Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.973
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vau, ovaj lik je zapravo belac u odnosu na gomile ljudi u Srbiji. Vidi se da ima taj istočno Evropski izgled, ali je Evropljanin. Not bad, not bad, im proud of Serbs now. Optics matter.Званично:
НАЈБОЉИ ВОЈНИК
НА СВЕТУ ЈЕ СРБИН
Зове се Никола Ивковић,
припадник је бригаде за специјалне операције Војске Србије, а проглашен је за најбољег војника на међународном војном такмичењу
"Best Warrior".
(СрпскиГласник)
https://www.novosti.rs/c/drustvo/ve...edu-prestiznom-vojnom-takmicenju-americi-foto
Pogledajte prilog 1775921
Зато треба вратити војник рок да се од ове разуларене размажене омладине направе здрави и нормални људи.
Само војска то може.
Ауторска тема.
e nek si rekoNevaspitanje i odnos prema vrednostima se ne dobija vojnim rokom, već sveobuhvatnim stavom društva prema porodici. To obuhvata obrazovanje, medije. Kad Ceca bude zarađivala kao keramičar za sat posla, možemo pričati. Niko neće da radi pola života da bi postao univerzitetski profesor jer starlete zarađuju bezobrazne sume. Zato je pogubno videti profesora kako za siću gostuje ne nekim medijima kao tzv. analitičar i priča što ne misli. Mnoge stvari moramo vratiti na početak.
Nemam te.A Libiyske?
Zašto? Imaš pravo na dvojno državljanstvo....Hr to priznaje...a kako ti je nestala YU onda možeš iz zemlje gdje si rođen.Nemam te.
Po imenu i prezimenu bi se reklo da je verovatno Srbin.Sprski vojnik ne znači da je Srbin, slažeš se?
Kakav kompleks, pa nisam ja pisao naslov da je "najbolji vojnik - Srbin!".
Malo si dekoncentriran danas?
Која држава на свету нема војнике? Ако већ једеш тај хлеб, сјајно је ако си проглашен најбољим.Ovu vest bi trebalo propustiti kroz neke filtere, pa analizirati (ukoliko je ne obrisu do tada).
Ukoliko je istinito ovo, ok svako se bavi onim cime zeli. Ako decko voli da ratuje, neka.
Ipak stoji da treba preispitati taj poriv kod coveka da ima zelju za ubijanjem, ratovanjem..
Zasto se ne dokazati i ostvariti na neki lepsi nacin?
Nemam nista protiv, ne tice me se situacija.Која држава на свету нема војнике? Ако већ једеш тај хлеб, сјајно је ако си проглашен најбољим.
"Србин има Хрвата за брата"!Niko nema sto Srbin imade.
Kakva farsa! Dok nam stotine Srba sa Kosova utamnicenih od strane Kurtijeve falange trunu u zatvorima, cekajuci presude za genocid i terorizam, ono malo preostalih uzurbano napusta juznu srpsku pokrajinu, mi se dicimo nekim sposobnim vojnicima. Drzavni mediji cute o ovome i prenose vesti o milionima ustasa i placenika u samoj Srbiji.Званично:
НАЈБОЉИ ВОЈНИК
НА СВЕТУ ЈЕ СРБИН
Зове се Никола Ивковић,
припадник је бригаде за специјалне операције Војске Србије, а проглашен је за најбољег војника на међународном војном такмичењу
"Best Warrior".
(СрпскиГласник)
https://www.novosti.rs/c/drustvo/ve...edu-prestiznom-vojnom-takmicenju-americi-foto
Pogledajte prilog 1775921
Зато треба вратити војник рок да се од ове разуларене размажене омладине направе здрави и нормални људи.
Само војска то може.
Ауторска тема.
Evo saće Tixi da okačiPo imenu i prezimenu bi se reklo da je verovatno Srbin.
Ali veći problem u ovoj vesti je činjenica da se taj čovek nigde ne pominje osim u režimskim medijima. Meni vest zvuči jako sumnjivo, bez ijednog dokaza.
Neka me neko ispravi ako grešim i neka da link na to sa originalnog sajta takmičenja. Ja nisam mogao da nađem.
Sad će Tixi ovako kao ja...sa linkom ...sve tip top.To ti nije ništa psebno za nas...naši to redovno osvajaja kad se takmiče.....nismo nikoga poslali Ohajo pa je Nikola pobjedio...inače kad pošaljemo zna se čiji je vojnik najbolji na svijetu.
Pogledajte prilog 1775970 Best Warrior Competition in Minnesota
https://www.postbulletin.com/news/l...025-best-warrior-event?utm_source=chatgpt.com
Mi smo poslali u Bagdad da pokažemo na iron chelengu NATO vojnicima ko je najbolji.