklen, debata.
I kad mu nadješ "ključ" - naći ćeš razlog
A kad nadješ razlog - tvoj je... kao dosadna igračka...![]()
daklen, debata.
Slazem se...s tim sto kod takvih osoba nije problem razlog i pronalazenje istog, vec njihova nesposobnost i izbegavanje da priznaju razloge i spuste loptu po potrebi..i tako se citav zivot natezes i zivot se pretvori u bitku...
Па рекао бих да себе сматрам таквим
. С тим што бих додао да преваром не сматрам, то што ћеш психички или физички бети са неким, а да си при томе само номинално у некој већ завршеној причи! Чак бих додао, да је емотивна превара опаснија од физичке, јер физичка може представљати тренутак неког лудила, али емотивна означава дефинитивни крај неке старе приче!
ZNACI, SMATRAS SEBE VERNIM JER NE VARAS EMOTIVNO VEC SAMO ****** OKOLO DRUGE ZENE
brrrrate, odma za advokata![]()
ima, zapravo - trazim iskrenedaklen, debata.
Loša iskustva i logična nepoverljivost...
A ona ako ga voli, rešiće to...
To je vaša oblast...
daklen, debata.
daklen, debata.
To nazalost nije opravdanje...svako je individua za sebe i tako joj treba prici...ne mozes vecito kopati po necijoj dusi i mozgu ne bi li iskopao to sto treba da se iskopa..![]()