Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JU!!!!!!!! :shock: :shock: sta ja sad da radimrudy_kv:Nemoj nista da brines - ja cu da joj pomognemmortishaaa:c c c.. a ko ce da mi plati kartu..Courtney:NARAVNO DA DA! :x Mortisha ides i ti,makar te vukla vezanu! :xmortishaaa:naravno da ne :wink:rudy_kv:Znaci oped idemo zajedno na koncert?Courtney:Ne znam kako neko moze ovako da razmislja. Sto se mene tice,ja idem (AKO dodju),pa makar ne jela nedelju dana da kupim kartu. Svima je dobro poznato da novu Metallicu ne slusam,ali bih isla da cujem pesme koje su po mnogima vrhunac metala (Master of Puppets,One,Fade to black-ako mi ovo ne odviraju :shock: Nothing Else Matters...ma mogu da nabrajam...).mortishaaa:hehe.. tako sam nesto i ja razmisljala :wink:. . .:Ja sam isto ovo procitao na yumetal forumu. Ali kao i uvek nikad se ne zna. Licno me bas briga za metlicu jer su postali nevidjena komercijala i ja svakako necu ici na njih (neslusam ih i nemam tolko para na bacanje).:wink:
:wink:
![]()
![]()
c c c.. sto si ti nasilno dete.. c c c..
![]()
![]()

mortishaaa:JU!!!!!!!! :shock: :shock: sta ja sad da radimrudy_kv:Nemoj nista da brines - ja cu da joj pomognemmortishaaa:c c c.. a ko ce da mi plati kartu..Courtney:NARAVNO DA DA! :x Mortisha ides i ti,makar te vukla vezanu! :xmortishaaa:naravno da ne :wink:rudy_kv:Znaci oped idemo zajedno na koncert?Courtney:Ne znam kako neko moze ovako da razmislja. Sto se mene tice,ja idem (AKO dodju),pa makar ne jela nedelju dana da kupim kartu. Svima je dobro poznato da novu Metallicu ne slusam,ali bih isla da cujem pesme koje su po mnogima vrhunac metala (Master of Puppets,One,Fade to black-ako mi ovo ne odviraju :shock: Nothing Else Matters...ma mogu da nabrajam...).mortishaaa:hehe.. tako sam nesto i ja razmisljala :wink:. . .:Ja sam isto ovo procitao na yumetal forumu. Ali kao i uvek nikad se ne zna. Licno me bas briga za metlicu jer su postali nevidjena komercijala i ja svakako necu ici na njih (neslusam ih i nemam tolko para na bacanje).:wink:
![]()
![]()
c c c.. sto si ti nasilno dete.. c c c..
![]()
![]()
:?
DRAGI pomagajjjjjjjjj
![]()

kako je to slatkoKeeper:sta je bilo, ovi te gnjave, a? .......
c c c c c .........
ej, ljudi, sjasite da Keeper ne bi morao da intervenise ...... :wink:
a znajte, moja ljubav prema mortishi svakim danom sve vishe raste, i kad neko oce da je dira, svakim danom sam sve gadniji i gadniji![]()
![]()
![]()
hehehehehehe![]()
ops:
ops:
ops: mortishaaa:kako je to slatkoKeeper:sta je bilo, ovi te gnjave, a? .......
c c c c c .........
a znajte, moja ljubav prema mortishi svakim danom sve vishe raste, i kad neko oce da je dira, svakim danom sam sve gadniji i gadniji![]()
![]()
![]()
hehehehehehe![]()
ops:
ops:
ops:
![]()
8)

Nesto sto nije toliko komercijalno i loseyugoslav:. . .:Piraterija. . . Da bar imas nesto dobro. . .
Sta cesh!!!
posle mi reci da nisi surovaCourtney:mortishaaa:kako je to slatkoKeeper:sta je bilo, ovi te gnjave, a? .......
c c c c c .........
![]()
![]()
hehehehehehe![]()
ops:
ops:
ops:
![]()
8)
MORTISHA, TI IDES! pomiri se s tim...
![]()

Courtney:Ovo izgleda kao neka zaje8ancijayugoslav:MP3
SVE OD METALLICE-e zajedno sa novim albumom!!!
SVE OD OFFSPRINGA zajedno sa NOVIM albumom koji jos nije ni izasao!!!Sve od Stevie Ray Vaughan
Sve od JOE SATRIANI-a
SVE od DREAM THEATRA zajedno sa novim albumom koji je izasao pre nekih 15 dana!!!
Od black sabatha sve od 70 do 83 (ima nekih 13 izdanja)
Sve od GUNS-a
SVe od zepalina i jos MILION SVEGA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda bi me Gunsi interesovali...pa,jel dobijam neki popust sto te gotivim?
![]()
mortishaaa:kako je to slatkoKeeper:sta je bilo, ovi te gnjave, a? .......
c c c c c .........
![]()
![]()
hehehehehehe![]()
ops:
ops:
ops:
![]()
8)
ops:
ops:
ops:hehe.. jos da ti daju besplatnu kartu :wink:Goscica:Al ga utrefise, bas na moj rodjendan!!!8)
Keeper:mortishaaa:kako je to slatkoKeeper:sta je bilo, ovi te gnjave, a? .......
c c c c c .........
![]()
![]()
hehehehehehe![]()
ops:
ops:
ops:
![]()
8)
...... NAJSLADJE ZA NAJSLADJU .....ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:mortishaaa:Keeper:mortishaaa:kako je to slatkoKeeper:sta je bilo, ovi te gnjave, a? .......
c c c c c .........
![]()
![]()
hehehehehehe![]()
ops:
ops:
ops:
![]()
8)
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
uh... zacrvenesmo temuops:
ops:
child in time:jesi li ti onaj isus iz south park-a??jeasus:FENSERI vi ste nevidjeni smaraci!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hehe.. pa naravno.. moramo svaku temu da zacrvenimoKeeper:mortishaaa:Keeper:mortishaaa:kako je to slatkoKeeper:sta je bilo, ovi te gnjave, a? .......
c c c c c .........
![]()
![]()
hehehehehehe![]()
ops:
ops:
ops:
![]()
8)
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
uh... zacrvenesmo temuops:
nije nam prvi put ......ops:
![]()
![]()
mortishaaa:hehe.. pa naravno.. moramo svaku temu da zacrvenimo![]()
![]()
Keeper:mortishaaa:hehe.. pa naravno.. moramo svaku temu da zacrvenimo![]()
![]()
..... pa da, da bi teme bile lepse i izljubavisane :wink:
ops:
ops: pa da!!!!!
:shock: Sto je moja seka ubedljiva!Courtney:mortishaaa:kako je to slatkoKeeper:sta je bilo, ovi te gnjave, a? .......
c c c c c .........
![]()
![]()
hehehehehehe![]()
ops:
ops:
ops:
![]()
8)
MORTISHA, TI IDES! pomiri se s tim...
![]()