Има ли Бога???

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rael i njegova knjiga "knjiga koj govori istinu".
Ma bio se furao on na to jedno vrijeme ,ne zam je li sada.
No kad smo uspostavili neki odnos nemoj da ga sad otjeramo.
Mislim da ipak bob ima što za reći vidiš kako je lijepo počeo biti muzikalan.
I objasnio note koje imaju.
Tko zna koje još tajne zna.
Pustimo ga neka govori.

Nestrpljivo čekam da mi odgovori nešta tamo na bibliji.

Da se razumemo,ne pripadam ni jednom pokretu do Božijem.Ne ljutim se i ne vređam se,i gledam da druge ne povredim.
Iznosim istinu koju sam lično spoznao,ponekad je to za ljude neobjašnjivo,ali rastom svesti i oslobađanjem od crkvenih dogmi,postaće im normalno,jer je istina.

Da se razumemo,ne pripadam ni jednom pokretu do Božijem.Ne ljutim se i ne vređam se,i gledam da druge ne povredim.
Iznosim istinu koju sam lično spoznao,ponekad je to za ljude neobjašnjivo,ali rastom svesti i oslobađanjem od crkvenih dogmi,postaće im normalno,jer je istina.

A sto bog ne porusi sve crkve ako su njihove dogme toliko promenjene i postale lose tokom vremena.... ?

otprilike...
onda bi te svi smatrali za ludim..ko da sada kazes: ne, ne, ne postoji boris tadic (npr.) on je samo prividna stvarnost..
Ne onda ne bi bilo potrebe da kazes da on ne postoji jer bi bilo ocigledno da je tu. Tada bi imao izbor da budes poslusan ili ne, za svaku od akcija imao bi utvrdjenu kaznu ili nagradu.
Medjutim tada bi ljudi bili sigurni da naredjenja dolaze od boga, ovako sada naredjenja dolaze od drugih ljudi koji zele vecini da ispiraju mozgove preko nekakvih starih knjiga koje se nazivaju svetim. Veoma opasna stvar, koja unazadjuje covecanstvo.

Da ,donelo je odluku da crkve neće više da postoje,pošto nisu ispunele svoj zadatak u proteklih 2000.godina.z:)

Joj velike pameti i snage u tima koje spominješ pa da zaključke donose nakon 2000 godina terora.
Što nisu unaprijed znali da će tako biti 2000 godina pa da te crkve se uopće ne osnivaju.
Ako imaju moći sada uništiti sve te crkvetine kojih ima kao gljiva poslije kiše ,puno lakše
je bilo prije 2000 godina zaustaviti da nijedna ne nikne.
No izgleda da lili nisu znali što će biti s tim projektom crkva ili su znali ali su dopustili
da se desi što se desilo zadnjih 2000 godina.

Autor ove teme mi uopste nije jasan, najveci vernik je verovatno na forumu a postavio je pitanje u kome dovodi postojanje onoga u sta on veruje..."Ima li..."
Moj odgovor je da uopste ne treba da razmisljam o tome, pa ni ljudi...bez obzira bili oni vernici ili nevernici.

Autor ove teme mi uopste nije jasan, najveci vernik je verovatno na forumu a postavio je pitanje u kome dovodi postojanje onoga u sta on veruje..."Ima li..."
Moj odgovor je da uopste ne treba da razmisljam o tome, pa ni ljudi...bez obzira bili oni vernici ili nevernici.

Постављаш увек питање на које имаш одговор.Запамти то!
У праву си да сам највећи верник,не на форуму,него у Универзуму,јер сам многе ствари доживео и видео,значи имам искуствену спознају,а не књишку.:zpozdrav:

У праву си да сам највећи верник,не на форуму,него у Универзуму,јер сам многе ствари доживео и видео,значи имам искуствену спознају,а не књишку.:zpozdrav:

"when u talk to God, it's a prayer
when God talk to u, it's a schizophrenia"

Jesti onaj sto radi na salteru za vecnost? Imal kakvijeh polazaka u skorije vreme... recimo, ovog milenijuma?
Razumeh da imas kojekakve dojave, pa da se na vreme prestrojim medj' ove Upucene...

normalno da postoji...oko toga nema diskusije...z:)

Ma samo se šališ vidim ja. Kako nema diskusije kada smo već na 53. strani?
A protutnjaće i još mnoge strane a pitanje će opet ostati isto.
Ja bih da glasanjem utvrdimo istinu i da se dalje ne mučimo, jer glasanjem je utvrđeno da je Isus Bog i ostao je Bog, glasanjem je utvrđeno da žene imaju dušu i eto, one imaju dušu (valjda:D). Dakle vidimo da je i glasanje veoma efikasno u rešavanju veoma važnih religijskih pitanja pa zašto to i mi da ne uradimo.

Poslednja izmena:

Back