...red hot chilly peppers-'Under the bridge'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice demo cd-a nemam ali radi se...sto oces na poklon...???... 8) Poredjenje ne pravim...NattyDreadlock:me treba ih porediti ali samo da vidim ko ce se od ovih "pravih hopera od dinu dana"javiti da ucestvuje u raspravi...znaci ne morate da odgovarate uopste na ovo pitanje ali ako mislite da moze da se poredi slobodno![]()
e sisa,pretpostavljam da ces doci na ovaj post pa da pitam...jel imas neki demo cd?isto pitanje i za deyu i zmaja

Scooter :shock:(In)Reality:Scooter - Different Reality
Prodigy - Woodoo People

jagodica:greyjaguar:Za zene- duuubok dekolte i krinolina za vecernje izlaske, ljubavnik u svakoj sobi (vidi pod "Opasne veze"), po mogucstvu poneki lazan mladez na obrazu i obavezno lepeza... Eh, nije lako voleti Wolfieja... Ili da ga proglasimo za rokera, kao Forman, pa onda moze u dzinsu? :wink:
e super onda cu ja da slusam mozarta
morrison_baby:greyjaguar:morrison_chik:Ja najvise volim da zbunjujem ljude.Moj stil bi se mogao opisati kao Dark hippie girl![]()
Chik, da nisi ti mozda sestra blinakinja, ili blizak rod cuvene Morrison_Babe? :wink:
Ja samNesto sam zeznula pri registraciji pa sad koristim ovaj nick
Anonymous:ove su najboljeeeeeeeeemorrison_chik:Ja najvise volim da zbunjujem ljude.Moj stil bi se mogao opisati kao Dark hippie girl![]()
))))))) a nick jos bolji u potpunosi te opisuje... poor morrison,prevrce se u grobu
)))))

bojana miletic:poznato mi ali ne znam koja je frekvencija.... :?Lilith_:STA MISLITE O CITY RADIU?!?!Dokle vise taj ignore na ovo pitanje
![]()