ima li hopera????

Logitech:
Ana-Marija:
Zbog jeb*enog faxa i silnih ispita,a i zbog finansija,propustila sam koncert i verujte-LOODIM!!!! :evil: :evil: :evil:
Tek ces ako ti kazem da su ljudi ulazili za 1000 din,za 500 a neko i dzabe jer su redari bili u fazonu
x-.."E odakle si?"
Redar-.." Iz bjelog polja...a okle`n si ti?a?"
X-Ne seri?!?...Pa moja ujna je odatle...
redar-Joj zemljak sto ne kazes---upadaj...
i masa drugih prica...Od mojih 30 ortaca samo je 1 ( jedan) kupio kartu regularno.
E tek sad loodim!!! :evil: Mrzim te "tange" od osoba! :evil:

:Hansol:
Ne,uopšte nije pametno što nisi otišao. Ja sam bio i još uvek ne mogu da verujem... Skroz sam izgubljen. Stvarno je bilo do jaja. Čitao sam danas neku kritiku u Novostima,kao "Falilo je energije,loše ozvučenje,Metalika neuvežbana...",pa pitam se koji je to debil pisao?! Oni koji su bili tamo,znaju kako je bilo i verujem da ne žale ni dinara datih za kartu ili pivo,a ko nije bio,može samo da ljubomorno *****.Ništa lično.

tako je!!!skroz si upravu!!!A i ovi koji nisu bili su samo ljubomorni!

Pa da ulaz nije mogao da se obezbedi tange-frange diplomatijom, mislis li da bi na koncertu bilo vise od 5000 ljudi (uzgred, zna neko koliko ih je bilo???)?

Zaboravih gore da napisem - najsmesniji su mi ovi sto su se tukli da dohvate trzalicu... K'o sto je moj drug pre dosta godina dosao sa slomljenom rukom sa koncerta Kiss-a ;)

Inace, Logitech, ne ocekuj da ce Iron Maiden doci u Srbiju ikad vise... Bar ne dok ne sutnu Brusa (sto je malo verovatno)... Brus je sam izjavio pre cca 20 godina ('86-te valjda) da nema nameru da ikada vise svira u Beogradu jer ih je organizacija zakinula za pare, pa je ispalo da je sam IM platio da svira u Beogradu... Srbija je ovo - ukradi sto vise mozes...

A i mislim da vise nece praviti World turneje...

P.S. Gore zaboravih jos jedne profi-komercijaliste: Rammstein... Ko je bio na njihovom koncertu, zna sta pricam...

ako si vec u fazonu da slusas NW bolje preslusaj stare albume,ja sam skinula skoro ceo once sa neta i iskreno da ti kazem da nije nista narocito jedino mi se svidja ona pesma na finskom,al kad mi se skine ceo album obavesticu vas,narode.Inace pesma Dark chest of wonders koja je isto tako radjena sa orkestrom je skroz tralala,bzvz.Ovo novo je reklamaza strasna,mogu komotno da se prodaju na MTV-u.Strasno,a mislila sam da se to nikad nece desiti.

Luthien:
ako si vec u fazonu da slusas NW bolje preslusaj stare albume,ja sam skinula skoro ceo once sa neta i iskreno da ti kazem da nije nista narocito jedino mi se svidja ona pesma na finskom,al kad mi se skine ceo album obavesticu vas,narode.Inace pesma Dark chest of wonders koja je isto tako radjena sa orkestrom je skroz tralala,bzvz.Ovo novo je reklamaza strasna,mogu komotno da se prodaju na MTV-u.Strasno,a mislila sam da se to nikad nece desiti.
imam i preslusao sam SVE albume nw-a , tek oni nisu nista narocito .

@Inco---Greshish silno sine...
Znas i sam da je Somewhere In Time Tour poceo u jugoslaviji...Prvi puta kada su svirali na ovim prostorima,bili su na hipodromu kao predgrupa Bijelom Dugmetu..Da,da--PREDGRUPA!!!:):) Eeh,zuta karta,ispisano pisacom mashinon--Iron Maiden bla bla...NE bitno.SIT tour...izasao je kasnije i video...Steva je spominjao jug i kako je sve bilo super...Isto tako,znam lika koji je bio u org te tur u jug i josh jedog koji je radio sa nashe strane ozvucenje...Sigurno nije bilo zavrtanja za pare...A i sto bi,ta su vremena bila lepa u ovoj zemlji,bilo je para.
Pre tri godine,bilo je pokushaja da se dovedu maideni,ali lova,sponzori bla bla bla bla..Znas i sam kako ide ta citava prica.
Ali,malo je falilo...bash malo...
Ljudi koji organizuju ovde te certove, su svesni da maiden moze da prodje i VISHE nego dobro...I VISHE!!!!..Metallica je josh vishe otvorila vrata za bandove tako da....Sorry,malo zbrda zdola kucam,tek sam se probudio,pa sam smlacen sav...No.sledeci je ANTRAX...

bleach:
Nadya:
bleach:
Heeeej! :shock: hoces da mi das akorde? :D
hm :?
znas kako, ja sam skidala s neta :wink:
imam neki siemens, nema komponovanje i sl 8)
p.s. probaj da skines s neta... pesma je ... :shock: :shock:
potpuno pogodjena... bez greske :lol:

Pogledaj na netu. Jednostavna je pesma. Ne mogu sad da se setim, davno je bilo kad sam to zadnji put svirao. :lol: Inace ako tvoj mob. moze da pusta polifone melodije, moze da skines sa Mobtelovog WAP sajta. ;)

Back