Има ли Бога???

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm, ih bre... al je ki upisan... :lol:
Vidim da ti je egipatska mitologija jacha strana... skoro ko poznavanje riscanstva...
Sad bi ja trebo da kliknem tamo i da prijavim ovaj niski pokushaj uvrede... il da postavim neku fotku one zabe Kermita... kao ovo ono, imperija uzvratja udarac... :lol: al netju... ja tju ti riscanski oprostiti...
Vish li narode koja je razlika izmedju nas ateista i vakih riscana kaki je eremita...:lol: Join the club! :mrgreen:
Btw. kad skochis doci na hastal... njega ches prvo da vidish... :lol:

Свашта, па нисам ја ставио аватар ШАКАЛ него ти - а шакал је шакал, нема ту мЛого врдања... врло гадна живуљка... значи ако има увреде сам си себе увредио.

Али, ако ти ставиш кермита - то није исто што и еремита, то би већ била увреда, могао би једино да ставиш ермита што је словенска варијанта (Ермитаж) речи еремита.

Свашта, па нисам ја ставио аватар ШАКАЛ него ти - а шакал је шакал, нема ту мЛого врдања... врло гадна живуљка... значи ако има увреде сам си себе увредио.

Али, ако ти ставиш кермита - то није исто што и еремита, то би већ била увреда, могао би једино да ставиш ермита што је словенска варијанта (Ермитаж) речи еремита.

Aaa... avatar... shakal... lele... :dash::lol:
Jok bre eremito, u pitanju je nick... :lol: ala si... :dash:
Btw. ima gi razni Shakala... od Karlosa pa do ANUBISA... :lol:

Aaa... avatar... shakal... lele... :dash::lol:
Jok bre eremito, u pitanju je nick... :lol: ala si... :dash:
Btw. ima gi razni Shakala... od Karlosa pa do ANUBISA... :lol:

Да, добро, погрешио сам јер сам размишљао зашто ниси, рецимо, у аватар поставио Анубиса, па би онда можда било логично, овако се једино може мислити на тог лешинара, јер Анубис је само у облику шакала - он није шакал...

Да, добро, погрешио сам јер сам размишљао зашто ниси, рецимо, у аватар поставио Анубиса, па би онда можда било логично, овако се једино може мислити на тог лешинара, јер Анубис је само у облику шакала - он није шакал...

Sto godina visish na krsti a ne znash shta je avatar a shta je nick... :lol:
Pa jes, takima ko shto si ti i jeste logichno... slazem se... :mrgreen:

Ako jezike čovečije i anđeoske govorim, a ljubavi nemam, onda sam kao zvono koje ječi, ili kimval koji zveči.
I ako imam dar proroštva i znam sve tajne i sve znanje, i ako imam svu vjeru da i gore premještam, a ljubavi nemam - ništa sam.
I ako razdam sve imanje svoje, i ako predam tijelo svoje da se sažeže, a ljubavi nemam, ništa mi ne koristi.
Ljubav dugo trpi, blagotvorna je, ljubav ne zavidi, ljubav se ne gordi, ne nadima se, ne čini što ne pristoji, ne traži svoje, ne razdražuje se, ne misli o zlu, ne raduje se nepravdi, a raduje se istini, sve snosi, sve vjeruje, svemu se nada, sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati.
Jer, djelimično znamo, i djelimično prorokujemo; a kada dođe savršeno, onda će prestati što je djelimično.
Kad bijah dijete, kao dijete govorah, kao dijete mišljah, kao dijete razmišljah; a kada sam postao čovjek, odbacio sam što je djetinjsko.
Jer sad vidimo kao u ogledalu, u zagonetki, a onda ćemo licem u lice;
Sad znam djelimično, a onda ću poznati kao što bih poznat.
A sad ostaje vjera, nada, ljubav, ovo troje;
Ali od njih, najveća je LJUBAV.

Jedno od umeća življenja je sačuvati dete u sebi i onu čistotu bića i duha koja još samo kod dece postoji.....Trebalo bi himnu recitovati kada bes nadvlada razum, kada mržnja sedne na dušu...treba je izgovarati kao odu novom danu....

Upravo tako.

Luka 18,16.

A Isus dozvavši ih reče: pustite djecu neka dolaze k meni, i ne branite im; jer je takovijeh carstvo Božije.

Plakat mira.

Prilozi

• PLAKAT - KONAČNA VERZIJA 01.jpg
    PLAKAT - KONAČNA VERZIJA 01.jpg
    43,3 KB · Pregleda: 19
I šta govori ovaj plakat, osim da autor istog voli drečave boje?

Na lotosovom cvetu se nalazi Srbija i okvir magnetnog polja,deo koji će da se digne u Raj,poput Edena.
Tri slike odraslih predstavljaju makro,a deca predstavljaju mikro kosmos.
U levom uglu ,gore se vidi Sirijus.
Plakat mira iz dokumentarca "Biblijske kataklizme i principi kosmosa".
A cobi bi mogao da postavi link,ako već nešto iznosi?!:)

Na lotosovom cvetu se nalazi Srbija i okvir magnetnog polja,deo koji će da se digne u Raj,poput Edena.
Bobe, ni sam ne znaš koliko si me obradovao... samo Srbija će da se uzdigne i vaskrsne? To je sjajna vest. Ovo ukidanje viza sad je samo đavolja rabota da se što više ljudi ukloni sa naše teritorije pre nego što svi odemo put Kosmosa.

Nego imaš li preciznije informacije kad će to da se desi, da pozovem rodbinu iz inostranstva da bude ovde, da ih ne zatekne kataklizma u nevreme?

Back