ima li fasizma u srbiji?

nema...
1y37rn.jpg

Ova hrvatska sramota jos nije obrisala nick???:roll:

Dokaz ti je tompsonov koncert,a to sto si ti piglu i volis da smaras tvoj problem......

hahaha nikakav to nije dokaz,a ti si posebno nadaren,jer tvrdio si da fasizma nema u Srbiji niti ga je ikad bilo,tu si pokazao svoju inteligenciju:Da kasnije poricao:D

Ovaj koncert nije nikakav dokaz,to ti samo zelis da vjerujes,a ja svejedno nisam dobio jos ni jedan argumentiran dokaz,kao sto je recimo neko istrazivanje ili nesto.Sad vam ni Minhen ne odgovara..pa naravno sve sto dokazuje da ste lazovi vam ne odgovara.:D:D

Nisu vam valjali ni Hrv mediji i sad se odjednom pozivate na nji??Pakako to,kad Hrvati nisu objektivni??kako to da vam sad odgovara??ajme kukavan si toje strasno

Ovaj Dule se bar trudi,ali ti..ti si mizerija:D

hahaha nikakav to nije dokaz,a ti si posebno nadaren,jer tvrdio si da fasizma nema u Srbiji niti ga je ikad bilo,tu si pokazao svoju inteligenciju:Da kasnije poricao:D

Ovaj koncert nije nikakav dokaz,to ti samo zelis da vjerujes,a ja svejedno nisam dobio jos ni jedan argumentiran dokaz,kao sto je recimo neko istrazivanje ili nesto.Sad vam ni Minhen ne odgovara..pa naravno sve sto dokazuje da ste lazovi vam ne odgovara.:D:D

Nisu vam valjali ni Hrv mediji i sad se odjednom pozivate na nji??Pakako to,kad Hrvati nisu objektivni??kako to da vam sad odgovara??ajme kukavan si toje strasno

Ovaj Dule se bar trudi,ali ti..ti si mizerija:D

Slusaj, ne treba meni nikakva trecerazredna istrazivanja niti bilo kakva da mi kazu za dan da je noc. Znam shta vidim,a imam ochi. Onakav "spektakl" sa seljoberskim pesmama i kukastim krstovima nigde neces videti u Srbiji. Ja u zivotu nikad nisam video kukasti krst niti uniformu srpske kvinsliske vlasti pod nemackom okupacijom. Mozes da prichash shta god hoces,ali to su cinjenice. I dok se nashi nacisti kriju po mishijim rupama za svoje rituale kod vas kupuju ustaska obelezja NA SRED HEBENE ULICE. Cak i da nekim chudom( a naravno nije tako) ima vishe nacista ovde ili smo izjednascheni, nigde u Evropi se ne ponasaju ovako provokativno i bezobrazno kao kod vas. Za slucaj da nisi znao ti nashi nacisti su u Novom Sadu dobili takve batine od lokalnog stanovnishtva i policije da josh ne znaju shta ih je snashlo dok se vi lizete sa njima na thupsonovom koncertu.

ako se ne varam, donet je zakon, ali da li se on sprovodi?
po nekim mojim "saznanjima", sa foruma, ove organizacije, koje se kriju pod plastom patriotizma, su vec nekoliko puta pokazale da nisu daleko od te kvalifikacije.
interesatno je da su neke reci u zadnje vreme dobile sasvim drugaicje [suprotno] znacenje od uobicajenog, upravo zahvaljujuci njima.

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/globus/srbija-nikada-nije-bila-fasisticka-zemlja-ali-ima-fasizma

Било га је за време Другог светског рата међу шиптаском, мађарском и буграском популацијом, сада га
има у јужној српској покрајини, пошто балије никада нису темељно очишћене.

2ufpy6f.jpg

Аlbanian nazi waffen SS

Slusaj, ne treba meni nikakva trecerazredna istrazivanja niti bilo kakva da mi kazu za dan da je noc. Znam shta vidim,a imam ochi. Onakav "spektakl" sa seljoberskim pesmama i kukastim krstovima nigde neces videti u Srbiji. Ja u zivotu nikad nisam video kukasti krst niti uniformu srpske kvinsliske vlasti pod nemackom okupacijom. Mozes da prichash shta god hoces,ali to su cinjenice. I dok se nashi nacisti kriju po mishijim rupama za svoje rituale kod vas kupuju ustaska obelezja NA SRED HEBENE ULICE. Cak i da nekim chudom( a naravno nije tako) ima vishe nacista ovde ili smo izjednascheni, nigde u Evropi se ne ponasaju ovako provokativno i bezobrazno kao kod vas. Za slucaj da nisi znao ti nashi nacisti su u Novom Sadu dobili takve batine od lokalnog stanovnishtva i policije da josh ne znaju shta ih je snashlo dok se vi lizete sa njima na thupsonovom koncertu.
Upravo tako. Ovde ko izadje na ulicu sa nacistickim obelezijima, rizikuje ozbiljne batine, plus corkiranje.

odkoga??? mozda od pripadnika Queeria:lol::lol:
ps.sumnjam da bi obraz ili garda to uradile... to mu skoro dodje kao...:hahaha::hahaha::hahaha:
Ademe, misha mu hebem, zar se nismo lepo dogovorili da ces prestati da pokusavas da budes duhovit? Vidis da ti ne ide, a da vezba ne pomaze.

Inace, mogu da dobiju batine od obicnog gradjanstva, studenata sa Filozofskog (sto mu dodje nesto najblize Queeriji), murije...

Ako nema fasizma, ko su ovi na slici, koji dizu ruku u nacisticki pozdrav ispred srpske zastave?

Прво, уопште се не зна ни ко је на тој слици, могуће да су хрватског порекла, а да је слика направљена у
пропагандне сврхе. Ако је тако онда је у питању подли фласификат, а ако су у питању омладинци Срби,
онда су будале неопеване.

Ademe, misha mu hebem, zar se nismo lepo dogovorili da ces prestati da pokusavas da budes duhovit? Vidis da ti ne ide, a da vezba ne pomaze.

Inace, mogu da dobiju batine od obicnog gradjanstva, studenata sa Filozofskog (sto mu dodje nesto najblize Queeriji), murije...

ja sumnjam da su metode tih studenata takve. ja verujem da bi se oni vise drzali one poslovice "budali pustis put"
ako se ne varam njihova priroda nije nasilna, a oni sa tim obelezjima samim nosenjem pokazuju da su za "demokratsko" resavanje nesporazuma.
ali ti si jos mlad, da bi znao kako ko razmislja. u stvari ko razmislja, a ko deluje.

Back