- Poruka
- 766
zagrli drvo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to tako jednostavno kako tebi izgleda.
Recimo, računar obavi sabiranje i dobije rezultat. Da li je taj rezultat materijalan? Postoji li negde u računaru komad hardvera koji predstavlja taj rezultat?
Računar ostaje materijalan i kada se isključi struja. A rezultat nestaje... Razmišljaj malo o ovakvim stvarima.

Nije to tako jednostavno kako tebi izgleda.
Recimo, računar obavi sabiranje i dobije rezultat. Da li je taj rezultat materijalan? Postoji li negde u računaru komad hardvera koji predstavlja taj rezultat?
Računar ostaje materijalan i kada se isključi struja. A rezultat nestaje... Razmišljaj malo o ovakvim stvarima.
Размишљај и ти о томе, рецимо о томе ШТА ПОКРЕЋЕ РАЧУНАР ???![]()
Elektrichna energija. Tvoja poenta?

Ne, nema BogaDa ima Boga![]()

Ne, nemaDa ima![]()

===============================================================Da ima![]()

Vec 2000 godina, sve sace, samo shto nije...===============================================================
Oooo, jos kako ga ima. I ne samo da ga ima vec ce ponovo doci!!!
Niste li citali u bibliji???
![]()

A kad bi stvarno dosao,opet bi ga prikucali za krst.![]()
Ovog trenutka raspisujem tender za drvo koje želi da bude zagrljeno....zagrli drvo....
Ovog trenutka raspisujem tender za drvo koje želi da bude zagrljeno....
Ovog trenutka raspisujem tender za drvo koje želi da bude zagrljeno....
Odosmo malo off... Ali...pa deki to cak nije ni metafora vec suva realnost... priroda ti je najbolje ogledalo stvaraoca.. ne mi ljudi.... grleci drvo radis ono sto rade oni koji oduzuju dug prema zemlji sadeci npr. to isto drvo....
Prijatelju, pa zvezdarska šuma je poprilično ugrožena. Divlja gradnja je već ušla duboko u šumu...Evo ti na hiljade ponuda:
http://sites.google.com/site/zvezdaraforest
http://zvezdarskasuma.blogspot.com
Prijatelju, pa zvezdarska šuma je poprilično ugrožena. Divlja gradnja je već ušla duboko u šumu...

Greenpeace bi sigurno reagovao, ali se verovatno plaši nas koji verujemo da Bog postoji....

Statistika veoma cesto daje pogresne odgovore pojedincu. Tako da ovo treba shavtiti relativno. Kad covek ode u crkvu moze se pitati da li su svi ti ljudi zaludjeni ili postaviti pitanje sebi ako ja ne verujem da li sam ja sludjen.
Ako covek malo razgovara sa pravim vernikom onda vidi da iz njega zraci dobrota, iskrenost, ... Ne znam ko je rekao da ne veruje da Bog postoji vec da zna da Bog postoji

===============================================================
Oooo, jos kako ga ima. I ne samo da ga ima vec ce ponovo doci!!!
Niste li citali u bibliji???
![]()
Glupo koliko i pitati da li verujesh u vile i da li one postoje...najgluplje je pitati nekoga da li veruje u boga ili da li on postoji...
Ko je ikada proveravao ljude na takav nachin? Mozda oni ulichni propovednici?zamislite kad bi neko isao ulicom i cimao ljude za rukav i ono sevao ocima i postavljao pitanje a...si ateista, a..bog ne postoji naraFski jel tako?.... posle 200 metara bi te odveli na guberevac....