Ima li među simpatizerima partizanskog pokreta nekoga ko je ponosan što je Srbin?

Za koga se smatrate od ponuđenog?

• Simpatizer NOB-a i ponosan Srbin

• Simpatizer NOB-a i ponosni pripadnik druge nacije

• Simpatizer NOB-a i Jugosloven

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Naglasih, svog" mešanog" porekla se ne stidim, nego ponosim, a koji ste "vi"- arijevci iliti fašisti očigledno, samo jedno zaboravljaš, na Balkanu vas nema,ovde su, pored starih rasa, bili Turci 500 godina, pa ne znam od koje si ti "čiste"krvi, može biti ove novokomponovane- vampirske

Aman, covece, ko moze da ti zabrani poreklo?uvek treba da se ponosis svojim poreklom.

...
Само се мешанци изјашњавају као југословени. Несигурни у своје порекло, да се не замере једном од родитеља, најлакше је бити "нешто између"... А то нешто нас је много коштало.
Почев од идиота Карађорђевића, преко усташе Тита, до југословена Слобе и ових југо сатрапа, "лидера у региону и председника не само Срба".

E, zbog ovakvih misljenja, sramota me je sto sam iste nacije kao i pisac ove recenice.

Nije mu ni deda širio komunizam u Hrvatskoj nego u Srbiji.Taktika Srbe na Srbe je uspešna i Hrvati je ne menjaju a komunisti "srpski" kad ih pozove neki Hrvat,ne mogu da odbiju poziv.

Zar tako slabo poznajes istoriju komunistickog pokreta u Srbiji?Pa, zar ja, unuka cetnickog vojvode i cerka komuniste da vam nalazim izvore'Ovde, u Srbiji je srce komunizma.

Back