***** ILI SVETICE?

Muskarci zele mnogo toga kod svoje devojke/zene:

Da dobro izgleda (ukoliko je moguce 90/60/90), naravno mozak da joj radi 300/h, da je uvek tip-top sredjena ali i da isto toliko brine i o kuvanju, peglanju, pranju, ciscenju, deci i na kraju naravno Njemu, da zaradjuje jer ipak je kriza pa je dobra i njena plata, da niposto ne prati spanske serije kada je Liga Sampiona i naravno kada dodju do kreveta da ga svaki put raspameti i uradi nesto neocekivano da on nece ni sam znati sta mu se dogodilo...
Ima toga jos ali me mrzi vise da kuckam ... :rolleyes:

Da dobro izgleda (ukoliko je moguce 90/60/90), naravno mozak da joj radi 300/h, da je uvek tip-top sredjena ali i da isto toliko brine i o kuvanju, peglanju, pranju, ciscenju, deci i na kraju naravno Njemu, da zaradjuje jer ipak je kriza pa je dobra i njena plata, da niposto ne prati spanske serije kada je Liga Sampiona i naravno kada dodju do kreveta da ga svaki put raspameti i uradi nesto neocekivano da on nece ni sam znati sta mu se dogodilo...

ima, zaboravila si najvažnije - da bude svetica :lol:

ima, zaboravila si najvažnije - da bude svetica :lol:

Pa svetica mi se vise odnosilo na to da je divna majka i jos divnija supruga i domacica ali kada dodje vreme mora da pokaze i svoju "tamnu" stranu i da u krevetu...razbija :wink:

Tako da je definitivno odgovor da mislim da se oni tesko odlucuju za jednu ili drugu varijantu...zele obe i to je cinjenica

Oba termina mi zvuce uvredljivo.........
Svetica.....nekako ironicno.....riba koja se femka, koja nema pojma o zivotu a pravi se bitna i fiiiina.....
kurvа.....riba koja sve resava navalentnoscu, treptanjem, siri noge da bi rijesila i najmanji problem, bez mjere i granice......

Mislim da grešiš. Krv-a jako dobro može da odglumi sveticu. Da na prvom sastanku vodi ljubav pa onda kaže: "Jao, šta mi se ovo dešava? Bože, ovo mi se desilo samo s TOBOM!" To će ga, naravno, ubediti da je on THE BEST i ona će uskoro u njegovim očima postati mala, slatka svetica. :)

Mislim da je tanka linija između krv-e i svetice- u pitanju su nijanse...;)

Mislim da grešiš. Krv-a jako dobro može da odglumi sveticu. Da na prvom sastanku vodi ljubav pa onda kaže: "Jao, šta mi se ovo dešava? Bože, ovo mi se desilo samo s TOBOM!" To će ga, naravno, ubediti da je on THE BEST i ona će uskoro u njegovim očima postati mala, slatka svetica. :)

Mislim da je tanka linija između krv-e i svetice- u pitanju su nijanse...;)

Te podjele mi se ni malo ne dopadaju..............sve smo mi i jedno i drugo, samo treba znato pravilno dozirati.....
Ovo boldovano mi je smijesno.....samo se budale pravdaju za uradjeno......nikada ne bih osudjivala ribu koja se kresne, ali bi mi krajnje odvratna bila ona koja se pravda posle toga....

ja necu da joj mozak radi 300 na sat...onda moj treba da radi 350

Te podjele mi se ni malo ne dopadaju..............sve smo mi i jedno i drugo, samo treba znato pravilno dozirati.....
Ovo boldovano mi je smijesno.....samo se budale pravdaju za uradjeno......nikada ne bih osudjivala ribu koja se kresne, ali bi mi krajnje odvratna bila ona koja se pravda posle toga....

Da, ali generalno devojke to rade...kada spavaju sa deckom na prvom sastanku pravdaju se da to inace nikada ne rade

Da, ali generalno devojke to rade...kada spavaju sa deckom na prvom sastanku pravdaju se da to inace nikada ne rade

Glupace.......zasto se pravdati muskarcu, i izigravati nesto sto nisi......ako zelis da on misli da si 'svetica', ti lijepo prekrsti nogice i tako ih drzi citavo vece...............a ako bi da zadovoljis svoje zelje, budi hrabra pa istrpi malogradjanske komentare, posto ce ih sigurno biti...........

Mislim da mnogo toga zavisi i od muškarca. Postoje oni sa kojima bih samo dugo šetala, razgovarala, držala se za ručice- i ja srećna... :)
A ima i onih koji me toliko pale :rumenko: da mi dođe da ga iz cuga pitam "kod tebe ili kod mene?" Verovatno bi se kresnuli već na putu do gajbe...- i ja srećna. :)

Znači, dosta toga zavisi od jače polovine. Možda zvuči banalno, ali i njih možemo svrstati u neke grupe i podgrupe...
Imate li neku ideju? Klasifikacija na...?

Back