Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
Pomericu i ovo u Muziku, jer je o tome rec... A ko ce da nas predstavlja... iskreno se nadam ne navedeni...
t.m.
t.m.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Music:Posto nam se polako blize Beovizija i Evrovizija,volela bih da mi kazete sta mislite ko bi trebao da pobedi i da nas predstavlja u Turskoj:Karleusa ili Peti element?
Kakvih samo bolesnika ovde ima.Hopper:Dokle ce ljudi kod nas slusati narodnjake, densice i slicne gluposti?!
Ja kazem: HIP HOP RULES
Sabani, poslusajte samo malo 50 cents, eminem ili neke domace hopere ( gru, sha ila i sl. ) i garantujem da vise nikada necete slusati s ranje muziku!
Jos jednom
HIP HOP RULZ
poznato mi ali ne znam koja je frekvencija.... :?Lilith_:STA MISLITE O CITY RADIU?!?!Dokle vise taj ignore na ovo pitanje
![]()

Hopper:Van Gogh...koja je to prevara!!!
Gori je od narodnjaka i ljigaviji!!!
HIP HOP RULEZ
ma ne za takve kao on to je nepojmljivo...iznad njegovog nivoa shvatanja je razlicitost...Spiritcraft:Hopper:Van Gogh...koja je to prevara!!!
Gori je od narodnjaka i ljigaviji!!!
HIP HOP RULEZ
Da li si nekad u zivotu pomislio da postoje ljudi koji se razlikuju od tebe!?
Ne vracaj se...Hopper:Brate stvarno ste smaraci! ja sa svojih 14 godina znam vise o hopu i bolje bacam rime od svih vas zajedno bre! jednoga dana cete placati da me slusate, a do tada VOZDRA BRE. necu vise da se smaram sa boranijom bre. ako ima neko da me podrzava neka se javi inace se vise ne vracam na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sta ces...ima ih svakakvih...c c cFirmas:Kakvih samo bolesnika ovde ima.Hopper:Dokle ce ljudi kod nas slusati narodnjake, densice i slicne gluposti?!
Ja kazem: HIP HOP RULES
Sabani, poslusajte samo malo 50 cents, eminem ili neke domace hopere ( gru, sha ila i sl. ) i garantujem da vise nikada necete slusati s ranje muziku!
Jos jednom
HIP HOP RULZ
Zato sto ides non stop na forum a uvek odgovaras sa No comment!!Kurt Cobain:

to bi trebao i ti da poslusas da cujes sta je prava repcuga.old school...a ne sha ila...caletov sin i 187 fegeti...E bre ljudi gde je nestao kiza robin hood?sto ne radi vise?video sam ono sa gruom ali to je samo jedna strofaHopper:
mozak mu je ispran nekim starim zvukom