Ne , pa neznam u vezi toga nista , jer sam ga sad nasao i postirao ... Nemogu ja nista u vezi toga pomoci , kako vidis u sve jezike je ima ..
Razumem te potpuno.
Medzutim to shto si postirao ne bi mogao da protumaci ni sam dzavo, a ne neki znatizeljan posetilac teme koji bi hteo neshto da nauci i prakticno.
--------------------------------------------------------------------------------
Dacu samo jedan jedini apsurd sa posta, a ima ih koliko ti dusha pozeli.
Pogledaj dobro rec sa rednim brojem 3. " : MARAZ :", ista se ponavlja i na poziciji sa rednim brojem 36. " : MARAZM : ". Ako dobro analizirash obe pozicije videcesh da se radi o istoj reci, istoj kombinaciji slova, A TO ZNACI DA I ZNACENJE TREBA DA BUDE ISTO.
------------------------------------------------------------------------------------
U onome shto si postirao imamo da je rec zapisana po vertikali na poziciji:
4. kao "MARAZ" "maraz" "angoscia"
i na poziciji 29. u istoj vertikali kao
29. "MARAKHUN" "marakun" "l'afflizione?"
Svaki komentar je suvishan.
--------------------------------------------------------------------------------------
medzu drugim elementarnim greshkama u identifikaciji izvornih slova imamo da znak "F" kojeg srecemo zapisanog na mnogim pozicijama, da je identifikovan kao danashnje latinicno "F,f" shto nema nikake veze.
U tekstu glas "f" je jasno oznacen u reci sa brojem 13., kao kirilicno "Ф".
Samim tim prepis nema nikakvu upotrebnu vrednost.