ima li hopera????

rudy_kv:
Courtney:
mortishaaa:
Keeper:
sta je bilo, ovi te gnjave, a? .......
c c c c c .........
ej, ljudi, sjasite da Keeper ne bi morao da intervenise ...... :wink:
a znajte, moja ljubav prema mortishi svakim danom sve vishe raste, i kad neko oce da je dira, svakim danom sam sve gadniji i gadniji :twisted: :twisted: :twisted:

hehehehehehe :lol:
kako je to slatko :oops: :oops: :oops: :D :D 8)
:roll: MORTISHA, TI IDES! pomiri se s tim... :lol:
Sto je moja seka ubedljiva! :D Moras da priznas da ima odlicne argumente :D :D :lol: :lol:
ma negooooooo.. samo ne znam na koga je :roll: :lol: :lol: 8)

Ima li ovde nekog ko slusna techno, trance ili uopste elektronsku muziku, ide na zurke i koristi stimulativna sredstva? Ima li nekog ko je to radio i prosao kroz sve to? Ja sam sa tim zivotom prestala pre malo vise od godinu dana, ali se cesto prisecam tog perioda i ne mogu tako lako da zaboravim. Napominjem: ne zato sto mi to nedostaje nego zato sto sam svesna OGROMNE greske i znam da to nikad necu moci izbrisati. A ne zelim da me to prati ceo zivot....

hehehehehehe :lol:[/quote]kako je to slatko :oops: :oops: :oops: :D :D 8)[/quote] :roll: MORTISHA, TI IDES! pomiri se s tim... :lol:[/quote]
Sto je moja seka ubedljiva! :D Moras da priznas da ima odlicne argumente :D :D :lol: :lol:[/quote]

"Sto je moja seka ubedljiva!".BRRrrrrr!!!.Jezivo.Sa druge strane O.K. mozda se lozis na incest.

Anonymous:
kako je to slatko :oops: :oops: :oops: :D :D 8)[/quote] :roll: MORTISHA, TI IDES! pomiri se s tim... :lol:[/quote]
Sto je moja seka ubedljiva! :D Moras da priznas da ima odlicne argumente :D :D :lol: :lol:[/quote]

"Sto je moja seka ubedljiva!".BRRrrrrr!!!.Jezivo.Sa druge strane O.K. mozda se lozis na incest.[/quote]Ovaj,Nikola (rudi) je moj brat,ne vidim ja tu nista jezivo,a ako ti vidis,mozda bi trebalo da potrazis pomoc :x

Cini mi se da sam lepo objasnila tok dogadjaja. Drogiranje je proslost. Rekoh zavrsila sam s tim zivotom pre vise od godinu dana, ali me ruzne scene iz tog perioda jos prate. Zivim normalno sad, studiram, uskoro se udajem, zivim zdravo, ali ponavljam jos me prate scene proslosti. Kako da stavim tacku na to?
Moj predjasnji zivot dok sam slusala elektronsku muziku i koristila stimulativna sredstva je zaista velika greska koja je dovela do niza posledica. Jasno mi je da ne mogu sve to izbrisati, ali kako zaboraviti

Savetnica:
Cini mi se da sam lepo objasnila tok dogadjaja. Drogiranje je proslost. Rekoh zavrsila sam s tim zivotom pre vise od godinu dana, ali me ruzne scene iz tog perioda jos prate. Zivim normalno sad, studiram, uskoro se udajem, zivim zdravo, ali ponavljam jos me prate scene proslosti. Kako da stavim tacku na to?
Moj predjasnji zivot dok sam slusala elektronsku muziku i koristila stimulativna sredstva je zaista velika greska koja je dovela do niza posledica. Jasno mi je da ne mogu sve to izbrisati, ali kako zaboraviti
Pa,ovako. Znam dosta ljudi koji su prosli kroz slicne stvari,pa mogu bar malcice da ti pomognem :wink: Nemoj da se kajes ni zbog cega. Sta je bilo,bilo je. Znas li koliko si postigla time sto vise ne koristis drogu? Najbitnija stvar je da si izasla iz svega toga. Vec si stavila tacku na sve to. Pa,pogledaj se,kazes uskoro se udajes! :D Jednostavno,to je tvoja proslost. Svako od nas to ima. Necija je bolja,necija gora. Nadam se da ces uvek biti u drustvu ljudi koji te nece procenjivati po onome kroz sta si prosla i sta ti se desilo :wink: A,sa druge strane,ti si to sve ipak prozivela,imas neko iskustvo,mozes pomoci i drugim ljudima kroz njega.Ima jos onih koji tek sad prolaze kroz taj pakao kroz koji si ti prosla i kojima je potrebna pomoc. Pozdrav :wink:

Peruzzi:
Mama Said - Metallica

Dm
Mama she has taught me well
C Am
Told me when I was young
Dm
Son your life's an open book
C Am
Don't close it before it's done

Zaboravih da dodam - dok svirate Dm u jednom momentu on zvuci malo drugacije. Svirajte ga ovako:

--3--
--3--
--2--
--0--
--0--
--0--

Ima li neko mozda akorde za Mike & The Mechanics - Over my shoulder?
Nasao sam nekoliko verzija,ali ne zvuce kako treba.

Zaborav ide s vremenom. Neki ce se namrstiti na ovu recenicu "vreme leci sve" ali to je istina. Zapravo, nemoj da silis sebe na zaborav neka ide postepeno kao nesto sto je ostavljeno iza tebe i za sta vise ne smes da se okreces. Pitanje je: cega se bojis? Sebe ili drugih ljudi? Budi nacisto sa sobom. Budi iskrena sebi u potpunosti, nauci da verujes sebi i slusaj svoje telo. Mozak je svemoguc organ i ti si gospodar svoga tela i uma. Zamisli to kao jos jedno veliko iskustvo koje je pogresno ali je proslo, eksperiment iz koga si se uspesno izvukla. Menjaj svoje navike, one koje su te i dovele dotle. Jednom opecena ruka vise ne gura prste u vatru...

Hvala vam na podrsci. Lepo je videti kad neko ima razumevanje za drugog. Obicno me jos uvek osudjuju. Obelezena sam iako je svemu tome kraj. Bez obzira, zaista je lepo videti da ima jos razumnih ljudi, pozitivnih. Thanks!

Savetnica:
Hvala vam na podrsci. Lepo je videti kad neko ima razumevanje za drugog. Obicno me jos uvek osudjuju. Obelezena sam iako je svemu tome kraj. Bez obzira, zaista je lepo videti da ima jos razumnih ljudi, pozitivnih. Thanks!

Izgleda da je to nesto sto vecini nama nedostaje (treba): razumevanje, saosecanje, podrska i strpljenje od drugih ljudi...

i ja sam prosla kroz sve to, ako se osecas isto kao i ja onda se osecas otprilike ovako> znam koliko je tesko ostvariti bliski kontakt sa nekim ko nije imao slicno iskustvo kao ti. Pritom, imas uzasnu potrebu da izbacis sve iz sebe, iako unapred znas da te ta osoba nece razumeti. Ako se odlucis da cutis o svom prethodnom zivotu imaces stalan osecaj da nekoga lazes i obmanjujes jer je droga duboko ostavila traga na tvoju licnost, to si ti glavom i bradom i ljudi bi trebalo da te prihvate onakvu kakva jesi. droga moze da ti pruzi vrhunac, ali istovremeno i dno, to si naucila, a celu pricu bi trebalo shavatiti, po mom misljenju ovako< naucila si sve o drogama i elektronskoj muzici (sto je plus), bila si radoznala i kad tad bi kroz sve to prosla jer si osoba koja je sklona istrazivanju, pa je dobro sto kroz sve to ne prolazis sada kada osecas potrebu da se posvetis drugim stvarima, porodici npr. Najvaznije je da si se fizicki izvukla, a za ostalo ti je potebna podrska prijatelja i porodice. samo ne zapadaj u osecanje krivice i stida...

Kada su se pojavili pomerili su standarde u elektronskoj muzici. Onda su prodali mnogo diskova. Mnogi kazu da im je prvi album Homework najbolji i da su se posle previse komercijalizovali. Mozda je ovde nekom cudna ta muzika ali milioni klinaca, tinejdzera u svetu odrastaju uz daft punk. Toplo preporucujem sve njihove radove. Nije to toliko cudno. Mnogo su cudniji neki nasi bendovi i pevaci.

Lady, vidi se da stvarno znas sta pricas. Vidi se da si i sama prosla kroz to. Znaci mi tvoj komentar. Hvala! Mozda bi zaista trebalo da razgovaram o tome sa ljudima koji su prosli sto i ja. Ali ja takve ne znam. Iz mog tadasnjeg drustva samo sam ja izasla, ostali su tamo gde jesu, tj. sad su verovatno otisli jos dalje i dublje. No, zato sam se ovde i obratila za savet, mozda ovaj site posecuju ljudi poput mene.
Hvala ti jos jednom.
Poz!

Back