Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ааааааааааа Извини... Слабо памтим Тита. Значи партијска књижица се добијала само у НОБ-у?
Имаш неке своје обичаје, које упражњаваш????
Упражњаваш православље????![]()
E blesav si covece

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ааааааааааа Извини... Слабо памтим Тита. Значи партијска књижица се добијала само у НОБ-у?
Имаш неке своје обичаје, које упражњаваш????
Упражњаваш православље????![]()
Nemoj molim te... Evropska unija počiva na antifašizmu! 9.maj je dan Evrope hej! 9.maj je najveći praznik u Rusiji! Nemoj da se javljaš ako ćeš i dalje biti neozbiljan...
...e da , zaboravih i jednim Jadovnim , na kojem bar neko od bliže mi porodice ode svake godine da se pokloni senima žrtava nam tamo bačenim , ubijenim i izmasakriranim od strane zlikovaca
I oni uvršćeni u antifašističku zemlju...najzvaničnije.
pa samo nastavite sa tim pročetničkim i proacoljubačkim ( šatroprinčevskim) pamfletima , koje neko najglasnijima debelo plaća , a gde stigosmo vidimo
p.s. naravno da to ne dotiče ove što žive u inostranstvu , oni su svoje živote tamo uredili , a Srbija im dođe kao usputni hobi![]()
E blesav si covece)) Partijska se knjizica dobijala u NOB-u,al se onda nasledjivala, kao i one vile na Dedinju. Kao recimo i plemicke titule
)
А зашто ти, у усташком маниру, присвајаш антифашизам, и везујеш га само за партизански покрет?
Nek je laka zemlja tvojoj pokojnoj babi. Jel neko čita ono što ja pišem ili samo baci pogled na prvu rečenicu i boli ga ku-rac?
Mi imamo antifašistički pokret! Pokret koji je dao hiljade svojih boraca! Pokret koji je uništavao telekomunikacione sisteme nacističke soldeteske! Pokret koji je dizao u vazduh nacističke vozove! Pokret koji je ometao naciste u sprovođenju njihovih planova za "novi svetski poredak", a mi takav pokret nazivamo zločinačkim!
I nije ni čudo što nas u svetu niko ne zarezuje za jednu šljivu i što nas ne zovu na paradu dana pobede i što naše komšije proglašavaju antifašistima!
А зашто ти, у усташком маниру, изједначаваш четнике и усташе?
Ко тебе плаћа да шириш гнусне лажи?
A sta se dobijalo nakon Prvog rata?
Da li su ondasnji oficiri ziveli u sojenicama?
Nemoj molim te... Evropska unija počiva na antifašizmu! 9.maj je dan Evrope hej! 9.maj je najveći praznik u Rusiji! Nemoj da se javljaš ako ćeš i dalje biti neozbiljan...
Gde sam ja to napisala : citiraj.
ja pišem istinu i samo istinu , a duboko prezirem svaku stranačku gnjidicu koja za bednih 1000-2000 din ( više ih ne plaćaju) piše gluposti i prepisuje već gotove pamflete bilo koje stranačke grupacije.
Toliko.
...e da , zaboravih i jednim Jadovnim , na kojem bar neko od bliže mi porodice ode svake godine da se pokloni senima žrtava nam tamo bačenim , ubijenim i izmasakriranim od strane zlikovaca
I oni uvršćeni u antifašističku zemlju...najzvaničnije.
pa samo nastavite sa tim pročetničkim i proacoljubačkim ( šatroprinčevskim) pamfletima , koje neko najglasnijima debelo plaća , a gde stigosmo vidimo
p.s. naravno da to ne dotiče ove što žive u inostranstvu , oni su svoje živote tamo uredili , a Srbija im dođe kao usputni hobi![]()
A sta se dobijalo nakon Prvog rata?
Da li su ondasnji oficiri ziveli u sojenicama?
Можеш ли сама да пронађеш, или треба да подебљавам? Или су у Јадовну Србе убијали четници?
Nisu u Jadovnom, ali jesu na Kozari. Četnici Uroša Drenovića i Radeta Radića.
Sve je starsnije i strasnije s tim sovinizmom i prebrojavanjem krvnih zrnaca.
Odjednm su svi 1200 godina unazad Srbi, pa jos plavi,lepi,visoki,krsni,potentni ,imaju za to i cetifikate po ISO standradu)
Nego aj te sto ih ti zoves cetnici i da razumem, valjda su oduvek bili takvi, ali odjednom dolaze deca i unuci cuvenih partizana
pa i oni pricaju da su cistokrvni.
I da,dajem ti za pravo da je i nasa crkva tu odigrala sramnu ulogu deleci ljude na prave i istinske Srbe i one pod"ostalo".
O cemu bre pricas?
Zamolila sam te da nesto ozbiljnije napises, a ne da na svakih 2 sata postavljas neka nesuvisla pitanja.
Šovinizam je jedna od glavnih odlika četničke ideologije. Samo pogledaj šta Bicufin piše i sve će ti biti jasno. Takvim bolesnicima smetaju svi, osim "pravih", "čistokrvnih", pravoslavnih Srba.
Nažalost i neka partizanska deca su krenula tim putem, jer vide da je ta boleština u modi.
Da je fašizam pobedio Srba danas ne bi bilo! Hoćeš da kažeš da bi se pobedom fašizma vratila vlada iz Londona?
Danas kad je zlo zvano fašizam pobeđeno, mi imamo jedan pokret kojim možemo da se podičimo kao borca protiv te iste bolesti. Treba da se podičimo jer su akcije NOP-a uticale na događaje na istočnom frontu.
Nažalost, nama je danas važnije da pokažemo da je jedan anti-fašistički pokret bio zločinački i ako tako nastavimo nigde nećemo stići.
Pa ta partizanska deca su uvek bila avangarda. To se uvek i isplatilo.Sandrina kaze da je u x generacija ciste srpske krvi,i fala Bogu nema Turcina koji je tu umesao prste.
Tudjman kaze da je srecan sto njegova Ankica nije Zidovka ili Srpkinja.A da, i Tudjman je bio partizan
.
Pa ta partizanska deca su uvek bila avangarda. To se uvek i isplatilo.
Sandrina kaze da je u x generacija ciste srpske krvi,i fala Bogu nema Turcina koji je tu umesao prste.
Tudjman kaze da je srecan sto njegova Ankica nije Zidovka ili Srpkinja.
A da, i Tudjman je bio partizan.
Nažalost moramo da dokazujemo svoje poreklo jer igramo po vašim pravilima. U našem društvu to nikad nije bilo bitno.
To svako u Srbiji zna da je tako. Masovna streljanja ,tacan broj tih kvaziizdajnika nikada necemo saznati.
Zatvorske kazne od po 5-6 godina za seljake, svedoci po duznosti, sve je to nama nasa borba dala.
Sta hoces da ti odgovorim ,da je 45 doslo do promene vlasti.Jeste
Da je sve bilo pravedno.Nije
Da su svi bili zadovoljni promenama.Nisu
Da je vecina nakon tih promena zivela bolje.Jeste
Da je bilo tragicnih gresaka nakon rata.Jeste.
Da ih je bilo u meri u kojoj pisete po forumu .E vala nije.