I jedan jedini metak ili šrapnel te rešava.Inace, mozes da budes kakav god hoces vojnik, dzaba ti kada ti je protivnik lik koji sa 10.000 kilometara daljine sa dzojstikom upravlja smrtonosnim dronom i juri te ko mačka miša![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jedan jedini metak ili šrapnel te rešava.Inace, mozes da budes kakav god hoces vojnik, dzaba ti kada ti je protivnik lik koji sa 10.000 kilometara daljine sa dzojstikom upravlja smrtonosnim dronom i juri te ko mačka miša![]()
ima i za to lek...ako si gledao jason bourna kako ga skinuo ko vrapca s' neba umotan u alu folijuInace, mozes da budes kakav god hoces vojnik, dzaba ti kada ti je protivnik lik koji sa 10.000 kilometara daljine sa dzojstikom upravlja smrtonosnim dronom i juri te ko mačka miša![]()
Nije on za dzaba dobio podrsku u Ambasadoruzanimljivo da gaga antonijevic velikan sns-a nije sluzio jer ku smuvao cale okorela qomunjara iz uzica.
pa kad je pukla ta lekarska sema jer su preterali sa oslobaadjanjima, tog naprednog danas srbina sa snimanja direktno odveli u vojni murdelj..pa ga tatko i iz njega izvukao i smuvao mu da zbrise u usa.
a danas... organizuje festival na koji niko nece da mu dodje a svi filmki radnici i producenti mu dali pedalu
ima ih kolko os, za vulina svi znamo a kako duva belo znamo i zasto nije isao![]()
a i taj drugi pijandura bjela ti je jaca felaNije on za dzaba dobio podrsku u Ambasadoru, kad ga spomenu vec.
Da se ovaj setio zbog cega ga je mlatio bilo bi bas belaja![]()
Bjelu vec mi ne diras i tacka.a i taj drugi pijandura bjela ti je jaca fela
burazer mu krimos par ekselans, on ga finasira i pruza zastitu.
taj je jos veca dileja od gage koji je samo pokvaren do srzi, veruj na rec...znam ih obojicu i sa obojicom radioBjelu vec mi ne diras i tacka.![]()
nije služio, a zašto...čak ni srpska vojska ne prima budaleMene zanima, je li Tihi sluzio vojsku, i zasto nije?![]()
Jake li vrline.taj je jos veca dileja od gage koji je samo pokvaren do srzi, veruj na rec...znam ih obojicu i sa obojicom radio
nema niceg goreg od niskog muskarca sa kompleksima.
gaga barem ima jednu poz. osobinu, a to je sposobnost da se umuva svuda, tako je i uspeo u usa da udje u krug odabranih a usao zbog toga sto je dobar kockar...a to ne moze i ume svako.
dabogda ti bio zet.Jake li vrline.
Bjelogrlic je meni extra lik, ne poznajem kao ti ni jednog, ni drugog, ali ljude koji imaju te muvatorske “sposobnosti” ne mogu da smislim.
A i ne delim ljude na niske i visoke, ruzne i lepe, vec iskljucivo na dobre i lose. A Bjelogrlic nije los covek, ako ga znas zaista, trebalo bi to da si odavno zakljucio.
Ne moze mi biti nikako zet, ali nema veze...dabogda ti bio zet.
samo cu ti to reci...tamo u vojvodini gde je sagradio dvorac ga vojvodjani zovu...ma necu...veruj u sta os.
Ма и да је тачна, шта је суштина?Ove vesti inače nema nigde osim na režimskim portalima.
Tako da je sumnjivo prilično.
ovde pricam samo ono sto dobro znam iz vidjenja. iz reala. uzivo. live.Ne moze mi biti nikako zet, ali nema veze...
Nije niko od nas bez mana...samo toliko.
Vazi skromni druzeovde pricam samo ono sto dobro znam iz vidjenja. iz reala. uzivo. live.
a to je zakon kada napisem jer nema nikog ko moze da pronikne u neciju psihu kao ja, skromno da te obavestim da znas.
Nebitno, kapetane Marče, promašio si poantu.zbog onog ivkovic ?
kao recimo tomislav ivkovic ?
e pato ukazuje kolje golman tomislav ivkovic hrvagt jel de...
ali ako ces po prezimenu da nikoli presudjujes da je hrvat ond abi 70 % hrvatske odmah morao proglasiti srbima po prezimenu jel...
Piše da je vojnik vojske srbije. Dakle srpski vojnik.Nebitno, kapetane Marče, promašio si poantu.
Ne možeš na osnovi prezimena znati šta dečku piše pod rubrika "nacionalnost".
Sprski vojnik ne znači da je Srbin, slažeš se?Piše da je vojnik vojske srbije. Dakle srpski vojnik.
A to zasto ti poteze pitanje nacionalnosti je drugi par cipela ili ti tvoj kompleks.
Dajte decki, ajmo se malo civilizirat ili koncentriratSprski vojnik ne znači da je Srbin, slažeš se?
Kakav kompleks, pa nisam ja pisao naslov da je "najbolji vojnik - Srbin!".
Malo si dekoncentriran danas?
kupiće ga Amerikanci - gotov proizvodЗванично:
НАЈБОЉИ ВОЈНИК
НА СВЕТУ ЈЕ СРБИН
Зове се Никола Ивковић,
припадник је бригаде за специјалне операције Војске Србије, а проглашен је за најбољег војника на међународном војном такмичењу
"Best Warrior".
(СрпскиГласник)
https://www.novosti.rs/c/drustvo/ve...edu-prestiznom-vojnom-takmicenju-americi-foto
Pogledajte prilog 1775921
Зато треба вратити војник рок да се од ове разуларене размажене омладине направе здрави и нормални људи.
Само војска то може.
Ауторска тема.
PRESTANITE DA RUSITE SNOVE DRUGU TIHOM I UNESRECUJETE MU DETINJSTVO !!!
Званично:
НАЈБОЉИ ВОЈНИК
НА СВЕТУ ЈЕ СРБИН
Зове се Никола Ивковић,
припадник је бригаде за специјалне операције Војске Србије, а проглашен је за најбољег војника на међународном војном такмичењу
"Best Warrior".
(СрпскиГласник)
https://www.novosti.rs/c/drustvo/ve...edu-prestiznom-vojnom-takmicenju-americi-foto
Pogledajte prilog 1775921
Зато треба вратити војник рок да се од ове разуларене размажене омладине направе здрави и нормални људи.
Само војска то може.
Ауторска тема.