D
Destination anywhere
Gost
Ma samo se vi nadajte! Nema od Metalike nista.Usvari, nema nista od metala uopste

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bleak WinterFullMoon:Ipak je winmx neprevazidjen za ovakve stvari![]()

Sasha85:Bleak WinterFullMoon:Ipak je winmx neprevazidjen za ovakve stvari![]()
Nema ni tamo...![]()
Bleak WinterFullMoon:I sto je najgore Ucitelj metala nije odgovorio na pitanje koje sam mu postavio...ali posto vidim da su mu vidici uski kao grisine ni ne interesuje me njegovo misljenje.
biga je...malo manje trosi para na net i phone billAnonymous:brate ja bi vrlo rado otisao ali...coa_bg:ma brate, je sam vec kupio kartu
jedan je real HIP HOP
"...cash rules everything around me C.R.E.A.M. get da money dolla dolla bill yooooooooooooo...."
nadam se da smo se razumelineki drugi put ili ako mozda nadjem 1000 kinti na ulici...mozda mi pokloni deda mraz...i jos jednom"...cash rules everything around me C.R.E.A.M. get da money dolla dolla bill yooooooooooooo...."
Kao ni mene misljenje obicnog klinca. "Ucitelj Metala" mogu da shvatim jedino kao kompliment s obzirom koliko sam preslusao metal bendova i koliko sam koncerata posetio do sada. Usput, bio sam na njihovom koncertu u junu 1992. godine kada su svirali u Ohio-u, U.S.A , i nista posebno nisu pokazali.Bleak WinterFullMoon:I sto je najgore Ucitelj metala nije odgovorio na pitanje koje sam mu postavio...ali posto vidim da su mu vidici uski kao grisine ni ne interesuje me njegovo misljenje.
Da, da vulgar je strava, e a koje pesme su na tom albumu sem LOVE-Pesme???Djole Prolece:Da nije u pitanju "Vulgar Display of Power"?
Sve u svemu solidan bend. Omiljeni album mi je "Power Metal".
Djole Prolece:Kao ni mene misljenje obicnog klinca. "Ucitelj Metala" mogu da shvatim jedino kao kompliment s obzirom koliko sam preslusao metal bendova i koliko sam koncerata posetio do sada. Usput, bio sam na njihovom koncertu u junu 1992. godine kada su svirali u Ohio-u, U.S.A , i nista posebno nisu pokazali.Bleak WinterFullMoon:I sto je najgore Ucitelj metala nije odgovorio na pitanje koje sam mu postavio...ali posto vidim da su mu vidici uski kao grisine ni ne interesuje me njegovo misljenje.
Pogledaj na Internetu koliko ima "Anti-Metallica" sajtova, pa ces sam videti koliko su omrazeni. Da ne pominjem kao vrhunac svega njihova borba protiv Napstera. Nijedan metal bend nije do sada uradio tako nesto svojim fanovima osim Metallice. Covece, pa njih su otkrili tako sto se vrsila razmena bootleg (ako znas sta je bootleg) kaseta, a sada su nasli da propovedaju kako "Novi umetnici nemaju pravu sansu" zbog Napstera. Sramota.
Djole Prolece:Imas Walk (strava pesma), Mouth For War, Rise, This Love i ostale.
..Djole Prolece:Kako za koga.
Od Justice i Black albuma pa nadalje definitivno su raskinuli sa svim prethodnim radom i poceli da na mala vrata ulaze u komercijalu. Iron Maiden je za njih bio i ostace zakon, ljudi su ostali dosledni svom stilu iako su menjali sastav grupe.
And Justice For All je "mozda" dobar, ali je jedna velika 0 u poredjenju sa Kill'em All. Porediti prva 3 albuma sa kasnijim radovima bi bilo pravo svetogrdje.
Djole Prolece:Dovoljno je reci da metal slusam od 1985 i pored power metala slusam i druge pravce. U svakom slucaju svaki bend koji slusam je ostao dosledan svog pocetka. Blago tebi ako ti je "...And Justice For All" njihov najbolji album, ti onda nemas pojma sta je metal. Bolje slusaj Cecu i Draganu Mirkovic, manje ces da se blamiras na ovom forumu.

J:Djole Prolece:Kao ni mene misljenje obicnog klinca. "Ucitelj Metala" mogu da shvatim jedino kao kompliment s obzirom koliko sam preslusao metal bendova i koliko sam koncerata posetio do sada. Usput, bio sam na njihovom koncertu u junu 1992. godine kada su svirali u Ohio-u, U.S.A , i nista posebno nisu pokazali.Bleak WinterFullMoon:I sto je najgore Ucitelj metala nije odgovorio na pitanje koje sam mu postavio...ali posto vidim da su mu vidici uski kao grisine ni ne interesuje me njegovo misljenje.
Pogledaj na Internetu koliko ima "Anti-Metallica" sajtova, pa ces sam videti koliko su omrazeni. Da ne pominjem kao vrhunac svega njihova borba protiv Napstera. Nijedan metal bend nije do sada uradio tako nesto svojim fanovima osim Metallice. Covece, pa njih su otkrili tako sto se vrsila razmena bootleg (ako znas sta je bootleg) kaseta, a sada su nasli da propovedaju kako "Novi umetnici nemaju pravu sansu" zbog Napstera. Sramota.
Svaka cast Djole, napokon da neko ovde napise i nesto pametno,
:wink: a ti mali Bleak Winterbla bla bla bla
kad porastes mozda i shvatis nesto o muzici
hvala , a jel'ti proleces ili si uzeo nick po godisnjem dobu???Djole Prolece:Imas Walk (strava pesma), Mouth For War, Rise, This Love i ostale.