Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
S kim si onakav si
miloše ljubo
miloše ljubo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova hrvatska sramota jos nije obrisala nick???
Dokaz ti je tompsonov koncert,a to sto si ti piglu i volis da smaras tvoj problem......
hahaha nikakav to nije dokaz,a ti si posebno nadaren,jer tvrdio si da fasizma nema u Srbiji niti ga je ikad bilo,tu si pokazao svoju inteligencijua kasnije poricao
Ovaj koncert nije nikakav dokaz,to ti samo zelis da vjerujes,a ja svejedno nisam dobio jos ni jedan argumentiran dokaz,kao sto je recimo neko istrazivanje ili nesto.Sad vam ni Minhen ne odgovara..pa naravno sve sto dokazuje da ste lazovi vam ne odgovara.
Nisu vam valjali ni Hrv mediji i sad se odjednom pozivate na nji??Pakako to,kad Hrvati nisu objektivni??kako to da vam sad odgovara??ajme kukavan si toje strasno
Ovaj Dule se bar trudi,ali ti..ti si mizerija![]()
ako se ne varam, donet je zakon, ali da li se on sprovodi?
po nekim mojim "saznanjima", sa foruma, ove organizacije, koje se kriju pod plastom patriotizma, su vec nekoliko puta pokazale da nisu daleko od te kvalifikacije.
interesatno je da su neke reci u zadnje vreme dobile sasvim drugaicje [suprotno] znacenje od uobicajenog, upravo zahvaljujuci njima.
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/globus/srbija-nikada-nije-bila-fasisticka-zemlja-ali-ima-fasizma
Upravo tako. Ovde ko izadje na ulicu sa nacistickim obelezijima, rizikuje ozbiljne batine, plus corkiranje.Slusaj, ne treba meni nikakva trecerazredna istrazivanja niti bilo kakva da mi kazu za dan da je noc. Znam shta vidim,a imam ochi. Onakav "spektakl" sa seljoberskim pesmama i kukastim krstovima nigde neces videti u Srbiji. Ja u zivotu nikad nisam video kukasti krst niti uniformu srpske kvinsliske vlasti pod nemackom okupacijom. Mozes da prichash shta god hoces,ali to su cinjenice. I dok se nashi nacisti kriju po mishijim rupama za svoje rituale kod vas kupuju ustaska obelezja NA SRED HEBENE ULICE. Cak i da nekim chudom( a naravno nije tako) ima vishe nacista ovde ili smo izjednascheni, nigde u Evropi se ne ponasaju ovako provokativno i bezobrazno kao kod vas. Za slucaj da nisi znao ti nashi nacisti su u Novom Sadu dobili takve batine od lokalnog stanovnishtva i policije da josh ne znaju shta ih je snashlo dok se vi lizete sa njima na thupsonovom koncertu.
Eto, to su nacisti u Srbiji. Sramota je sto se to tolerise.

Upravo tako. Ovde ko izadje na ulicu sa nacistickim obelezijima, rizikuje ozbiljne batine, plus corkiranje.

Ово су нацисти у Србији, а не она маскарада.![]()
Ako nema fasizma, ko su ovi na slici, koji dizu ruku u nacisticki pozdrav ispred srpske zastave?
Ako nema fasizma, ko su ovi na slici, koji dizu ruku u nacisticki pozdrav ispred srpske zastave?
Ademe, misha mu hebem, zar se nismo lepo dogovorili da ces prestati da pokusavas da budes duhovit? Vidis da ti ne ide, a da vezba ne pomaze.odkoga??? mozda od pripadnika Queeria
ps.sumnjam da bi obraz ili garda to uradile... to mu skoro dodje kao...![]()
Jesu budale, ali imaju isti mentalni sklop kao ti i druge patrijote.
Ademe, misha mu hebem, zar se nismo lepo dogovorili da ces prestati da pokusavas da budes duhovit? Vidis da ti ne ide, a da vezba ne pomaze.
Inace, mogu da dobiju batine od obicnog gradjanstva, studenata sa Filozofskog (sto mu dodje nesto najblize Queeriji), murije...
A to je cudno zbog cega?Sta ce onda na stormfront forumu odeljak ''Srbija''?
A svaka od tih grupa se sastoji od desetak debilana od kojih se barem polovina jos nije odvojila od mamine sise...Sta ce Nacionalni front, BH, Rasonalisti u SRbiji? Sve je to ista naci bagra i debilana.