- Poruka
- 8.435
...uguše taj presveti antifašistički pokret ...

Каква је ово реч, "другарице"??? Чух ли ја то кокетирање са религијом?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...uguše taj presveti antifašistički pokret ...

Ako izuzmemo odnos prema Jevrejima kojima usput rečeno nije bilo spasa,Nemci su se u početku prema stanovništvu ponašali relativno dobro.Čak ni zarobljenici iz Aprilskog rata nisu mnogo nahebali u zarobljeništvu u Nemačkoj zar razliku od zarobljenih Nemaca koji su 1944-1945,po pravilu, išli pred streljački stroj.Nemojte pričati gluposti. Ubijali su Nemci i pre toga. Svetili su se oni nama zbog 27.marta. Ubijali su oni nas zato što smo "niža rasa", a ne zato što su ih Partizani izazivali.
Nemojte tražiti opravdanja u fašističkim zločinima!
Bilo ga je dok je bilo četnika u Srbiji. Komunisti su to sasekli, ali su se četnici ponovo povampirili 91. I sada u Srbiji vlada šovinizam kao nikada ranije, a glavni infrastrukturni projekat je iskopavanje Draže Mihailovića.
)Nemojte pričati gluposti. Ubijali su Nemci i pre toga. Svetili su se oni nama zbog 27.marta. Ubijali su oni nas zato što smo "niža rasa", a ne zato što su ih Partizani izazivali.
Nemojte tražiti opravdanja u fašističkim zločinima!
Jer su deca komunista danas na vlasti, naravno!![]()
![]()
Ako izuzmemo odnos prema Jevrejima kojima usput rečeno nije bilo spasa,Nemci su se u početku prema stanovništvu ponašali relativno dobro.Čak ni zarobljenici iz Aprilskog rata nisu mnogo nahebali u zarobljeništvu u Nemačkoj zar razliku od zarobljenih Nemaca koji su 1944-1945,po pravilu, išli pred streljački stroj.
Каква је ово реч, "другарице"??? Чух ли ја то кокетирање са религијом?

Pa nije samo sirotinja išla u komunce , tačno je da je najviše bilo radnika , seljaka zanemarljivo , al je takodje poznato da su po bogataškim kućama pre rata ,mladji potomci tzv. predratne elite ,uglavnom studenti u velikom broju simpatisali komunističke i socijalističke ideje,uglavnom kao neki oblik mode i buntovništva . Čak se čini mi se i Broz jedno vreme sakrivao po bogataškim vilama , neki od njih su se posle otreznili kada su videlii komunizam u praksi posle rata , a neki su poput Koče Popovića i Moše Pijade daleko dogurali u komunističkom režimu .Без обзира КО их је основао. Мислиш да је СИРОТИЊА У КРАЉЕВИНИ ЈУГОСЛАВИЈИ знала Комунистички манифест и остале глупости - наравно да није. Знали су само да су СИРОТИЊА и да зато по причама из РУсије припадају ПРОЛЕТЕРИМА...
Знам масу случајева да су људи одлазили у партизане а били су потпуно АПОЛИТИЧНИ - и такви и остали и после рата... а многи су и преварени лажним БАЈКАМА у фазону "у тунелу у сред мрака сија звИзда петокрака"...![]()
Nemački zločini po broju su manji od komunističko-partizanskih.
Kad bi neko, hladne glave, prebrojao civile koje su pobili Nemci i civile koje su pobili partizani po srbiji, ubeđen sam da su partizani veći zločinci.
Pa, Hitler i Broz su stari pajtaši, bili zajedno na kursu za kaplara...
Ma to tek kad pročitam , dobijem dijareju ...ni sami nisu svesni koliko su kontradiktorni , a posle ijujuču i sablažnjavaju se kao što su jevreji hrvate uvrstili među antifašiste , a
, ma nemoj...pa ko je tome doprineo : homen ( otac i brat mu vinovnici najvećeg lopovluka i maltretiranja ljudi na Voždovcu _ Vero) , vuk i daničetina crnogorski i da ih sve ne nabrajam...
A šta bi bilo da su fašisti odneli pobedu? Ja sam ponosan što smo imali jedan antifašistički pokret koji je izginuo slavno za slobodu svog naroda. O posleratnim streljanjima sam u više navrata izneo svoj stav, a koji glasi, da je bilo nevinih, ali je bilo i saradnika okupatora, crnoberzijanaca i ku-rvi!
Šta tebe žulja ?
Ja sam pravoslavka i zašto bih koketirala sa izvornom mi religijom , koju poštujem i upražnjavam u normalnim okvirima bez ikakvog ekstremizma ?![]()
Jao jao kolko vas samo volim... Ne znate bre 5 predaka da nabrojite, a meni prosipate pamet ovde... hahahahahahahaha...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam BRE Srbin, Šumadinac, a pradeda mi je sa Zlatibora i iz Raške(države) kao i svi moji preci sve do 1450 i prvog pomena mog prezimena![]()

Pa nije samo sirotinja išla u komunce , tačno je da je najviše bilo radnika , seljaka zanemarljivo , al je takodje poznato da su po bogataškim kućama pre rata ,mladji potomci tzv. predratne elite ,uglavnom studenti u velikom broju simpatisali komunističke i socijalističke ideje,uglavnom kao neki oblik mode i buntovništva . Čak se čini mi se i Broz jedno vreme sakrivao po bogataškim vilama , neki od njih su se posle otreznili kada su videlii komunizam u praksi posle rata , a neki su poput Koče Popovića i Moše Pijade daleko dogurali u komunističkom režimu .

Pa nije samo sirotinja išla u komunce , tačno je da je najviše bilo radnika , seljaka zanemarljivo , al je takodje poznato da su po bogataškim kućama pre rata ,mladji potomci tzv. predratne elite ,uglavnom studenti u velikom broju simpatisali komunističke i socijalističke ideje,uglavnom kao neki oblik mode i buntovništva . Čak se čini mi se i Broz jedno vreme sakrivao po bogataškim vilama , neki od njih su se posle otreznili kada su videlii komunizam u praksi posle rata , a neki su poput Koče Popovića i Moše Pijade daleko dogurali u komunističkom režimu .
Pa bre kakve veze ima NOB sa kapitulacijom Nemacke?
Kako su mogli fasisti da pobede?Stta bi bilo?Vtratili bi se ovi iz Londona, valjda bi i neka demokratija bila, a na nju smo morali da cekamo do Zorana Djindjica.
Znaci, ceo ljudski zivot.
???
Православка са партијском књижицом? Лепо... А када си то постала православка? Деведесетих?
И само још једно питање. Какви су то нормални оквири, а какав је то религијски екстремизам?
???
Православка са партијском књижицом? Лепо... А када си то постала православка? Деведесетих?
И само још једно питање. Какви су то нормални оквири, а какав је то религијски екстремизам?
Da je fašizam pobedio Srba danas ne bi bilo! Hoćeš da kažeš da bi se pobedom fašizma vratila vlada iz Londona?
Danas kad je zlo zvano fašizam pobeđeno, mi imamo jedan pokret kojim možemo da se podičimo kao borca protiv te iste bolesti. Treba da se podičimo jer su akcije NOP-a uticale na događaje na istočnom frontu.
Nažalost, nama je danas važnije da pokažemo da je jedan anti-fašistički pokret bio zločinački i ako tako nastavimo nigde nećemo stići.

Da je fašizam pobedio Srba danas ne bi bilo! Hoćeš da kažeš da bi se pobedom fašizma vratila vlada iz Londona?
Danas kad je zlo zvano fašizam pobeđeno, mi imamo jedan pokret kojim možemo da se podičimo kao borca protiv te iste bolesti. Treba da se podičimo jer su akcije NOP-a uticale na događaje na istočnom frontu.
Nažalost, nama je danas važnije da pokažemo da je jedan anti-fašistički pokret bio zločinački i ako tako nastavimo nigde nećemo stići.

Moja bi poc.baba rekla na ovo "Uzmi me Boze". Znaci Tito i KPJ unistili treci rajh? Nemci misle da je to bio poraz kod Staljingrada a dokrajceni
su iskrcavanjem u Normandiji. U nemackim istorijama,udzbenicima,ali ni u dokumentarnim filmovima o WWII ziv covek ne pominje
Jugoslaviju kao nekakvog protivnika u ratu.
Pred kim da se podičiteDanas kad je zlo zvano fašizam pobeđeno, mi imamo jedan pokret kojim možemo da se podičimo kao borca protiv te iste bolesti.
.Taj rat je za normalne narode završen 1945 i više niko nije davao pet para na taj "antifašizam".Samo su komunističke države nastavile da se bore protiv "fašizma" i to sve do devedesetih godina prošlog veka kad su zbrisane građanskim "kontrarevolucijama".Kakva bre partijska knjižica, o čemu ti pišeš uopšte, otkud meni partijska knjižica iz doba NOB-a ?
mda , tebi ću se ispovedati o svojim običajima i upražnjavanju pravoslavlja...kako da ne![]()

Pred kim da se podičite.Taj rat je za normalne narode završen 1945 i više niko nije davao pet para na taj "antifašizam".Samo su komunističke države nastavile da se bore protiv "fašizma" i to sve do devedesetih godina prošlog veka kad su zbrisane građanskim "kontrarevolucijama".