ima li fasizma u srbiji?

Прво, уопште се не зна ни ко је на тој слици, могуће да су хрватског порекла, а да је слика направљена у
пропагандне сврхе. Ако је тако онда је у питању подли фласификат, а ако су у питању омладинци Срби,
онда су будале неопеване.

isto kao sto je moguce da na onoj slici bude neki patrijota koji se slikao u propagadne svrhe.

mogla bi otvoriti jednu temu o tome. i postavljati slike do mile volje. posetioca bi imala dosta. nisi jedina koja "uziva" u takvim prizorima.

Можеш мислити како су "уживале" породице и пријатељи ових мученика, којим су твоји сунардоници
шиптарски терористи одрубили главе?
И сад још захтеваш на српском форуму да се те жртве не помињу?! Које дрскости!

Можеш мислити како су "уживале" породице и пријатељи ових мученика, којим су твоји сунардоници
шиптарски терористи одрубили главе?
И сад још захтеваш на српском форуму да се те жртве не помињу?! Које дрскости!

mozes ih ti spominjati koliko hoces, ali ih ne bi trebala postavljati na svim temama. kao sto rekoh, ne uzivamo svi u istim prizorima.
a mozes misliti kako se osecaju porodice onih nekoliko stotina hiljada pobijenih na ovim prostorima od strane oni kojima je blisko tvoje "misljenje"

ja sumnjam da su metode tih studenata takve. ja verujem da bi se oni vise drzali one poslovice "budali pustis put"
Mozes ti da sumnjas u sta hoces, ja licno video grupu isfeminiziranih studenata Flozofskog kako ubijaju Boga u *****ima.

ako se ne varam njihova priroda nije nasilna, a oni sa tim obelezjima samim nosenjem pokazuju da su za "demokratsko" resavanje nesporazuma.
Sad vec ne znam o kome ti ovde govoris.

ali ti si jos mlad, da bi znao kako ko razmislja. u stvari ko razmislja, a ko deluje.
Mlad sam ja, al' dusa mi je stara... :mrgreen:

mozes ih ti spominjati koliko hoces, ali ih ne bi trebala postavljati na svim temama. kao sto rekoh, ne uzivamo svi u istim prizorima.
a mozes misliti kako se osecaju porodice onih nekoliko stotina hiljada pobijenih na ovim prostorima od strane oni kojima je blisko tvoje "misljenje"
Daj argumentuj za to sto tvrdis , da li ima podatak neke ozbiljne institucije i neutralne u svetu. Npr. Medjunarodni Crveni Krst ?
Daj link ?

nema...
1y37rn.jpg

Па и нема фашиста овде...
А ти Алекс си поставио нове стандарде у људској глупости на крстарици, наизглед недостижне ало ко зна... Стварно свака ти част и ево ти бона кад до сад не схваташ да си испао идиот...

Нисам ја болесник, као ови твоји сунардници шиптари, који се сликају, са смешком, са одрубљеним српским главама, али зло се мора показивати, ма колико непријатно било, не треба дозволити да га прекрије заборав.

Који су то моји "истомишљеници" одговорни за 100.000 побијених?!
:rtfm:

Daj argumentuj za to sto tvrdis , da li ima podatak neke ozbiljne institucije i neutralne u svetu. Npr. Medjunarodni Crveni Krst ?
Daj link ?

evo, samo za bosnu.
By September 1995, however, the Muslim-Croat alliance's conquests had reduced Serb-held territory in Bosnia from over two-thirds to just under one-half -- the percentage allocated in the peace plan for the Serb autonomous region. On December 14, 1995, the leaders of Bosnia, Croatia, and Serbia signed the Dayton peace accords, officially ending the wars in Bosnia and Croatia after about 250,000 people had died and more than 3 million others became refugees.

http://www.onwar.com/aced/chrono/c1900s/yr90/fbosnia1992.htm

By September 1995, however, the Muslim-Croat alliance's conquests had reduced Serb-held territory in Bosnia from over two-thirds to just under one-half -- the percentage allocated in the peace plan for the Serb autonomous region. On December 14, 1995, the leaders of Bosnia, Croatia, and Serbia signed the Dayton peace accords, officially ending the wars in Bosnia and Croatia after about 250,000 people had died and more than 3 million others became refugees.

Po istrazivanjima organizacija sa sedistem u Sarajevu, u Bosni je poginulo malo manje od 100.000 ljudi svih nacionalnosti. Inace, odnos vojnici civili je negde oko 60-40, sto mu dodje bolje po civile od pichvajza koji se upravo desava u Iraku.

Balkanci ispadose humani pored bastiona slobode i demokratije predvodjenim africkim princem, sunce ti zarko...

Нисам ја болесник, као ови твоји сунардници шиптари, који се сликају, са смешком, са одрубљеним српским главама, али зло се мора показивати, ма колико непријатно било, не треба дозволити да га прекрије заборав.

Који су то моји "истомишљеници" одговорни за 100.000 побијених?!
:rtfm:

ovakvih mojih sunarodnika mozes na prste izbrojati. mislim na one kojima se moze dokazati to sto im se pripisuje. a ovih tvojih, koji su cinili i gore zlocine je pun hag, a bogami i BG.
i samo da dodam, za razliku od tebe ja se ne ponosim takvima, makar bili i moji sunaordnici.
ps.mislim na one koji su pozatvoirma

WTF?!?!?!!
Ti jos nisi pobegao :eek:

E sad si stvarno preterao klinac.........em si sam priznao da si glup,em se opet javljas,em ispadas gluplji nego iko ikada na krstarici........i pri tom sve druge nazivas glupacima :dash::hahaha:

Ja jesam pokazao svoju inteligenciju,a pogotovu ti.........:hahaha:

Uzgred ja sam odavno pokazao svoju inteligenciju i to psihologu tako da ne moras o tome mantrati..........;)

Ybt ispadas sve gluplji iz posta u post........:roll:

Ja poricao????????

Covece pa ti si ne smesan,nego tuzan.........gde sam ja to poricao keve ti,lazes ko pas naravno ;)
nemam vise snage za tebe..jbga ti ocito imas mentalnu retardaciju,pa nisi sposoban razlucivati normalno..ja sam sve objasnio,a ti se slobodno izvlaci ko zadnji ker:ok:

Slusaj, ne treba meni nikakva trecerazredna istrazivanja niti bilo kakva da mi kazu za dan da je noc. Znam shta vidim,a imam ochi. Onakav "spektakl" sa seljoberskim pesmama i kukastim krstovima nigde neces videti u Srbiji. Ja u zivotu nikad nisam video kukasti krst niti uniformu srpske kvinsliske vlasti pod nemackom okupacijom. Mozes da prichash shta god hoces,ali to su cinjenice. I dok se nashi nacisti kriju po mishijim rupama za svoje rituale kod vas kupuju ustaska obelezja NA SRED HEBENE ULICE. Cak i da nekim chudom( a naravno nije tako) ima vishe nacista ovde ili smo izjednascheni, nigde u Evropi se ne ponasaju ovako provokativno i bezobrazno kao kod vas. Za slucaj da nisi znao ti nashi nacisti su u Novom Sadu dobili takve batine od lokalnog stanovnishtva i policije da josh ne znaju shta ih je snashlo dok se vi lizete sa njima na thupsonovom koncertu.
da li je bilo tesko pokusat opravdati svoje tvrdnje na kulturan i civiliziran nacin kao sto si sad napravio?? Otkad sam napisao na temi o Vojvodini da ce i ona doci na red(ajde da to opet nemoram objasnjavat,sve sam ti reko na onoj temi)neprestalno si me vrijedjao i svadjao se a i prije toga.. ,zar si se morao spustati na nivo jednog Olimpijakosa I Misona koji su evidentno malo zesci kretenoidi,to znas i sam..?
Ja naravno necu sad promijeniti svoje misljenje jer i dalje mislim da mi nista nisi dokazao,ali ovo je najbolji post u kojem pokusavas iznijeti svoje tvrdnje..iako mi opet nisi argumentirao..

Ali jedna stvar bode u oci...sve sto se neslaze sa onim sto svi tvrdite,sve sto pobija ono sto vi govorite su trecerazredna istrazivanja,ili su Ustaskimediji koji blate Srbe ili ovi ili oni..nikad nista ne odgovara..dok sa druge strane,sve sto diskreditira Hrvate,e to je validno i dobro,nebitno jesu Srpski,Hrvatski ili neciji drugi izvori i mediji...tada vam valjaju...totalno ste skloni nesamokriticnosti,i svi drugi su vam za sve krivi,osim vas samih...oprosti ali rekao bih..tipicno Srpski..jbga ja sam svoje tvrdnje argumentirao..ja ne bi rekao da su to trecerazredna istrazivanja,po vama sve sto diskreditira Srbe nije validno i istinito...eto to nemogu nikako da provarim..

To da li su kod nas provokativniji i bezobrazni..mozda i je istina,ali opet nista nedokazuje u kontekstu ove teme...

Spominjes da znas di zivis..jbga znam i ja,i takodjer nigdje nisam sreo niti jednoga,doduse kod mene je prije par mjeseci bio koncert Thompsona..Na njega je doslo strasno puno ljudi za jedno malo mjesto iz cijele Hrv...iskreno nisam bio jer sam izasao u drugi grad di sam procijenio da ce mi biti bolje..ali prosetao sam se kroz publiku i vidio dva ili tri madica sa ustaskim obiljezljima..jedan od njih se zakacio sa nekim i prosao krvave glave..kasnije je i murija dosla po njega...sta zelim ovim rec..zelim reci da ne generaliziras...shvati da nisu svi koji idu na njegove koncerte Ustase ili simpatizeri fasizma...kao niti ja i kao niti masu ljudi koji su dosli na koncert...ljudi jednostavno vole njegove pjesme,volim i ja a najdraza mi je Lijepa li si,koja govori o Hrvatskoj,i nema nista provokativno u njoj...i zbilja je nepotrebno govoriti da su svi posjetioci njegovih koncerta ustase i simpatizeri Fasizma...

288a909.jpg

eqtugk.jpg

Ово су нацисти у Србији, а не она маскарада. :rtfm:
auuuuu :(:(

Tvrdnje BiH o broju žrtava preterane

Navodeći slične primere višestruko uvećanih brojeva žrtava u Zvorniku, Bijeljini i okolini Prijedora, koje pobijaju nalazi Haškog tribunala, zastupnik SCG je kazao da se BiH oslanjala na izvestaje Komisije eksperata UN predvođene Šerifom Basijunijem, zatim izvestioca UN za ljudska prava Tadeuša Mazovjeckog, te nevladinih organizacija.

Obradović je tvrdio da su, iako dobronamerni, komisije i izvestioci UN samo uzimali izjave od svedoka koji su tvrdili da su zločine videli, ali da te izjave nisu podvrgavali pravno valjanim i neophodnim proverama.

Po istrazivanjima organizacija sa sedistem u Sarajevu, u Bosni je poginulo malo manje od 100.000 ljudi svih nacionalnosti. Inace, odnos vojnici civili je negde oko 60-40, sto mu dodje bolje po civile od pichvajza koji se upravo desava u Iraku.

Balkanci ispadose humani pored bastiona slobode i demokratije predvodjenim africkim princem, sunce ti zarko...

uglavnom se brojke krecu od 100-000 pa do 250.000 poginulih samo u busni. na zalost nikada se nece saznati pravi broj, a ni svi pocinioci nece izaci pred pravdom da odgovaraju za te zlocine

Daj link ?
a cime si ti argumentirao svoje tvrdnje meni? Si dao neki link,neko istrazivanje?isuse boze koje licemjerstvo..:roll:
Па и нема фашиста овде...
А ти Алекс си поставио нове стандарде у људској глупости на крстарици, наизглед недостижне ало ко зна... Стварно свака ти част и ево ти бона кад до сад не схваташ да си испао идиот...
ti si se dokazao jucer, ispao si mnogo glup i niti a od argumenta mi nisi dao,sad pici dalje siriti svoju neku istinu i gluposti

Back