ima li hopera????

em3pac iverson:
Red_Zmaja:
Filip_Kraljevo:
Red_Zmaja:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
fortunteller:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
em3pac iverson:
[quote:5f622de377="Anonymous"][quote:5f622de377="em3pac_iverson"][quote:5f622de377="fortunteller"]cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:

Sad,posto je bila u "Maksoviziji" sa Borom Djordjevicem i Mokom Slavnicem,poznata je cak i u dva sela pored njenog!!!

A IZ KOG SI TI SELA?????
Pa ja ne kazem da zivim u nekom mnooogo velikom gradu,ali nisam ni iz sela.A ustvari to nema nikakve veze....ali pogledaj je kakva je...pesme su joj * zivo!!!
Ma na prvom mestu bi srusi PINK...a sve grandove zvezde bih protero iz ove zemlje da ne truju narod...svojim...s..r...a...n...j...i...m....a... 8)
Dobro..ja je ne bih bas srusila,samo bih zabranila da pustaju muziku na njoj...ima dobrih filmova...to je jedino sto valja...

preziveo bih i bez filmova...
Ma sve filmove koje ce oni pustati u naredne tri godine sam vec gledao...
Da,i ja ...ali mogu ponovo...
Ako ce da ti nedostaju...posla cu ti pa ih gledaj kad god pozelis a ne da cekas da ih pink pusti...ok...

Ljudi, sve te filmove je otkupio Robert Nemeček, a on je sada na B-92 tako da je Pink sada puk'o. Mada ima jos neku dobru emisiju...
Najbolji prijatelji, Nikad izvini, ali Skrivena kamera im je živo sr*nje!!!
Na 3k ona italijanska "Pazi, nameštaljka" je mnogo bolja.
Nego, sta mislim o Seki???
Kratko i jasno:
DNO DNA
Obrazloženje: Nema ni malo stila, ima više kilograma celulita nego ja uopšte i užasne su joj pesme. Katastrofa!!![/quote:5f622de377]
8) BRAVO!!!!!![/quote:5f622de377]
A ja kazem BRAVO obadvojici!!!Ja volim da gledam filmove,ali mi pink sigurno nece nedostajati...daleko od toga...[/quote:5f622de377]
Hvala, hvala!!!

Hopper:
A ti ces bre da mi kazes sta je hip hop!! Ja brate vec godinu dana to slusam i sve sam siroke stvari kupio bre i tako se ponasam kao hoper i tako razmisljam, a ti se nasao da mi solis pamet?!
Hip hop bre brate rulez, NBGD RULEZ i sta bre brate vi bre ocete???????? Tri dana slusate hop bre i nasli ste da meni solite pamet! Uh, sad sam se bre malo iznervirao ali brate povokacija je provokacija!!!
U je...ti si neki opasan...hoper...mislim da si jedan od jaci u gradu...e decko za hop ti je potrebnije nesto vise od siroke odece i novaca...koje dobijas od roditelja...i veoma dugo slusas hop...jos malo pa te mozda stignem...mozes li i mene da naucis kako se postaje hoper...ocu i ja to da budem kad porastem...koji je recept???...kilogram duxerica...pola kg...dresova...i sta jos...ajd kazi mi da se i ja uclanim u klub...velikana 8) :?:

Slusaj em3pac, niko ti ne kaze da si ovo ili ono zato sto slusas eminema ili 50 cent-a itd. Ali jednostavno to je njesra od muzike,KROZ TE PESME NE MOZES DA UPOZNAS HH KULTURU. Mene uzasno nervira kada neko slusa Eminema & Co. a onda je kao hoper i te fore... (pr. Hopper).
Cenim ja sve to, slusas HH (barem nisu narodnjaci) ali ipak...Eminem...hmmm?

Ja hocu da se uclanim,ali necu da se svadjam ni sa kim.Ja ne volim in metal in narodnjake ali me nesto i nije briga za njih.Oni slusaju to,mi ovo,malo se svadjamo i sta nam fali!

Super je to!A?!

Brate na kakve sam sabane ja naleteo! Ja se izvinjavam sto sam pokusao da menjam neciji ukus. Uzivajte vi u narodnjacima, a mozda se jednog dana i dozovete svesti! BRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toliko od mene
HIP HOP RULZ

Hopper:
Brate na kakve sam sabane ja naleteo! Ja se izvinjavam sto sam pokusao da menjam neciji ukus. Uzivajte vi u narodnjacima, a mozda se jednog dana i dozovete svesti! BRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toliko od mene
HIP HOP RULZ
Ok...jesi li ti umno bolestan ili...jesdnostavno ne kapiras...ukljuci malo vijuge...
Kada dosao je SABAN covek sirovina
SABAN nije ime vec karakterna osobina...

Red_Zmaja:
Hopper:
Toliko od mene
HIP HOP RULZ
Ok...jesi li ti umno bolestan ili...jesdnostavno ne kapiras...ukljuci malo vijuge...

Matora drtina pali se na rap
Red zmaja se zove i covek je slep
Misli da ima znanje, a sve je to s ranje
...pranje
mozak mu je ispran nekim starim zvukom
ne ume da razmislja senilnom cukom
zmaju, zmaju gasi ti se plamen
za tvoj hip hop nadgrobni je kamen

Hopper:
Red_Zmaja:
Hopper:
Toliko od mene
HIP HOP RULZ

Matora drtina pali se na rap
Red zmaja se zove i covek je slep
Misli da ima znanje, a sve je to s ranje
...pranje
mozak mu je ispran nekim starim zvukom
ne ume da razmislja senilnom cukom
zmaju, zmaju gasi ti se plamen
za tvoj hip hop nadgrobni je kamen
Decko iz pelena iskoci
I u siroke pantole uskoci
Krene neke rime da baca
Misleci da je neka faca