taaa annaan aana chuiaua  

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wild_child:Swan je trenutno sa Stojom u Los Angelesu na jednoj vaznoj konferenciji za stampu.Posto svi znamo da nasa Stoja.nasha dika i ponos ima turneju po Americi
u bre , ti si bas bio vredan sa tim copy+pasteIncognito:Jelusic Aleksandar:dakle slusaj sad da ti ja kazem kao prvo ja nisam klinac koji zivi od dzeparca , imam 25 god. i radim u drzavnoj instituciji a ipak mi je 100 din. mnogo za 3 deci piva a drugo sto je prosek godina manji to bolje to je samo znak da postoji otpor ukusu koji nam diktiraju mediji btw. na mladima svet ostaje
Rekao sam PROSEK... Znas pricu o statisticaru sto se udavio u jezeru dubokom 15cm u proseku?
Kad kazem klinci, besposlicari i sl, mislim na upravo ovog gore... Brate, tebra, ludnica, haos... Mozda je bolje ne vredjati neke postene klince, pa nazivati i ove tako u pogrdnom kontekstu... mozda ipak treba da ih nazovem kretenima, ali ajd' ispasce da trolujem...
No ipak, treba prikazati mudre izreke doticne spodobe odozgo:
Packe:Brate ja sam iz sveg glasa urlikao "Spasi koncert i ubi se, Djulleeee"!!
koliko znam, obicno zivotinje urlaju...
Packe:Tog garija novinara(fan zelka joksimovica garant) treba raspeti i lincovati ako je istina o komentaru kako je prosao koncert. Brate je sam bio na 30/40/50 metara od bine (desnog platna), i bila je ludnica SKAKALI smo ko zivotinje, nA SVAKU pesmu, penjali se ne ramena, drao sam se ko' jarac dok nisam totalno izgubio glas, pa zato od jutros pricam kao Lurch iz Adam's Family.
Ovo sam morao celo da prenesem... Osoba ovakvog intelektualnog sklopa, govora i misljenja je zaista za posmatranje... A to sto prica kao Lurch, eh, da bar nije istog intelekta...
Packe:Kad sam je dolazio na koncert skontao sam da sam jedan od normalnijih, pristojnije obucenih, bez ikakvih POZERskih obelezja, ono, farke i teget maja;
Znas sta kazu psiholozi i psihijatri? ... Kad su svi oko vas nenormalni, onda vi niste normalni...
No da se vratim na temu... Ne bih se bas slozio da je ovo otpor ukusu koji diktiraju mediji... Pa Metallica je DALEKO od onoga sto je bila... Sad je to jos jedan trece-razredni nisko-kvalitetni i visoko-kvantitivni bend, koji stavlja ruglu njihov prethodni rad...
Sve sto se da videti na MTV-u treba zaobilaziti u sirokom luku, jer tu od kvaliteta nema ni 'k'...
Te nekadasnje legendarne grupe (Metallica, Deep Purple, Kiss, pa boga mi i Iron Maiden (doduse u manjoj meri)) sada sluze samo za obezbedjivanje penzije njihovim clanovima, jer su shvatili da nece moci jos dugo, a nisu stedeli na narkoticima kad im je dobro islo pa nisu uspeli da ostave nesto za 'stare' dane (uostalom, sam Hetfild je rekao da je Load album snimljen samo zato sto su ostali bez para... a kad su videli da taj novi fazon sa starim imenom ima dobru prodju kod klinaca (najprofitabilnije trziste jer pubertetlije boluju od bolesti zvana fan-izacija, ili ti stvaranje idola) nastavise da se srozavaju tako da su i nekadasnji veliki obozavaoci istih (gde mogu cak i sebe da ukljucim) poceli da se odricu da su ih ikada i slusali...
No, ekonomija je jednostavna: K'o 'ebe stare dobre rokere, metalce, itd. ... Oni su vec odrasli, nemaju vremena da se motaju po nasim koncertima, pa i da se razocaraju - mi necemo mnogo izgubiti... S' druge strane, eto tust-i-tva klinaca koji ce baciti brdo para koje su njihovi roditelji s' mukom stekli da bi dosli da vide kako izvodimo one pesme kojih se svi secaju ali u novom nacinu izvodenja...
Znate zasto neverovatno mnogo cenim Guns n' Roses, Sepulturu i slicne grupe koje nestadose? ... Dopali u slicnu situaciju kao Sh*tallica pre nesto manje od 10 godina, i lepo se rasturili... Ostali svima u secanju, njihove pesme su i dan danas mnogo slusanije nego bilo koja ova nova boranija, i niko ni jednu pogrdnu rec da kaze za njih... A ove sto zele da izmuzu trziste smisljajuci nove komercijale niko ne pamti ni 5 dana (svako cudo za 3 dana? ), jer su se okrenuli KVANTITETU a ne KVALITETU...
... no sve je dobro, dok lova sljusti...
I na kraju, oko piva, 100 din. ti mnogo za pivo? Pa dobro, ako si resio da popijes 5 gajbi moze da deluje i mnogo, ali svrati u bilo koji iole normalni kafic pa vidi koliko ce te tamo isto to pivo kostati... Znas, neko mora da ocisti i sredi stadion nakon sto klinci naprave opstu deponiju na istom, i ne mozes da naplacujes manje nego sto ce te sve kostati jer se onda i ne isplati praviti koncer... Uostalom, taksi ce te kostati dosta vise (ako nemas kola, ili ne zivis u blizini stadiona), pa se oko toga neces buniti... Ulaznica ce te mnogo kostati, pa se opet neces buniti... Sorry batice, ali sve na ovom svetu kosta - na tebi je da odaberes ono sto ti treba, tj. da napravis sebi prioritete...
 salu na stranu da nepreterujes malo sa tim analiziranjem ko je sta rekao ? I ja sam skakao , urlao ripao djipao i sta sve ne ali to neznaci da sam zivotinja . To je u stvari sjajan katalizator negativne energije i ispoljavanje emocija kojih u tom trenutku osecamo a emotivan naboj je bio ogroman . 20 godina smo cekali da dodju , metalika je bend s kojim sam poceo da slusam metal i da nije bilo albuma master of pupets danas bih mozda slusao joksimovica i sl.jednostavno nije bilo nacina da se drugacije reaguje a ne kao oni pozeri sto samo stoje i nesto kao klimaju glavom a na sebi imaju najprokletiju Mayhem majcu . OK svako se zabavlja na svoj nacin ali bas nemoraju da se poziraju .
oruka,poruka,poruka"  
  :wink:
bleach:ima i the Cult obrada, zar ne?wild_child:Dobra je i Iggijeva ali ......Doors forever![]()
dobro, Doorsi su jedni jedini, al ova je stvarno dobra :wink: 8)
 Znaci funk, rock, metal , fusion , country , blues su samo neke od stvari koje sam specijalizovao u Londonu , zato javite se! mortishaaa:jao cecu sam slusala sve vreme na putu ka Gocu!!!![]()
![]()
ima jedna pesma gde bacili imaju krila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: VAU!!!!! svasta moze iz tih pesama da se nauci 8)

guitarrr_babe:Eeeeeeeee, znam to! "Hiljadu bacila sa dve hiljade krila"... Kakav zanimljiv obrt situacije! Pazi, riba jos zna da i racuna - svaki bacil ima po dva krila, i onda, ako ih ima hiljadu, ukupno je dve hiljade krila! Jednostavno!

Dobro, da cujem! Ko to zeli da ja umrem za monitorom, smejuci se? Umreti za monitorom... sa nepunih 16... strasno...  

Zamislite naslov u novinama... Ceca kriva za smrt tinejdzerke prouzrokovanu nenormalnim smejanjem...  

Rasta gal:Sve informacije imash na www.reggae.co.yu (mislim da to i sam znash). Imash stalne zurke po klubovima (Bre, Akademija, Kula),a shto se tiche svirki, uglavnom sve stave na sajt, ali ti je bolje da pratish plakate po gradu, hehe...Evo sad ce biti Eyesburn 20.juna na Tashu, 27. u SKC-u i 3. jula na Uscu, pa ko ih voli nek izvoli...Pitom(ac):Da li neko zna kada ima neka reggae svirka u gradu?
((((((( )i zgnjecila sam rebra ko niko al MetallicA to zasluzuje
 mada ljudi se vezuju za najveci da kazemo hit This is not a love song mada imaju i boljih pesama kao npr.Brave New World(poslusajte pocetak)
Ne mogu da verujem da je jos neko gledao futuramu to i nije tako poznata serija. Verovatno si nekako dosao/la do onih divix-a? Ja imam 4-sezone na divixima (wow :? ).d1:u zavisnosti od poziva...
muzicke teme iz poznatih serija![]()
Black Adder... Futurama... South Park![]()
a slicica na "main page" je eric cartman nude sa podignutim srednjim prstom![]()
 uhcinilo ti se veruj mi... :wink:wild_child:Jel istina...ako sam cula da je u jednom trenutku James rekao da je Srbija *![]()