Ма ти ниси баш сав свој мајке ми ... Баш те гледам нешто ...
samo gledaj

ali jos mi nista nisi dokazao
I zasto nisam sav svoj?Zato sto sam dokazao svoje tvrdnje,a ti si apsolutno nemocan da me demantiras,ne drzis se onoga o cemu je rijec i nemas niti jedan jedini argument

Lako je sad vrijedjati,ajde ti meni dokazi da to sto pisem nije istina,te da oni linkovi te istrazivanja nisu istinita.Tek kad ti to uspije,onda ces moci reci da nisam sav svoj.Do tad,tvoje tvrdnje nemaju nikakve podloge i neznace apsolutno nista

Ti si samo objestan jer sve sto ti tvrdis nemozes objasniti,za razliku od mene,zato i vrijedjas,ali ej..kuzim ja tebe,ko gubi ima pravoda se ljuti
U današnjoj Hrvatskoj je fašista predsednik. Može on da se kao ograđuje od fašizma, da kao osuđuje fašizam, ali mi ga svi dobro znamo. Pamtimo 1991 i njegova dela.
No, ti si tada bio još jako mali...
Ne govorimo mi sad o tome,jel ja to njusim izvlacenje i prebacivanje teme?

Daj dokaze
nemoj tako mi smo svi ovde glupi jer smo kao mali sisali mamu, a on je pametan jer jos uvek sisa tatu.........
Nadasve veleumno pametan,te argumentiran post u kojemsi pobio sve moje tvrdnje...NOT

Je li jajaro,trazio si me da ti kazem kakve dokaze trazim,reko sam ti i pokazao moje,a sta si ti napravio>>??Napisao ovaj jako inteligentan post??
Di su dokazi?

Ajde
bre pobije moje tvrdnje, ovako si samo jos jedna jadna jajara,koja u nedostatku argumenata i nemoci da dokazes nesto,pises ovakve postove
A sad vozdra svima,mora se nesto i raditi

,a uopce nesumnjam dace se netko potruditi da pobije moje tvrdnje,i argumentirano mi pokaze,di sam ja to pogrijesio u svojim tvrdnama.
Samo..sumnjam da ce to ikom poci za rukom,pa ocekujem navalu uvredljivih postova,ali to je samo pokazatelj vase vlastite nemoci