ima li hopera????

Bleak WinterFullMoon:
I sto je najgore Ucitelj metala nije odgovorio na pitanje koje sam mu postavio...ali posto vidim da su mu vidici uski kao grisine ni ne interesuje me njegovo misljenje.

Nemoj bre, balavac da vredjaš.Ti imaš godinu dana više života nego što on ima staža u SLUŠANJU muzike.By the way,ti si imao dve(2) godine kada sam ja gledao Iron Maiden a sedam(7) kada sam prvi put gledao Metaliku u Pešti.A što se tiče ...and Justice for all je vrlo loše produciran tj JOŠ TAD su hteli da budu komercijalni ali ko im je kriv kad uzimaju producenta od Bon Jovi-a.Bob Rock ako se ne varam.

Anonymous:
coa_bg:
ma brate, je sam vec kupio kartu
jedan je real HIP HOP
brate ja bi vrlo rado otisao ali...
"...cash rules everything around me C.R.E.A.M. get da money dolla dolla bill yooooooooooooo...."
nadam se da smo se razumeli :cry: neki drugi put ili ako mozda nadjem 1000 kinti na ulici...mozda mi pokloni deda mraz...i jos jednom"...cash rules everything around me C.R.E.A.M. get da money dolla dolla bill yooooooooooooo...."
biga je...malo manje trosi para na net i phone bill
BRONX rulzzzzzzzz !

Bleak WinterFullMoon:
I sto je najgore Ucitelj metala nije odgovorio na pitanje koje sam mu postavio...ali posto vidim da su mu vidici uski kao grisine ni ne interesuje me njegovo misljenje.
Kao ni mene misljenje obicnog klinca. "Ucitelj Metala" mogu da shvatim jedino kao kompliment s obzirom koliko sam preslusao metal bendova i koliko sam koncerata posetio do sada. Usput, bio sam na njihovom koncertu u junu 1992. godine kada su svirali u Ohio-u, U.S.A , i nista posebno nisu pokazali.
Pogledaj na Internetu koliko ima "Anti-Metallica" sajtova, pa ces sam videti koliko su omrazeni. Da ne pominjem kao vrhunac svega njihova borba protiv Napstera. Nijedan metal bend nije do sada uradio tako nesto svojim fanovima osim Metallice. Covece, pa njih su otkrili tako sto se vrsila razmena bootleg (ako znas sta je bootleg) kaseta, a sada su nasli da propovedaju kako "Novi umetnici nemaju pravu sansu" zbog Napstera. Sramota.

Djole Prolece:
Bleak WinterFullMoon:
Kao ni mene misljenje obicnog klinca. "Ucitelj Metala" mogu da shvatim jedino kao kompliment s obzirom koliko sam preslusao metal bendova i koliko sam koncerata posetio do sada. Usput, bio sam na njihovom koncertu u junu 1992. godine kada su svirali u Ohio-u, U.S.A , i nista posebno nisu pokazali.
Pogledaj na Internetu koliko ima "Anti-Metallica" sajtova, pa ces sam videti koliko su omrazeni. Da ne pominjem kao vrhunac svega njihova borba protiv Napstera. Nijedan metal bend nije do sada uradio tako nesto svojim fanovima osim Metallice. Covece, pa njih su otkrili tako sto se vrsila razmena bootleg (ako znas sta je bootleg) kaseta, a sada su nasli da propovedaju kako "Novi umetnici nemaju pravu sansu" zbog Napstera. Sramota.

Svaka cast Djole, napokon da neko ovde napise i nesto pametno,
:wink: a ti mali Bleak Winterbla bla bla bla
kad porastes mozda i shvatis nesto o muzici

e pa meni sebas prica o njima mislim jeste da je tema matora ali nema veze ja sam apsolutno ocarana pesmom Hope kada je slusam osecam se skroz cudno kao da nestanem da lica Zemlje i potpuno odlutam i tako je bilo na prvo slusanje(malo filozofije ne skodi valjda,u svakom slucaju bolje nego sociologija)
poz

Djole Prolece:
Kako za koga.
Od Justice i Black albuma pa nadalje definitivno su raskinuli sa svim prethodnim radom i poceli da na mala vrata ulaze u komercijalu. Iron Maiden je za njih bio i ostace zakon, ljudi su ostali dosledni svom stilu iako su menjali sastav grupe.
And Justice For All je "mozda" dobar, ali je jedna velika 0 u poredjenju sa Kill'em All. Porediti prva 3 albuma sa kasnijim radovima bi bilo pravo svetogrdje.

MA JOOOOOOOOOOK koji MEJDENI,,,,
TOY DOLLS su !!!ZAKON!!!

Djole Prolece:
Dovoljno je reci da metal slusam od 1985 i pored power metala slusam i druge pravce. U svakom slucaju svaki bend koji slusam je ostao dosledan svog pocetka. Blago tebi ako ti je "...And Justice For All" njihov najbolji album, ti onda nemas pojma sta je metal. Bolje slusaj Cecu i Draganu Mirkovic, manje ces da se blamiras na ovom forumu.

And justice for all i jeste najbolji album!!!

e aj mojne da ste snobovshtine. maalo da se upoznamo:

Halid Beslic - Dijamanti

UVOD: Hmol,D,H,A

Hmol
DA KRAJ MENE VILE STOJE,
A Hmol
SUHO ZLATO DA MI BROJE,
Emol D
DUSA NE BI DRUGU HTJELA,
D A Hmol
JER TEBE JE ZAVOLJELA.
Hmol
NECU,NECU DIJAMANTE,
Hmol
SUHO ZLATO,BRILIJANTE,
Emol D
NIT’ SAFIRE,NIT’ RUBINE,
A Hmol
SAMO ONA DA LJUBI ME.

DA MI ZLATNE KUCE GRADE ,
PO AVLIJI CVIJECE SADE ,
JA BIH OPET SNIO
I SA TOBOM SRETAN BIO.

REF....

DA ME VJECNIM UCINITE,
POLA SVIJETA POKLONITE,
NI TAD’ NE BIH JA PRISTAO,
JER SA NJOM SA NAVIKAO.

REF.......

J:
Djole Prolece:
Bleak WinterFullMoon:

Svaka cast Djole, napokon da neko ovde napise i nesto pametno,
:wink: a ti mali Bleak Winterbla bla bla bla
kad porastes mozda i shvatis nesto o muzici

a sta ja to ne znam sto ti znas?
Bilo bi lepo kad bi rekao makar koliko godina imas...
Samo mi reci,molim te, po cemu je ovaj Djole merodavan da odluchuje koji je album Metallice najbolji?Mudo sarma bre...doshao debil koji ne poshtuje tudji ukus drugima da namecje svoje mishljenje...
Covek koji zivotnu filozofiju kupi iz crtanih filmova...Djole Prolecje...smeshno...
A najurnebesnije od svega je shto nastupa sa stavom 'JA SVE ZNAM A VI MISHEVI NEMATE POJMA"...tuzno...
Takav tip ljudi nazalost jos uvek egzistira...a to sto je on stariji od mene ne ide mu u prilog,jer se ponasa kao da je mladji 5 god od mene.

Back