ima li hopera????

Djole Prolece:
Ne verujem, ali i da dodju nema sanse da idem. Postali su najodvratnija komercijala, i ovo sto sada sviraju nema veze sa metalom. Pocevsi od "... And justice for all", za mene vise ne postoje. Pokojni Cliff Burton mora da se okrece u grobu kad se pomene danasnja Metallica.
Malo si lupio...Ovako: Justice je odlican album,Black takodje,mozda malcice losiji (a opet mj omiljeni sa Lightening). Posle toga slede Load i Reload,koji vise i nemaju veze sa metalom,ali gledano sa strane,takodje nisu losi (pa na Loadu je jedna od mojih omiljenih pesama Untill it sleeps). Onda dolazi Garage,ima tu lepih pesmica...danasnja Metallica nema veze ne sa metalom,nego sa bilo cim sto su oni ranije radili,i da i ja verujem da se Cliff (R.I.P. :cry: ) okrece u grobu...

Kako za koga.
Od Justice i Black albuma pa nadalje definitivno su raskinuli sa svim prethodnim radom i poceli da na mala vrata ulaze u komercijalu. Iron Maiden je za njih bio i ostace zakon, ljudi su ostali dosledni svom stilu iako su menjali sastav grupe.
And Justice For All je "mozda" dobar, ali je jedna velika 0 u poredjenju sa Kill'em All. Porediti prva 3 albuma sa kasnijim radovima bi bilo pravo svetogrdje.

Djole Prolece:
Kako za koga.
Od Justice i Black albuma pa nadalje definitivno su raskinuli sa svim prethodnim radom i poceli da na mala vrata ulaze u komercijalu. Iron Maiden je za njih bio i ostace zakon, ljudi su ostali dosledni svom stilu iako su menjali sastav grupe.
And Justice For All je "mozda" dobar, ali je jedna velika 0 u poredjenju sa Kill'em All. Porediti prva 3 albuma sa kasnijim radovima bi bilo pravo svetogrdje.

uuu a ti si mi neki kvalifikovani metalac...
Album '...And justice for all' je sigurno jedan od najboljih Metallcinih.Hoces da kazes da su pesme 'One' ,'Justice for all' i recimo 'Harvester of sorrow' lose?To sto se tebi ne svidjaju je druga stvar.
A sto se tice komercijale,prestani da lupetas molim te.Ne mora stvar da bude losa ako je komercijala.Ti si poprilicno uskog uma ako delis muziku na 'komercijalu' i 'nekomercijalu'.Zivo me interesuje sta ti slusas osim Maidena.Tacno je da su oni ostali dosledni svom nacicnu sviranja vise od 25 god,ali meni se to bas nesto preterano i ne svidja,jer su njihove pesme sve u istom fazonu i mozes da ih prepoznas na 100km jer sve lice jedna na drugu.Meni se kod Metallice bas svidelo to sto sam mogao da osetim kako bend prolazi kroz razlicite faze mentalnog stanja sto se odrazilo i na muziku naravno.U tom svom periodu koji ti nazivas 'ulaskom u komercijalu' su napisali jedne od najboljih metal balada...
Kako to objasnjavas?

Ma kada je u pitanj neka zurka.....bez njih nema nista......!!!!!
I ja mrzim one likove koji na sva usta pljuju narodnjake,a kada u diskoteci puste neku poznatu narodnjacku pesmu skacu k'o ludi....!!!!
Ja eto lepo priznajem.....

Dovoljno je reci da metal slusam od 1985 i pored power metala slusam i druge pravce. U svakom slucaju svaki bend koji slusam je ostao dosledan svog pocetka. Blago tebi ako ti je "...And Justice For All" njihov najbolji album, ti onda nemas pojma sta je metal. Bolje slusaj Cecu i Draganu Mirkovic, manje ces da se blamiras na ovom forumu.

coa_bg:
ma brate, je sam vec kupio kartu
jedan je real HIP HOP
brate ja bi vrlo rado otisao ali...
"...cash rules everything around me C.R.E.A.M. get da money dolla dolla bill yooooooooooooo...."
nadam se da smo se razumeli :cry: neki drugi put ili ako mozda nadjem 1000 kinti na ulici...mozda mi pokloni deda mraz...i jos jednom"...cash rules everything around me C.R.E.A.M. get da money dolla dolla bill yooooooooooooo...."

Deya:
mennina:
Danas sve shto se moze chuti na tv-u je 50 cent,eminem itd.Underground je totalno zapostavljen.A i mnogi koji su ga nekad slushali prelaze ili u narodnjake ili rejvere.Ljudi pa to je muzika koja sve govori.Otvaraju se fancy "hip hop" klubovi.Shta je sa Domom i slichnim mestima gde osetish pravi vajb!
P.S.Nadam se da postoje ljudi koji se slazu sa mnom ili je Srbija puna pozera.

Ja se potpuno slazem! Pravi hip-hop nije 50 Cent ili 2Pac vec nesto sto mnogo ''dublje''!
:wink:

Potpuno si u pravu,underground je totalno zapostavljen!Vecina ljudi ne shvata sta je pravi hiphop.Svi se loze na komercijalu.Drago i je sto ima jos onih koji misle isto kao ja!
poz,
milica

Deya:
mennina:
Danas sve shto se moze chuti na tv-u je 50 cent,eminem itd.Underground je totalno zapostavljen.A i mnogi koji su ga nekad slushali prelaze ili u narodnjake ili rejvere.Ljudi pa to je muzika koja sve govori.Otvaraju se fancy "hip hop" klubovi.Shta je sa Domom i slichnim mestima gde osetish pravi vajb!
P.S.Nadam se da postoje ljudi koji se slazu sa mnom ili je Srbija puna pozera.

Ja se potpuno slazem! Pravi hip-hop nije 50 Cent ili 2Pac vec nesto sto mnogo ''dublje''!
:wink:

Potpuno si u pravu,underground je totalno zapostavljen!Vecina ljudi ne shvata sta je pravi hiphop.Svi se loze na komercijalu.Drago i je sto ima jos onih koji misle isto kao ja!
poz,
milica

Metallica je zakon! Slažem se da im je poslednji album očajan i da je trebalo da promene ime jer to uopšte nema veze sa Metallicom,ali ostali albumi su svaki priča za sebe! Slažem se da su išli u korak sa vremenom i u svakom vremenu bili najbolji! To nije komercijala,to je usavršavanje !!! I ne slažem se da su posle Cliffa postali shit,neke od najboljih pesama su nastale posle njegove smrti! Za mene je vrhunac muzike i umetnosti uopšte Metallicina svirka sa simfonijom! Bolje od toga nije moglo,morali su da padnu. A ako nešto nije komercijala,onda je to ovaj zadnji album koji ne liči ninašta i na kojem su se bukvalno iživljavali! Daj Bože da dodju u Bg,ali sumnjam! Dao bih 100 evra za kartu!

Nemam pojma sta ti znaci to headbangersi, ali ako trazis misljenje o Panteri sve sto cu da kazem je: AH dodjavola, ne mogu da se setim tog albuma koji je ubedljivo najbolji ....pomozite mi to je onaj album pre ili posle :"Cowboys from hell"-a, tamo gde je ona pesma "LOVE" i jao ne mogu da se setim.....help!!Da , uglavnom jedan od najboljih bendova S.A.D.-a!!
Dakle, Pantera- Ameri koje gotivim... :D :D (izuzev Slayera-a, naravno!!) :D

Deya:
2Pac nije underground!!!
Gravediggaz,Gangstarr,Afu-Ra...to je underground!
I nemojte vidje da pricate gluposti!
p0z svim iskrenim underground hoperima i hoperkama!

Hm..
I ja mislim da je tupac ziv al je****,mnogi neveruju u to.

Yeah,gangstarr,onyx,gravediggaz,pharoahe monch,krs one...
Danas se svi loze samo na komercijalu (nelly,ja rule i ta sranja...),he he ,nikad nisu ni culi za old skool...

HiP-Hop
NoN-StoP

milica

Poz svim hoperima (pravim)...

:wink: E,a kako bi bilo da pronjuskate malo dublje po undergroundu???!!!
Gangstarr,onyx,gravediggaz,tupac,krs....
sve je to super,al opet ,nije ni to sav hiphop.
Ima jos puno,puno dobrih,pravih underground izvodjaca koje vredi slusati,zato aj bacite se na posao pa nadjite neki mnooooooooooogo dobar hop.
ako neko hoce da se dopisuje neka pise...

milica2004@yahoo.co.uk

milica

Djole Prolece:
Dovoljno je reci da metal slusam od 1985 i pored power metala slusam i druge pravce. U svakom slucaju svaki bend koji slusam je ostao dosledan svog pocetka. Blago tebi ako ti je "...And Justice For All" njihov najbolji album, ti onda nemas pojma sta je metal. Bolje slusaj Cecu i Draganu Mirkovic, manje ces da se blamiras na ovom forumu.

Ajde decko,pre svega nauci malo da postujes tudj ukus.Ti ces sigurno da ocenis da li ja imam pojma sta je metal.Uskomni selja koji deli muziku na komercijalu i nekomercijalu...Paljba bre...
Muziku sigurno ne dozivljavam kao ti...

Back