Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.814
Nesvestan svoje nesvesti, al ko sam ja da mu objašnjavamda razumes sta si napisao obrisao bi post odma'...al proso rok za bris![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesvestan svoje nesvesti, al ko sam ja da mu objašnjavamda razumes sta si napisao obrisao bi post odma'...al proso rok za bris![]()
vise se krstim sta ovde citam no kad ulazim i izlazim iz hramaNesvestan svoje nesvesti, al ko sam ja da mu objašnjavam![]()
Хоће ли одсести у Трамп Тауеру у БГ-у? Питам за војводу голијског.Hoće, očekujemo Trampa da otvori EXPO![]()
Zaboravio si da je Vučić manirom rasnog strijelca poveo u utakmciji Srbija - Kosovo 6 : 0.U zadnje vrime zadnjih nekoliko godina nešto su se previše zaredali porazi Srbije pod vodstvom Vučića. Masakr dice u školi Ribnikar u Beogradu, pad nadstrešnice u Novom Sadu, sankcije Naftnoj Industriji Srbije, cijene naglo skočile i rastu mnogo brže nego plaće, užasni rezultati u sportu, košarkaši gube od Finske, nogometaši gube od Albanije itd. Da li je za sve to ili većinu toga kriv Vučić? Zašto je došlo do tolikog pada Srbije? Da li to koristi studentskim protestima? Ima li spasa za Vučića? Može li on izvući neki as iz rukava i preokrenuti situaciju u svoju korist?
Neće on u zatvor, ne brini. Za takvo što su potrebne jake državne institucije, a on se pobrinuo da ih oslabi i izbaci iz pogona.On je odavno preokrenuo situaciju u svoju korist, a narocito u korist svoga brata. Cak i ako nekim slucajem zavrsi u zatvoru- opet se isplatilo obezbedio je svoju porodicu, ako imaju imalo pameti- za vise generacija.
S druge strane, iako je kriv za mnogo toga, losi rezultati u sportu se ne mogu njemu pripisivati, tu je Srbija bila odavno u padu, narocito u fudbalu.
Тачно.
Добро је да немамо нуклеарну електрануNe moze kuca da pociva na losim temeljima kao Srbija na kupljenim diplomama.
Setimo se lazi:Добро је да немамо нуклеарну електрану
Tikan ispred BG Trump towera u majici sa natpisom TRАМПЕ СРBINEХоће ли одсести у Трамп Тауеру у БГ-у? Питам за војводу голијског.![]()
Pa zato nam ukidaju gas, što će da nam naprave ultramodernu nuklearnu elektranu. Nu što, eta njet Čjernobilj, eta moderna zdjelana v Nižnjebuljinskatomzavod
Nuklearka na benzin iz flasa.Pa zato nam ukidaju gas, što će da nam naprave ultramodernu nuklearnu elektranu. Nu što, eta njet Čjernobilj, eta moderna zdjelana v Nižnjebuljinskatomzavod
e, na isti nacin je i Svedska uterana u NATO...........sve je pocelo ko u Srbiji............STIM STO SU SVEDSKI POLITICARI ODMAH SHVATILI STA IH CEKA AKO NE UDJU U NATO, PA SU, DA BI PRESTALI RAZNI SVEDSKI RIBNIKARI, NADSTRESNICE..........BRZE BOLJE ULETELI U NATO.U zadnje vrime zadnjih nekoliko godina nešto su se previše zaredali porazi Srbije pod vodstvom Vučića. Masakr dice u školi Ribnikar u Beogradu, pad nadstrešnice u Novom Sadu, sankcije Naftnoj Industriji Srbije, cijene naglo skočile i rastu mnogo brže nego plaće, užasni rezultati u sportu, košarkaši gube od Finske, nogometaši gube od Albanije itd. Da li je za sve to ili većinu toga kriv Vučić? Zašto je došlo do tolikog pada Srbije? Da li to koristi studentskim protestima? Ima li spasa za Vučića? Može li on izvući neki as iz rukava i preokrenuti situaciju u svoju korist?
Zato građani treba da poklone svoje poverenje politčarima koji ne delovali u svom interesu nego isključivo u interesu naroda odnsno Srbije a koji na svoj lični interes ne bi uopšte obraćali pažnju.Političare koji bi se žrtvoali za narod.
![]()
Pa licni interes svakog coveka je da uziva u parama i slobodnom vremenu a ne da izgara na svom radnom mestu kao Japanac. Lepse je biti opozicija nego pozicija sto se toga tice.Ali Vučko gleda isključivo lični interes, državni ga ne zanima uopšte to je razlika botko.
Zato i kažem da poverenje treba pokloniti onim političarima koji su političari zbog Srbije,zbog naroda,zbog građana a ne zbog sebeAli Vučko gleda isključivo lični interes, državni ga ne zanima uopšte to je razlika botko.
A vaši završe kao Đinđić?Zato takvi završe na kraju u zatvoru... u iole normalnim državama
A vaši završe kao Đinđić?![]()