***** ILI SVETICE?

onda udje on... jakna... sa zlatnom zvezdom na grudima... u dzepu novcanica od 50 dolara... i dva pistolja za pojasom... tajac... ko ce u raj? ko je tu gresan? dva burbona na sanku... kao grom... i onda se nikad ne vrate u igru... ni za milion dolara... i odjednom... svuda para... i nista se vise ne vidi...

Muskarci zele mnogo toga kod svoje devojke/zene:

Da dobro izgleda (ukoliko je moguce 90/60/90), naravno mozak da joj radi 300/h, da je uvek tip-top sredjena ali i da isto toliko brine i o kuvanju, peglanju, pranju, ciscenju, deci i na kraju naravno Njemu, da zaradjuje jer ipak je kriza pa je dobra i njena plata, da niposto ne prati spanske serije kada je Liga Sampiona i naravno kada dodju do kreveta da ga svaki put raspameti i uradi nesto neocekivano da on nece ni sam znati sta mu se dogodilo...
Ima toga jos ali me mrzi vise da kuckam ... :rolleyes:

hebi ga, samo nemam tih 90/60/90... :) imam male sise :)

ostalo se podrazumeva :)

to ti je kad pushish liku q a zove te momak na telefon.. a ti se javish i teshko dishesh: )

:super:

nope, ni dalje ne kontam... kako je ***** karakterna osobina.... :dontunderstand:
pa fino priznaj da si lupio i zavrsi sa tim.... :roll:

Nije on lupio no sam ja napisao, a pred kraj skolovanja (ako studiras psihologiju) vec ce ti se reci samo! U suprotnom, stvarno nikad psiholog od tebe!

Back