ima li hopera????

Courtney:
Anonymous:
kako je to slatko :oops: :oops: :oops: :D :D 8)
:roll: MORTISHA, TI IDES! pomiri se s tim... :lol:[/quote]
Sto je moja seka ubedljiva! :D Moras da priznas da ima odlicne argumente :D :D :lol: :lol:[/quote]

"Sto je moja seka ubedljiva!".BRRrrrrr!!!.Jezivo.Sa druge strane O.K. mozda se lozis na incest.[/quote]Ovaj,Nikola (rudi) je moj brat,ne vidim ja tu nista jezivo,a ako ti vidis,mozda bi trebalo da potrazis pomoc :x[/quote]oo je stvarno strasno!!! :x :x

pa zavisi od koga, od koje grupe ??? .....
nadji na pretrazivacu grupu koju oces, i na njihovim boljim sajtovima, oficijelnim i slicnim, imas cesto spotove, e sad ne znam, imas najcesce samo klipove recimo, al probaj tako da nadjes cele .......

Ne verujem, ali i da dodju nema sanse da idem. Postali su najodvratnija komercijala, i ovo sto sada sviraju nema veze sa metalom. Pocevsi od "... And justice for all", za mene vise ne postoje. Pokojni Cliff Burton mora da se okrece u grobu kad se pomene danasnja Metallica.

Luthien:
Yo peoplesi,da li neko moze da mi kaze nesto o grupi Iced Earth?Imam neku pesmu ali nazalost ne znam kako se zove ali je preterana,inace to je neka live verzija(kad saznam javi cu vam)!!!
A sta mislite o ovim ostalim grupama koje sam nabrojala,i da li neko moze da mi kaze nesto o Tristanii,odakle su,koliko su albuma izdali and such and such??? :D :D

Za početak, poseti http://www.bnrmetal.com/
i tu ces naci SVE potrebne informacije o metal bendovima, sastav, diskografija itd.

Back