ima li hopera????

me treba ih porediti ali samo da vidim ko ce se od ovih "pravih hopera od dinu dana"javiti da ucestvuje u raspravi...znaci ne morate da odgovarate uopste na ovo pitanje ali ako mislite da moze da se poredi slobodno :D :D e sisa,pretpostavljam da ces doci na ovaj post pa da pitam...jel imas neki demo cd?isto pitanje i za deyu i zmaja

SVIRKA, DOM OMLADINE, 22.02.2004. NEDELJA

NA HITU 202 U ŽIVO SVIRAJU BJESOVI, CRASH/EX ENJOY SARMA/, WATCHOUT, AZAZEL, GUNS AND ROSES TRIBUTE BAND.
DODJITE DA IZABEREMO JOŠ JEDAN HIT 202.
POČINJE U 18 SATI. ULAZ 100 DINARA

Deya:
Slusaj em3pac, niko ti ne kaze da si ovo ili ono zato sto slusas eminema ili 50 cent-a itd. Ali jednostavno to je njesra od muzike,KROZ TE PESME NE MOZES DA UPOZNAS HH KULTURU. Mene uzasno nervira kada neko slusa Eminema & Co. a onda je kao hoper i te fore... (pr. Hopper).
Cenim ja sve to, slusas HH (barem nisu narodnjaci) ali ipak...Eminem...hmmm?
Ja nisam rekla da slusam Eminema i 50Centa,samo sam navela primer.E,sad da li ja volim to da slusam,ili ne to je moj problem...
2PAC 4EVER!!!

Filip_Kraljevo:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
Filip_Kraljevo:
Red_Zmaja:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
fortunteller:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
[quote:f7bf70496d="em3pac iverson"][quote:f7bf70496d="Anonymous"][quote:f7bf70496d="em3pac_iverson"][quote:f7bf70496d="fortunteller"]cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:

Sad,posto je bila u "Maksoviziji" sa Borom Djordjevicem i Mokom Slavnicem,poznata je cak i u dva sela pored njenog!!!

A IZ KOG SI TI SELA?????
Pa ja ne kazem da zivim u nekom mnooogo velikom gradu,ali nisam ni iz sela.A ustvari to nema nikakve veze....ali pogledaj je kakva je...pesme su joj * zivo!!!
Ma na prvom mestu bi srusi PINK...a sve grandove zvezde bih protero iz ove zemlje da ne truju narod...svojim...s..r...a...n...j...i...m....a... 8)
Dobro..ja je ne bih bas srusila,samo bih zabranila da pustaju muziku na njoj...ima dobrih filmova...to je jedino sto valja...

preziveo bih i bez filmova...
Ma sve filmove koje ce oni pustati u naredne tri godine sam vec gledao...
Da,i ja ...ali mogu ponovo...
Ako ce da ti nedostaju...posla cu ti pa ih gledaj kad god pozelis a ne da cekas da ih pink pusti...ok...

Ljudi, sve te filmove je otkupio Robert Nemeček, a on je sada na B-92 tako da je Pink sada puk'o. Mada ima jos neku dobru emisiju...
Najbolji prijatelji, Nikad izvini, ali Skrivena kamera im je živo sr*nje!!!
Na 3k ona italijanska "Pazi, nameštaljka" je mnogo bolja.
Nego, sta mislim o Seki???
Kratko i jasno:
DNO DNA
Obrazloženje: Nema ni malo stila, ima više kilograma celulita nego ja uopšte i užasne su joj pesme. Katastrofa!!![/quote:f7bf70496d]
8) BRAVO!!!!!![/quote:f7bf70496d]
A ja kazem BRAVO obadvojici!!!Ja volim da gledam filmove,ali mi pink sigurno nece nedostajati...daleko od toga...[/quote:f7bf70496d]
Hvala, hvala!!![/quote:f7bf70496d]
Nema na cemu,i drugi put!!!

Anonymous:
Hopper:

mozak mu je ispran nekim starim zvukom
to bi trebao i ti da poslusas da cujes sta je prava repcuga.old school...a ne sha ila...caletov sin i 187 fegeti...E bre ljudi gde je nestao kiza robin hood?sto ne radi vise?video sam ono sa gruom ali to je samo jedna strofa
Izvini,ali i ti mi izgledas kao da si cuo tu jednu pesmu,pa se sad pravis pametan...

em3pac iverson:
Filip_Kraljevo:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
Filip_Kraljevo:
Red_Zmaja:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
fortunteller:
em3pac iverson:
[quote:f4ca3bee8b="Red_Zmaja"][quote:f4ca3bee8b="em3pac iverson"][quote:f4ca3bee8b="Anonymous"][quote:f4ca3bee8b="em3pac_iverson"][quote:f4ca3bee8b="fortunteller"]cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:

Sad,posto je bila u "Maksoviziji" sa Borom Djordjevicem i Mokom Slavnicem,poznata je cak i u dva sela pored njenog!!!

A IZ KOG SI TI SELA?????
Pa ja ne kazem da zivim u nekom mnooogo velikom gradu,ali nisam ni iz sela.A ustvari to nema nikakve veze....ali pogledaj je kakva je...pesme su joj * zivo!!!
Ma na prvom mestu bi srusi PINK...a sve grandove zvezde bih protero iz ove zemlje da ne truju narod...svojim...s..r...a...n...j...i...m....a... 8)
Dobro..ja je ne bih bas srusila,samo bih zabranila da pustaju muziku na njoj...ima dobrih filmova...to je jedino sto valja...

Ako ce da ti nedostaju...posla cu ti pa ih gledaj kad god pozelis a ne da cekas da ih pink pusti...ok...

Ljudi, sve te filmove je otkupio Robert Nemeček, a on je sada na B-92 tako da je Pink sada puk'o. Mada ima jos neku dobru emisiju...
Kratko i jasno:
DNO DNA
Obrazloženje: Nema ni malo stila, ima više kilograma celulita nego ja uopšte i užasne su joj pesme. Katastrofa!!![/quote:f4ca3bee8b]
8) BRAVO!!!!!![/quote:f4ca3bee8b]
A ja kazem BRAVO obadvojici!!!Ja volim da gledam filmove,ali mi pink sigurno nece nedostajati...daleko od toga...[/quote:f4ca3bee8b]
Hvala, hvala!!![/quote:f4ca3bee8b]
Nema na cemu,i drugi put!!![/quote:f4ca3bee8b]
Nemoj...uobrazicemo se... 8)

Red_Zmaja:
em3pac iverson:
Filip_Kraljevo:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
Filip_Kraljevo:
Red_Zmaja:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
fortunteller:
[quote:c2e40ba365="em3pac iverson"][quote:c2e40ba365="Red_Zmaja"][quote:c2e40ba365="em3pac iverson"][quote:c2e40ba365="Anonymous"][quote:c2e40ba365="em3pac_iverson"][quote:c2e40ba365="fortunteller"]cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:

A IZ KOG SI TI SELA?????

Kratko i jasno:
DNO DNA
Obrazloženje: Nema ni malo stila, ima više kilograma celulita nego ja uopšte i užasne su joj pesme. Katastrofa!!![/quote:c2e40ba365]
8) BRAVO!!!!!![/quote:c2e40ba365]
A ja kazem BRAVO obadvojici!!!Ja volim da gledam filmove,ali mi pink sigurno nece nedostajati...daleko od toga...[/quote:c2e40ba365]
Hvala, hvala!!![/quote:c2e40ba365]
Nema na cemu,i drugi put!!![/quote:c2e40ba365]
Nemoj...uobrazicemo se... 8)[/quote:c2e40ba365]Ma,ne boj se,necete...nego cete nastaviti da ovako odgovarate na ove * teme!!!

E odgovoricu sutra opsirnije na samu temu, sad sam koma, jedva gledam na oci posle 3 cuke efektivnog igranja prvo hokeja na parketu pa posle odbojke, i tako.. Ali samo da dignem topic UP.
I inace neam nikakav demo CD snimio sam par stvari, ali nisam snimao nista vec 3-4 meseca nema se vremena, to samo ponekad kad uhvatim vremena posvetim se ljubavi zvanoj HH..
POz i rspct za temu.

Back