Millie80
Iskusan
- Poruka
- 6.450
Da li muškarci više vole ***** ili "svetice?" Pitam se, pitam...![]()
iz krajnosti u krajnost...neće da valja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se!!!! Svetice ne postoje (bar imaju pogane misli ako vec nista ne rade)!Oba termina mi zvuce uvredljivo.........
Svetica.....nekako ironicno.....riba koja se femka, koja nema pojma o zivotu a pravi se bitna i fiiiina.....
kurvа.....riba koja sve resava navalentnoscu, treptanjem, siri noge da bi rijesila i najmanji problem, bez mjere i granice......
Muskarci zele mnogo toga kod svoje devojke/zene:
Da dobro izgleda (ukoliko je moguce 90/60/90), naravno mozak da joj radi 300/h, da je uvek tip-top sredjena ali i da isto toliko brine i o kuvanju, peglanju, pranju, ciscenju, deci i na kraju naravno Njemu, da zaradjuje jer ipak je kriza pa je dobra i njena plata, da niposto ne prati spanske serije kada je Liga Sampiona i naravno kada dodju do kreveta da ga svaki put raspameti i uradi nesto neocekivano da on nece ni sam znati sta mu se dogodilo...
Ima toga jos ali me mrzi vise da kuckam ... :rolleyes:

Moje radno vreme je zavrseno!!!!ima, zaboravila si najvažnije - da bude svetica![]()
pozzzima, zaboravila si najvažnije - da bude svetica![]()
Oba termina mi zvuce uvredljivo.........
Svetica.....nekako ironicno.....riba koja se femka, koja nema pojma o zivotu a pravi se bitna i fiiiina.....
kurvа.....riba koja sve resava navalentnoscu, treptanjem, siri noge da bi rijesila i najmanji problem, bez mjere i granice......

Mislim da grešiš. Krv-a jako dobro može da odglumi sveticu. Da na prvom sastanku vodi ljubav pa onda kaže: "Jao, šta mi se ovo dešava? Bože, ovo mi se desilo samo s TOBOM!" To će ga, naravno, ubediti da je on THE BEST i ona će uskoro u njegovim očima postati mala, slatka svetica.
Mislim da je tanka linija između krv-e i svetice- u pitanju su nijanse...![]()

Muskarci zele mnogo toga kod svoje devojke/zene:
Da dobro izgleda (ukoliko je moguce 90/60/90), naravno mozak da joj radi 300/h, da je uvek tip-top sredjena ali i da isto toliko brine i o kuvanju, peglanju, pranju, ciscenju, deci i na kraju naravno Njemu, da zaradjuje jer ipak je kriza pa je dobra i njena plata, da niposto ne prati spanske serije kada je Liga Sampiona i naravno kada dodju do kreveta da ga svaki put raspameti i uradi nesto neocekivano da on nece ni sam znati sta mu se dogodilo...
Ima toga jos ali me mrzi vise da kuckam ... :rolleyes:
Te podjele mi se ni malo ne dopadaju..............sve smo mi i jedno i drugo, samo treba znato pravilno dozirati.....
Ovo boldovano mi je smijesno.....samo se budale pravdaju za uradjeno......nikada ne bih osudjivala ribu koja se kresne, ali bi mi krajnje odvratna bila ona koja se pravda posle toga....
Da, ali generalno devojke to rade...kada spavaju sa deckom na prvom sastanku pravdaju se da to inace nikada ne rade
Da, ali generalno devojke to rade...kada spavaju sa deckom na prvom sastanku pravdaju se da to inace nikada ne rade

da mi dođe da ga iz cuga pitam "kod tebe ili kod mene?" Verovatno bi se kresnuli već na putu do gajbe...- i ja srećna. 
Sudeci prema opisu - na pjesnike i јebace...
Ništa, sestro slatka. Zato je sa njima lako biti svetica.
Oni misle "uh- ova se ne da!" a u stvari je: "uh! ovaj me ne pali". Ti to iz iskustva?![]()
e samo da znas...Da li muškarci više vole ***** ili "svetice?" Pitam se, pitam...![]()
ja sam spavala s dechkom na prvom sastanku i stvarno nisam to nikada radila, so? :?

Jos nisam jebbo sveticu...a i smetao bi joj oreol dok mi sisa pimpek
Samo ne znam dal bi se i ja pojavio na ikonama 3. generacije...
sv.Dragantaur ubada Azdaju