ima li hopera????

bleach:
iluzionista:
bleach:
wild_child:
Dobra je i Iggijeva ali ......Doors forever :lol:
ima i the Cult obrada, zar ne?
dobro, Doorsi su jedni jedini, al ova je stvarno dobra :wink: 8)

Mada su to dve razlicite pesme - Iggijeva i ona od Doorsa. Koju su obradili the Cult? Pretpostavljam Iggijevu...
nemam pojma 8)
nisam cula Iggijevu :? :roll:

Cek. Iggy Pop. :lol: Mislim da se zove "Wild one", a mozda je i "Wild child"... A, mozda je to 3 razlicita pesma. :lol:

U pola osam su me je zvalo staro drushtvo koji su se skupili jedan po jedan, a vec smo bili odluchili davno da ne idemo. U fazonu, nismo vishe klinci, da skcahemo nije vishe fazon a da sedimo kao na konc klasicne muzike nije red. Da nije jedan drugar sluchajno dobio kartu na poklon, pa zvao jednog po jednog, ne bih ni otishao. Iiiii ludilo!!!Strashno!!! Iskulirali smo Blackend na tribinama i onda uleteli na nekih 10 metara od ograde. Napred je bilo previshe "tesno" za dobro skakanje :-))) Osecali smo se ko' pijani maturanti ;-))). A sve "ozbiljni" ljudi za davno pozavrshavanim fakultetima-u profilu pogledajte godine :-)). Klinci nemaju pojma shta je dobra shutka:-)) Odsvirano prva liga, ma prvi pravi veliki konc u BG posle 15 god :-)) . Fore Horsemen i Seek and Destroy na kraju ...josh se lechimo :-)))

Dobro de.. sve je to subjektivno.. te koncert sranje te odlichan...

Da sam poceo da slu$am Metallicu pre 2-3 godine sigurno da bih bio napaljen, ali problem je $to sam mlad 26 i $to Metallica nije do$la pre 10 godina...
Istro$eni su... izlizani... od '91 bez stvari koja valja.. Dinosaurusi.. trecepozivci... olinjali machori... I$ao sam da ih gledam jer mi je to bio dechachki san :D Ogromno sranye $to su napravili onay "tor za ovchice".. i gde nestado$e tih 800.000 wati?!?! Mogao sam opu$teno da caskam sa ljudima pored sebe... Sva sreca da su svirali stare stvari pa nisu smorili masu svoji bezidejnim i bezvucnim komercijalicama...

Na koncertu je moglo sva$ta da se vidi.. Mene je odu$evio matorac koji je drzhao svoju cerkicu adolescentkinju za ruchicu i vodio je kroz masu :) Verovatno ce i ona svoju dechicu da povede da sa dedom gledaju Metallicu kada 2020. budu ponovo na turneji po istochnoj Evropi i budu izvlachili poslednji dinar novopechenim fanovima i nostalgichnim konjima poput mene.. :twisted: xe xe xe

Sve u svemu ni$ta posebno... bar za mene.. Na EXITu ce biti bolje milion posto.. Vidimo se tamo na MasTnom battacku i ostalim chudesima.. BTW.. zna li bre neko nekog iz NSa ko iznajmljuje gaybu za vreme EXITa.. neke oglase i slichno... babu-dedu-techu.. Treba mojoj TV ekipici :lol:

iluzionista:
bleach:
iluzionista:
bleach:
wild_child:

Mada su to dve razlicite pesme - Iggijeva i ona od Doorsa. Koju su obradili the Cult? Pretpostavljam Iggijevu...
nemam pojma 8)

Cek. Iggy Pop. :lol: Mislim da se zove "Wild one", a mozda je i "Wild child"... A, mozda je to 3 razlicita pesma. :lol:
hm :? :oops:
ma ova je ista kao Doorsa :lol:
Wild child... samo je "malo" jaca 8)

Neverovatno, ali ja ne poznajem nikoga od omlaTine ko je izrichito protiv EXITa...

Oni koji ne odlaze na EXIT ne chine to iz razloga jer ih ne zanima ta muzika, jer nemaju pare, jer imaju demofobiju (strax od guzhve)...

..uglavnom nema osude da je EXIT leglo narkomana, mada istina je da ce na tvrdjavi biti najveci procenat junkera po metru kvadratnom $to mi i ne smeta ako su veseli :D mnogo su gori oni koji se napiju ko dupeta i smaraju ljude oko sebe... xera$i su siroti veseli i daju ti sve $to imaju.. meni je poslednjeg dana.. jutro na DJ stagetu.. Jeff Mills - Nastic... tip kupio flashicu vode i doneo.. nikad ga u zhivotu video.. samo djuskao pored njega.

U principu na tvrdjavi vlada jedno pravo drugarstvo.. Mnogo je pozitivno... Dechaci.. devojchice.. mladost.. entuzijazam.. zhelja za zhivotom i provodom.. ko nije bio na EXITu (i oko njega) zaista je mnogo propustio.. X-it je topla preporuka svima.. bar jedan dan... mada treba osetiti i atmosferu u kampu.. na plazhi... na $trandu.. u samom gradu...

Ja sam i ove godine 4 dana na tvrdjavi pa makar sevale munje kao drugog dana Xita 2002 koji je slobodno mogu reci sa ove distance najbolji mass provod u mom zhivotu. Izde$avale su mi se predivne stvari toga dana i sve je bilo savr$eno od samoga jutra :)

koristim priliku da upitam NSdjane gde mogu da pogledam za oglase ili gaybe koje se izdaju za vreme Xita.. ako imate ne$to za TV ekipicu od 3-4 chlana javite se na email (imate u profilu) ili PP da se odma dogovorimo... pozdrav

bleach:
iluzionista:
bleach:
iluzionista:
bleach:
wild_child:

nemam pojma 8)

hm :? :oops:
ma ova je ista kao Doorsa :lol:
Wild child... samo je "malo" jaca 8)

A, to je obrada Doorsa. :lol: Nisam znao za tu verziju. Ajde, verujem ti na rec da je dobra. ;)

Ma ja sam odusevljena...!!! :P :twisted: Ne znam sta ste ocekivali vi kojima se nije dopao ovaj fantastican koncert, meni je bilo FENOMENALNO!!!!!!
Znaci, mi smo dosli negde oko pola sedam, sedam, nismo nista vazno propustili, bio je dan,jos se nije napunio stadion...
Ma cela ta slika je bila meni fantasticna!
A kada su se ugasila svetla i pojavila se Metallica!!!!!Nikada to necu zaboraviti!
Tako su bili energicni, puni snage, a najjace mi je bilo kada smo vikali WE WANT MORE i kada nam se Dzejms obracao(nama=publici).
Ma nema sta, koncert je bio zaista svetski,zaista se vidi da su svi uzivali koji su bili tamo, oko nas su svi samo pevali i skakali tako da uopste ne kontam de ste bili vi sto ste tako nezadovoljni...Na tribinama ili na travi? Ili negde ispred?
Joj kad se samo setim....Juce u ovo vreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

maral86va:
Jelusic Aleksandar:
e neznam dal je ovo bilo mrzi me da trazim

dakle izasao je novi album " Once " sa 11 novih pesmica ali sta ?
9 pesmica je u standardnom tra la la power fazonu osim dve numere The Siren i Planet Hell gde band zalazi u sympho vode i moram priznati da to zvuci mnogo dobro i cak ce me naterati da pocnem da ih slusam samo ako nastave tako
dakle da li je iko preslusao album ?
ja sam uspela da skinem sa sajta 1.30 min. Planet Hell,Nemo, ali najvise mi se svidja White Night Fantasy pogotvo pocetak,je si uspeo da nadjes nekako bas ceo album KAKO?
da skinuo sam ceo album .
skini s neta program dc++ ( p2p program ) i vidi sta sve ljudi sheruju na netu

Mike girl:
meni zvoni inache LP-one step closer
ako me zove druharice LP faint
kucni fonovi LP-Crawling...
i tako :lol:

A kako ti zvoni kada ja zovem?
Meni inace zvoni legendarnom himnom Linkin Parka-naravno to je pesma za koju zivim- IN THE END!
Inace,imam odredjene melodije, kada je Mike girl-Faint, kada su ....imam One step closer(LP), Gone with sin(Him), How much is the fish(Scooter), God is a DJ(FAITHLESS), Final coutdown-znam da sam bzvz napisala(Europe)i Xmas(xaxaxa...) :P
Eto to je to, za sada, ako se nesto promeni ja cu da napisem :P

Inace super tema, ne znam kako se do sada niko nije setio toga, bas strawa ideja, originalno :wink:

wild_child:
I kako je proslo inace....jel sklopila dogovor sa Madonom za onaj singl novi

Pa pregovarasmo nesto....Madona je teska stipsa,a za Stoyu ipak treba izdvojiti nesto...I na kraju ispade da ce da se umesa i Jennifer,pa ce njih tri zajedno da naprave obradu "mesec sija a meni bas prija".... Malo su ljubomorne na nasu Stoyu ali naravno Stoya u prvom planu na spotu! 8)

joj meni su oni skroz ok mada svi kazu da Scott-pevac lici na Valla ( ne d`o Bog, ipak ovi ex-Gunsi znaju za malo bolje-bez uvrede himovcima ). Znam i meni skroz nedostaju Gunsiiiiii, joooooooj AXL, idiote i dalje mozes da ih okupis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! COVECE, pa ako je njemu do para, on ako okupi Gunse on bi bio najbogatiji covek na svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( da li mu je do para? ). Nisu losi, skroz su simpaticni, najblizi zvuk Gunsima od davnih 90`... Eeeeeeh, to su bila vremena. Inace nigde nisam nasla album, cak ni na berzi, odakle ti? :D

E bas o tome pricam... Ko ih ne zna, skupo bi ih platio... Cinjenica je da je gro populacije na tom koncertu bilo maloletno (i zesce maloletno), napaljeno, zavedeno... a dosli (i dosle) su:

a) da vide ono sto su prvi put culi pre 2-3 godine i odusevili se 'new age' Metallica-om ( :x )
b) da poziraju, da kazu da su bili tamo ( :o )
c) da ostvare svoj nekadasnji san (ovi su se naravno razocarali, dosli su samo reda radi :? )

Fino je decice sto ste videli koncert Metallica-e (ozbiljno, ne bi mi smetalo ni da tako napunite station na koncertu Britney Spears... a ne bi me ni cudilo), samo molim vas, ne dizite to u zvezde... Svako ko zna sta je Metallica bila, na ove nove komercijalne baljezgarije ne moze da se navikne...

Sto je jos gore, oni su i svoje stare pesme prilagodili svom novom stilu, pa kad ih sad izvode dodje mi da placem (k'o je odslusao 'Sad but true' u 'novoj' izvedbi zna sta pricam)...

Kako god vama sve to izgledalo, znajte da koncert nije bio svetski, niti da je Metallica svetski bend jer su svojom novom 'politikom' postali outcast-i na ime kratkotrajnog profita. Naime, ni jedan ozbiljan bend ne sme da priusti sebi da mu ciljna populacija postanu tinejdzeri iz vise razloga:

a) To je buntovnicko doba, i mnogi vole 'tvrd' zvuk, ali to vrlo brzo prodje doticne, a novi klinci odrastaju na onim (jos gorim) go'nima sto im servira MTV, pa polako ali sigurno gube popularnost
b) Ljudi koji su ih nekad itekako cenili i postovali, sad ne mogu ocima da ih gledaju i usima da ih slusaju - a od ove populacije su mogli da zive 'happily ever after'...
c) Iz gore navedenih razloga oni dobijaju sve manje i manje novih 'fanova' (ventilatora, je l' te), a sve vise i vise ih gube... To ih primorava da prelaze u jos vecu komercijalu ne bi li preziveli...

... sto bi Nikola Simic u Tesnoj kozi rekao: 'Pare, pare... zinulo vam dupe za pare' ... A takva pohlepa neminovno vodi do propasti koja je one-way-ticket...

Ko nije bio na koncertu Pink Floyd-a ne bi smeo ni da izusti da zna sta je 'svetski koncert'... Ma cak i teski komercijalisti - Rollingstones umeju da naprave normalan koncert i da njihove nove pesme mogu da svare i stari postovaoci... Eto, toplo vam preporucujem (ovima koji su odusevljeni ofucanom i propalom Metallica-om i sa drhtanjem u glasu govore o tome kako je lep koncert bio) da kad sledeci put dolaze Stonsi u Budimpestu skoknete tamo... Onda cete videti kako se to radi... Stonsi su profesionalni komercijalisti i umeju da se izvuku s' tim - Metallica ne moze i ne ume...

P.S. Da ne ispadne da nekako patoloski mrzim Metallica-u, dok sam ovo kucao na zvucnicima mi je isao dobri stari 'Leper messiah'...

Incognito:
Sh*tallica... neko to jos slusa?!?

Do 'kobne' (po nasu zemlju) '91-'92, i bili su nesto... Sad, pa sve da je ulaz slobodan i pivo dzaba, ne bih otisao... mada, dzaba pivo... hmmmm ;)

Daj sta se lozite... Moze li neko da izvuce prosek godina ljudi (da ne kazem dece) koji su bila na tom happening-u? ... Ako je i 16, delovalo bi previse ;) ... Ovo izvlacim iz toga da je jedina primedba pivo koje je kostalo 100 dinara... Kome je to mnogo, ili je totalni besposlicar ili je klinac koji zivi od svog dzeparca...
Hvala bogu i ti jednom nesto pametno da kazes...Samo,nije ni vazno koji je prosek godina..Ni pivo od 100 din.Jbesh pivo,pio sam pivo na mnogim certovima,koje je kostalo i po 10 DM..Nije to vazno...
Ti odesh na cert da slushash/gledash neki band zato sto ga volish,volish muziku koju ti likovi prave itd bla bla...
Ali,Ja nisam imao ni jedan jedini valjani razlog da odem na cert....Kao sto sam i rekao,a i ti..valjali su do 91-92.....A onda su p[ostali peechke..Ja da dam 2500 soma da gledam fensi ekipu koja mi blebece i njace until it sleep ilistatijaznam...Ej.oni koji su bili alfa i omega SVEGA..Nema sanse...I opet da dodju(citam glupe komentare u novinama(prvi puta sam video u novinama da je lepo napisano ime pesme bleckened,a nije blekend) kao,"VI ste najbolja publika na planeti bla bla bla... :roll: Kakve su to baronije...PA bre isti ti likovi su svirali pred 1 000 000 ljudi!!!Alo!!...)))..Ne bih otishao....Jer su peechke,fenseri najgori, muzika im je postala vishe nego bljutava....i jednostavno ta ekipa vishe nije Metallica...
I nemoj neko da mi drzi predavanje "sta ti ser@sh,nemash pojma bla bla...Imam i vishe nego pojma i o metallici i o metalu a i ovo je moj licni stav...
Ali mi je i vishe nego drago sto su bili,jer ovaj grad je nekad ,kao i "ona" zemlja bila puna metalaca...I to treba probuditi ponovo..A i ovaj njihov dolazak,otvara vrata za druge velike bandove...Uskoro ce ANTRAX....Slayer smo prosle godine momashili za malo...Ko,zna...Mozda iduceg juna Bruce zapeva sa Severa Seventh Son Of A Seventh Son...;)

@Inco je podpuno u pravu sa gornjim postom...Ali podpuno...Njihov dolazak ovde i svirka i jesu za neke holivud..Ok,neko nije imao prilike da gleda ranije metallicu ili neki drugi band..show....
I to sa ciljnom grupom fanova....Isto je Inco u pravu...Jbesh ti takav band...Cinjenica je da oni propadaju..Tipujem josh dva tri albuma i cao ema vishe...
Bice koncerata...bice spektakala...Zaboravice se metallica...
Cert na otvorenom je sranje...Nije to to..
Slayer...Divine Intervention turneja....Pre njih Machine Head koji oznojili salu....10 000 ljudi...Slayer na bini...Pocinje pakao....koji traje dva sata...dimovi,baklje,svetla..laseri koji setaju i lagano i neprimetno se komeshaju da bi na kraju na plafonu ocrtao pentagram....Mogao bih da pishem do sutra...E to je band...Oni TRAJU DECENIJU i nesto...I ostali su dosledni sebi,muzici i fanovima...Nije im dupe zinulo za pare (Da,da,,tesna koza 1--kult..;)..)..Nisu podpali pod uticaj mtv-a o ostalih sranja koji unistavaju muzicku scenu u svetu...itd bla bla...
BTW INCO----Disposible Heroes trenutno....;)

Nadya:
mortishaaa:
i kad sam cula kao Sweet metal!! sta je to?

Sweet metal su se zvali bendovi koji su bili dosta popularni u '80., a danasnji pop-rock bendovi, tipa Bon Jovi, Aerosmith, Guns'n'Roses, pa mozda i Whitesnake, i tako ti bendovi sa natapiranim farbanim plavim kosama, sa ladnom trajnom i sminkom i sta ti ja znam, mada, iako su se sminkali i farbali, i oponasali zensko, nemojte da ih pomesate sa Glam rockom, koji je bio popularan par godina ranije, (pogledati "Velvet Goldmine" radi detalja).. .i tako :) nadam se da sam razjasnila misteriju sweet metala :wink:
A nemoj da mesas HIM i sweet metal 8)

Koliko ja znam ti bendovi ( joooooj ne diraj GNR, sad ce da dodje Mala Plava, tj. New Rose sve ce nas staviti u jednu sobu da se nagutamo voska i onda ce nas vezati topljenim metalom, joooooooj ne diraj GNR naglas ako za Boga znas! ) koje si navela, a zapravo ne bas svi, mozda, hm pa evo ovako: Sweet metal zapravo i ne postoji, mozda je to onako, ne mozes reci da je nesto samo Hard Rock, ( sto su ovi gore navedeni bendovi, zapravo ni za sta ne mozes reci da spada samo u jednu muz. granu ), tj. onako malo su metalicni pa eto. NEMA VEZE SA IMITIRANJEM ZENA, NE, Ne... To tako natapirani bendovi, velike kose itd, to su bili Hair metal bendovi ( kojima je bilo bitnije da ih MTV promovise od ostalih, npr. Poison ), sto mislim da bendovi gore nisu, jesu bili cupavi, ali ne nisu bili kao izgled, izgled fazon.
Glam rock su danas npr. najblizi mozda, sta ti ja znam, u stvari ja znam da je Placebo malo glam, a eto pre oni OPONASAJU zensko nego Bon Jovi u svojim mladjim danima ili GnR, koji su iako na pocetku karijere vukli na Hair metal, izvukli se iz ****** i postali do j/ja hard rok bend ( opet ne samo hard rok, ali su to najvise ), ili Whitesnake, ili Aeromith!!!
Ne mesajte HIM sa metalom :wink:

Ana-Marija:
Zbog jeb*enog faxa i silnih ispita,a i zbog finansija,propustila sam koncert i verujte-LOODIM!!!! :evil: :evil: :evil:
Tek ces ako ti kazem da su ljudi ulazili za 1000 din,za 500 a neko i dzabe jer su redari bili u fazonu
x-.."E odakle si?"
Redar-.." Iz bjelog polja...a okle`n si ti?a?"
X-Ne seri?!?...Pa moja ujna je odatle...
redar-Joj zemljak sto ne kazes---upadaj...
i masa drugih prica...Od mojih 30 ortaca samo je 1 ( jedan) kupio kartu regularno.

Back