ima li fasizma u srbiji?

.E sad,na temi Fasizam u Hrvatskoj navodi se kako je Hrvatska fasisticka zemlja
A nije? Verovatno nikad nije ni bila???

Da fasizma u Srbiji itekako postoji-dakle pobijam tezu onih koji tvrde da nepostoji u Srbiji
Otrkrio si toplu vodu. Zamisli, fašizma ima i u Izraelu. Da, ima Jevreja fašista, koji se zaklinju u Hitlera.

Da fasizam u Hrv nije razvijeniji od fasizma u Srbiji su neka laprdanja i insinuacije,te misljenja raznih kvazi pametnjakovica,sto nikako nije validno
Tačno tako.

А дај бре ... О`лади ... Прекини да провоцираш ... Мислим, свима си се смучио ... Коју бре ти истину доказујеш? Истину да су усташе у Јасеновцу убијали Србе? Или да је усташтво данас присутно у Хрватској у великим размерама?

Joooj stani jer se blamiras:D

Ovdje nije rijec o Jasenovcu:D

Potanko sam objasnio sto trazim i sto sam DOKAZAO:lol:a ti to nemozes da pobijes

Ili nemozes da skuzis??ako nemozes,objasnit cu ti ponovno

A ovo boldano dokazuje da nisi bas bistar:Djer upravo to sam ti dokazao,da u Hrvatskoj fasizam nije veci nego u Srbiji:D

Sve ti pise u linkovima,i to Srpskim linkovima,na tebi je oces razumjeti ili ne,mada koliko vidim,male su sanse da ti ista shvatis:D

[/B]

Joooj stani jer se blamiras:D

Ovdje nije rijec o Jasenovcu:D

Potanko sam objasnio sto trazim i sto sam DOKAZAO:lol:a ti to nemozes da pobijes

Ili nemozes da skuzis??ako nemozes,objasnit cu ti ponovno

A ovo boldano dokazuje da nisi bas bistar:Djer upravo to sam ti dokazao,da u Hrvatskoj fasizam nije veci nego u Srbiji:D

Sve ti pise u linkovima,i to Srpskim linkovima,na tebi je oces razumjeti ili ne,mada koliko vidim,male su sanse da ti ista shvatis:D

Е заболе ме и шта си доказао и шта тражиш ... Ко си БРЕ ти да нешто тражиш

A nije? Verovatno nikad nije ni bila???

Otrkrio si toplu vodu. Zamisli, fašizma ima i u Izraelu. Da, ima Jevreja fašista, koji se zaklinju u Hitlera.

Tačno tako.

Ali nije rijec o tome da li je bila nego kako je sad:D Naravno da je ali ni manje ni vise nego u Srbiji:D

Naravno da fasizma ima svugdje,ali nije o tome rijec,vec o tome da nista vise ga nema u Hrv nego u Srbiji:D si uopce procitao sta:D

BOLDANO..da li ti to priznajes ono sto ja navodim?:D
I

[/B]

Ali nije rijec o tome da li je bila nego kako je sad:D Naravno da je ali ni manje ni vise nego u Srbiji:D

Naravno da fasizma ima svugdje,ali nije o tome rijec,vec o tome da nista vise ga nema u Hrv nego u Srbiji:D si uopce procitao sta:D

I
U današnjoj Hrvatskoj je fašista predsednik. Može on da se kao ograđuje od fašizma, da kao osuđuje fašizam, ali mi ga svi dobro znamo. Pamtimo 1991 i njegova dela.
No, ti si tada bio još jako mali...

Šta si to dokazao? Sa par sličica?
E ti si stvarno bistar....
Zbilja,ali zbilja..ovo je kao da se boris sa vjetrenjacama..samo sto izgleda da i one imaju vise mozga negoo mnogi ovdje,pogotovo vise od tebe:D

Ama koliko glup mozes biti:dash:

Pa fino ti pise u linkovima i to dvije stvari...da je istrazivanje za Jug.europu pokazalo,da najvise fasizma ima u Hrv i u Srb,sto nas defacto dovodi do 2 zakljucka...1. da i u Srbiji postoji fasizam iako mnogi tvrde da to nije istina,te 2.da u Hrv fasizam nije razvijeniji nego u Srbiji..dapace,tu smo negdje,braca po fasizmu:lol::lol:

Strasno je to koliko se puta mora ponavljati jedna te ista stvar,zar zbilja ima toliko tuduma,da nista nemogu shvatiti,a dokazi im stoje pred ocima.

Da si procitao linkove shvatio bi(bar se nadam da bi shvatio,ovdje me kolicina ljudske gluposti zbilja ne moze iznenaditi)
Е заболе ме и шта си доказао и шта тражиш ... Ко си БРЕ ти да нешто тражиш
A ko si bre ti da laprdas bez osnove i argumenata,a klinac?:D

Jooj kako je lijepo vidjeti sto se nerviras jer nemozes u nicemu da pobijes moje tvrdnje,totalno si nemocan i nistavan,zato i pribjegavas ovakvim postovima:D

A sad adio:bye:

Ма ти ниси баш сав свој мајке ми ... Баш те гледам нешто ...
samo gledaj:Dali jos mi nista nisi dokazao:D

I zasto nisam sav svoj?Zato sto sam dokazao svoje tvrdnje,a ti si apsolutno nemocan da me demantiras,ne drzis se onoga o cemu je rijec i nemas niti jedan jedini argument:D Lako je sad vrijedjati,ajde ti meni dokazi da to sto pisem nije istina,te da oni linkovi te istrazivanja nisu istinita.Tek kad ti to uspije,onda ces moci reci da nisam sav svoj.Do tad,tvoje tvrdnje nemaju nikakve podloge i neznace apsolutno nista:DTi si samo objestan jer sve sto ti tvrdis nemozes objasniti,za razliku od mene,zato i vrijedjas,ali ej..kuzim ja tebe,ko gubi ima pravoda se ljuti:D
U današnjoj Hrvatskoj je fašista predsednik. Može on da se kao ograđuje od fašizma, da kao osuđuje fašizam, ali mi ga svi dobro znamo. Pamtimo 1991 i njegova dela.
No, ti si tada bio još jako mali...
Ne govorimo mi sad o tome,jel ja to njusim izvlacenje i prebacivanje teme?:D
Daj dokaze:D

nemoj tako mi smo svi ovde glupi jer smo kao mali sisali mamu, a on je pametan jer jos uvek sisa tatu.........:per:
Nadasve veleumno pametan,te argumentiran post u kojemsi pobio sve moje tvrdnje...NOT:D:D

Je li jajaro,trazio si me da ti kazem kakve dokaze trazim,reko sam ti i pokazao moje,a sta si ti napravio>>??Napisao ovaj jako inteligentan post??

Di su dokazi?:D Ajde bre pobije moje tvrdnje, ovako si samo jos jedna jadna jajara,koja u nedostatku argumenata i nemoci da dokazes nesto,pises ovakve postove:D

A sad vozdra svima,mora se nesto i raditi:),a uopce nesumnjam dace se netko potruditi da pobije moje tvrdnje,i argumentirano mi pokaze,di sam ja to pogrijesio u svojim tvrdnama.

Samo..sumnjam da ce to ikom poci za rukom,pa ocekujem navalu uvredljivih postova,ali to je samo pokazatelj vase vlastite nemoci:D

:bye:

http://www.kuda.org/sr/node/247

Ovde nemas ime autora teksta, zasto ?
Jer zato da ne bi krivicno odgovarao za tvrdnje koje je izneo ?
Ti ovo smatras validnim dokazom za svoje tvrdnje !:rtfm:

http://www.naslovi.net/2009-03-21/dw...srbiji/1085055
Dojče vele subota, 21. mart 2009.
Da li ti mislis da oni imaju moralno pravo da pisu o neonacizmu u Srbiji, gde je Vemaht i decu streljao 1941.

http://www.elitemadzone.org/t284669-0
Ovo ti je neki forum i ne mozes ga uzeti kao validan dokaz, osim ako ne zelis da propagirasa neke ideje koje nisu primerene civilizovanom drustvu.

..http://www.index.hr/vijesti/clanak/r...je/425187.aspx
Za ovo ti vazi isto kao pod stavkom dva, samo u koncentracionom logoru Jasenovac po najnovijim istrazivanjima Medjunarodne komisije o Jasenovcu ubijeno je na svirep nacin 800 000 ljudi.

Poslednja izmena:
Boze jel spava uopshte ovaj pajser?:hahaha: Vidim stigao je do josh jednog extra pametnog zakljucka da je na ovcari pobijeno nekoliko hiljada ljudi, za shta je naravno pruzio apsolutno nepobitne i neoborive dokaze. Uopshte ne kapiram....proshao je vikend,a josh ga nisu vratili u ludnicu..

Ајте људи немојте да се спрдамо.
У једној емисији на РТС један од кључних људи у антифашистичким организацијама је рекао да је у Србији број припадника нацистичких и фашистичких организација у Србији мањи од хиљаду.
Шта је неколико стотина у односу на 7 милиона грађана. То је мање од 0,1 % тј. мање од 1 промила ( промил је десети део процента). Фашизма има свуда и треба га искоренити и свести на најмању могућу меру, ако је могуће и потпуно га сузбити али фашизам, нацизам и шовинизам нису доминантне појаве у српском друштву.
Такође није тачно да се само нацисти називају патриотама. Ја себе доживљавам као патриоту и умереног националисту али не мрзим никога али мој патриотизам није уперен ни против тога. Ја желим да се борим само цивилизованим и нормалним средствима за интересе српског народа. Не желим да ико страда од руке припадника мог народа. Ја и Албанцима са КиМ желим све најбоље.
Желим да КиМ остане у саставу Србије мирним путем и да Албанци имају сва права и да живе добро, у просперитету, економском и сваком другом, да никада не стрепе за своју безбедност, да се школују на свом језику, да имају најширу аутономију која је икада примењена у свету.
Искрено мислим све што сам написао.
Vidis da si fasista..................
po ademovom shvatanju pravednosti,
svi koji ovo boldovano hoce,su fasisti

[/B]

I
Ma hajde,sta nam naprica,...............
a tvoj deda ustasa unuku rekao,
jesam klao Srbe,ali ti nemoj nije lepo:dash::dash::dash:

Oni koji nisu demokrate samo nisu demokrate. . . Mada mozda ni ta rec nije daleko od iskrivljenja kako i patriota jer vec duze vreme svi bi nesto da budu demokrate (mozda da se lakse domognu vlasti ili ne) pa oni sa druge strane sto ostanu budu oni najzadrtiji nacionalisti da ne kazem nacisit. . .
Mada ako pogledas u srbiji je sve vec odavno iskrivljeno i svako danas prica pricu onako kako mu odgovara. Svako se krije iza neke maske i boji se da je skine jer zna da njegovo pravo lice niko ne voli. . .
Demokrate pricaju o nekoj demokratiji a ono sto daju je sve sem demokratije, nacisti isto tako, patriote na kubik!

Vrlo porazno i totalno pogubno....
Ja lično živim puno bolje od kada sam odbacila sve maske. Primenjeno na državu to bi dalo, naravno, mnogo bitnije pozitivne rezultate - po sve.

Ne govorimo mi sad o tome,jel ja to njusim izvlacenje i prebacivanje teme?:D
A o čemu govorimo?
Ti tvrdiš da u Hrvatskoj ima manje fašizma nego u Srbiji i to potkrepljuješ nekim smešnim sličicama koje ko zna ko je i gde slikao.
A ja ti kažem da je predsednik Hrvatske fašista. Predsednik je zato što ga podržava većina Hrvata.
Pa gde je to onda fašizam zastupljeniji?
No, iz priloženog, zaista ne verujem da si ti u stanju to da razumeš.

Imas u sledecem postu... Izjava vladike Artemija... Imas i link ka toj izjavi...

kao sto rekoh, bio sam na groblju. i mogu reci da jeste zapusteno, trV je dostigla visinu odoko metar i vise, jesu i neki [dosta] spomenici sruseni, ali sumnjam da je broj toliki. jedino kod ulaza i pored ograde, ostalo je manje vise u dobrom stanju. ako zelis mogu ti napraviti par snimaka da se uveris. a kuca onog narkomana je izgleda "nestala"

Sta bre ima tolko da se prica?! Ako je ova tema stavljena zbog onog zakona- zakljucak je: Vlada se plasi srpskih junaka i moraju da nateraju narod da ih zaboravi.Ako je uopsteno pitanje ima li fasizma kod nas odgovor je-Mozda ali malo.A ako je pitanje ima li fasizma u hrvatskoj-IMA MNOGO!

Sta bre ima tolko da se prica?! Ako je ova tema stavljena zbog onog zakona- zakljucak je: Vlada se plasi srpskih junaka i moraju da nateraju narod da ih zaboravi.Ako je uopsteno pitanje ima li fasizma kod nas odgovor je-Mozda ali malo.A ako je pitanje ima li fasizma u hrvatskoj-IMA MNOGO!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Tako je care!
Samo ubaciš ispred riječi fašizma prefiks anti i dobio si pravo stanje stvari. ;)

Back