ima li hopera????

NattyDreadlock:
me treba ih porediti ali samo da vidim ko ce se od ovih "pravih hopera od dinu dana"javiti da ucestvuje u raspravi...znaci ne morate da odgovarate uopste na ovo pitanje ali ako mislite da moze da se poredi slobodno :D :D e sisa,pretpostavljam da ces doci na ovaj post pa da pitam...jel imas neki demo cd?isto pitanje i za deyu i zmaja
Sto se tice demo cd-a nemam ali radi se...sto oces na poklon...???... 8) Poredjenje ne pravim...

Evo i mog doprinosa- mozda i nije za singl, kao tvoja, al' nije za bacanje. :wink: :

I've been high and low

But after Prchilovic show

I knew I can't let go

When guvnor pinched me very slow

I've been high and low

And even when I looked like scarecrow

That wasn't the very last blow

My frajer dumped me-oh what a flaw

I've been high and low

But I crashed Brena's show

I stroke that Lepava squaw

And now I know- that's the way to go!

Ova je vise u punk- riot-girrrrl fazonu... :twisted:
Mogla bi da ide sa sve gitarskim praznjenjem i punkerskim urlikanjem... :lol:

Pozdrav svima

Licno mislim da je cisti pravi fini Heavy Metal najkvalitetniji (Maiden, Priest). Ja ipak dajem prednost kavlitetnoj muzici, jer realno gledajuci najbolje gitariste, basiste, bubnjare i pjevace cete naci u bendovima HM-a (znam da ce me neko demantovati, ali ponavljam da je to moje misljenje). Takodjer jako volim neoklasicizam (Yngwie Malmsteen), pa cak i Sweet metal iz 80-tih (Europe, Dokken itd), kao pravac. Bez uvrede fanovi ostalih pravaca, ali svi imamo pravo na svoje misljenje.

p.s. definitivno Pokojna i ja imamo vrlo slican ukus

Pozdrav za ostale

Pozdrav svima

Licno mislim da je cisti pravi fini Heavy Metal najkvalitetniji (Maiden, Priest). Ja ipak dajem prednost kavlitetnoj muzici, jer realno gledajuci najbolje gitariste, basiste, bubnjare i pjevace cete naci u bendovima HM-a (znam da ce me neko demantovati, ali ponavljam da je to moje misljenje). Takodjer jako volim neoklasicizam (Yngwie Malmsteen), pa cak i Sweet metal iz 80-tih (Europe, Dokken itd), kao pravac. Bez uvrede fanovi ostalih pravaca, ali svi imamo pravo na svoje misljenje. :)

p.s. definitivno Pokojna i ja imamo vrlo slican ukus

Pozdrav za ostale :)

Mislim da je ovo pitanje previse "skakljivo" i diskutabilno. Nismo bas definisali STA SE PODRAZUMJEVA pod pojmom "najbolji"??! Da li je to najbolji u tehnickom smislu, u komponovanju, u inovacijama, u brzini ili u kreativnosti i u kojem pravcu muzike najbolji?
Mislim da je ovo vise kao: Ko je bolji Jordan ili Pele (nadam se da kontate na sta ciljam)? Ako je pojam najbolji u smislu "njega niko ne moze "skinuti" onda je definitivno YNGWIE MALMSTEEN, jer on sto taj covjek radi/svira na gitari je ostao kompleks i enigma za mnoge gitariste. A sad sto ima kompleksasa koji govore :"Ma Yngwie je jednolican ili previse se ispucava"-to su samo kompleksi. Isto kao kad bi ja rekao "Ma dobar je Ronaldo ali previse dribla (a ja ipak ne znam sa loptom ono sto on zna),a gdje sam ja a gdje je on, kontate? Uzmi brate gitaru pa odsviraj ono sto Yngwie odsvira i ja ti kapu skidam u svaka doba (i vodim na cevape na Carsiji) :)
Mislim da su takodjer Steve VAi i Joe Satriani uz Yngwija definitvno najzahtijevniji. A vidim da su raja vec nabrojala neke dobre gitariste (vecinom iz pravaca heavy metala) pa da ne ponavljam opet.
Mislim da (za one koji spominju nase gitariste) nije fer a ne spomenuti Zeleta Lipovacu, a licno meni je Tocak izmislio gitaru za pola ovih stranih gitarista, ali mi smo takav Balkanski mentalitet da nam je uvijek strano bilo "bolje". Npr, kako neko (bez uvrede fakat) moze staviti Claptona kao naj gitaristu, pa Tocak bi ga "opuh'o" na bini u svaka doba dana i noci. :roll:
Mislim da ne treba mjesati ono sto volis sa onim sto je realno kvalitetno. Ja licno ne volim Blackmorea ili recimo Iomija (B.Sabbath) ili Hendrixa, ali oni ce ostati legende po mnogo cemu (pogotovo Hendrix)iako je moj ukus drukciji. :lol:
Izvinjavam se sto sam malo oduzio, nadam se da mi necete zamjeriti, jer sam ja ipak samo gost.

Pozdrav iz Sarajeva :)

Maloprije sam (na temi "Najbolji gitaristi") spomenuo da ako se nekom svidja neki bend ili muzicar da to ne mora da znaci da su/je najbolji i obrnuto. Ja licno nesto narocito ne gotivim DREAM THEATER ali njihov kvalitet JE NEOPSPORAN i prema tome ja sam ti duzan izvinjenje sto ih nisam spomenuo (a tvoja tema me napomenula, mozda bih se i obrukao pa da ih nikako i ne spomenem). Oni su sigurno ogroman kvalitet pa ako bas hocete (bez uvrede) po mom misljenju profesori za Metallicu ili ostale komercijalne bendove (Nirvana i sli). Bez ljutnje, misljenje je licna stvar.

Vozdra

... pricati kako bi Tochak "oduvao" Clapton-a je chisto neznanje.

nisam chak ni siguran ni da bi ga u speed-u oduvao, jer iako je Clapton "spororuki" ume i on da "prashi" ...... al daleko bilo da je to cilj sviranja gitare.

jagodica:
greyjaguar:
Za zene- duuubok dekolte i krinolina za vecernje izlaske, ljubavnik u svakoj sobi (vidi pod "Opasne veze"), po mogucstvu poneki lazan mladez na obrazu i obavezno lepeza... Eh, nije lako voleti Wolfieja :lol: ... Ili da ga proglasimo za rokera, kao Forman, pa onda moze u dzinsu? :wink:

e super onda cu ja da slusam mozarta

Jal' zbog krinolina i dekoltea(ljubavnike da ne spominjemo :wink: ), jal' zarad dzinsa? :D

Anonymous:
morrison_chik:
Ja najvise volim da zbunjujem ljude.Moj stil bi se mogao opisati kao Dark hippie girl :D
ove su najboljeeeeeeeee:)))))))) a nick jos bolji u potpunosi te opisuje... poor morrison,prevrce se u grobu:))))))

A sta je po tebi Morrison - modni dizajner koji ne odstupa od prepoznatljivog stila- drugi Karl Lagerfeld? :P :lol: :lol: :lol:

Sto bi se prevrtao u grobu- ko zna kako bi ON danas izgledao? :) :?:

A sta imate vi protivu narodne muzike... pa mozemo je lako izvoziti... kad obmanusmo 'pametan' srpski narod, moci cemo koga god hocemo u svetu... evo mog skromnog doprinosa u preradi (tacnije prepevu) pesama za svetsko trziste:

Forwards, backwards, where to go?
My ID is empty so,
Only one picture left to see,
When I die to identify me.

Ili klasika:

Over Morava wind blows,
Old fisherman hides what he knows,
No one needs to know about us...

My thoughs are reaching for you,
People makes a kid of you,
But on autmn I will marry you...

itd. itd.