ima li vernih muskaraca?

Nikada nas nećete razumeti...
Ako je muškarac zaintersovan za tebe onda očekuje valjda...
ma nemam snage više... uvek ćeš naći neku doskočicu šta god da kažem...

Znaci muskarci to tako rade....izjebu te u glavu uzduz i popreko, izvredjaju, teraju svoje i ocekuju da ces iskopati razlog i naci put do njegove duse? A put cemo naci cvrstim stiskom za **** i slasnim zalogajima koje ispecemo...

:lol:

Yebes takvu ljubav...

neodoljiva je u pravu za falinke, zaista ih ima, ali su po meni to zanemaljive falinke kada ja tom čoveku mogu da verujem.
stronci, i ja znam takve muškarce i, opet - po meni, ništa im ne fali.

Po tebi im ne fali jer ne zivis sa njima
Mozda su ti drugari, poznanici...izdaleka to deluje prihvatljivo
Ali u zivotu cesto ume da bude nocna mora
Zene su inace poznati majstori da bahatost zamene za samopouzdanje, baksuzluk za principijelnost, agresivnost za snagu, a ljubomoru za ljubav

e, pa nisam mu ja mama da se igramo lesi se vraca kuci :D

ma nisi me shvatila:)
kao, kad pozeli, pustices ga da odes.
ali ako imamo (najcescu) situaciju da on ne zeli da ode, vec samo da izleti negde u nepoznato a opet je sa tobom, ti nemas pojma sta je uradio. nit zeli da ode nit ti imas pojma sta radi sa strane. e ondak tvoja teorija"kad pozeli da ode pusticu ga" nema mesta. pogresna situacija:)

Po tebi im ne fali jer ne zivis sa njima
Mozda su ti drugari, poznanici...izdaleka to deluje prihvatljivo
Ali u zivotu cesto ume da bude nocna mora
Zene su inace poznati majstori da bahatost zamene za samopouzdanje, baksuzluk za principijelnost, agresivnost za snagu, a ljubomoru za ljubav

Tacno..ili su itekako svesne svih partnerovih mana ali se nadaju da ce ih BAS ONe promeniti...ili jednostavno trpe njihove ispade i stresiraju se...

@tema
Ne mislim da svi muskarci varaju
ali mislim da ogromna vecina njih smatra da nije strasno prevariti, da su glupi ako propuste sansu za takvu rekreaciju
a sa druge strane prevaru od njihove partnerke dozivljavaju kao ultimativno ponizenje
preko kojeg retko koji prelazi

Ja ne opravdavam prevaru pocinjenu od strane bilo koga. Ne smatram da je ok.

Back