Što? Sve se to dezinfikuje kuvanjem.jos i da pojede..pa brate..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što? Sve se to dezinfikuje kuvanjem.jos i da pojede..pa brate..
Dzaba, psiholoski deo je ostao zatrovan, uprljan, uklicovan.Što? Sve se to dezinfikuje kuvanjem.
Nemoj tako...Fuj gadno kako moze s plastikom, koliko jadna mora da bude, jos i sovinista, objektifikuje musko telou. Mora da mirise sva na gumu kad izadje iz kuce psihicki poremecene zene bez empatije i sposobnosti da ostvari emocijonalni odnos s muskim polom.
Retko lepe boje..lepe su boje?
Ko još to može da zna? Čuo sam da su pre nekoliko godina su navodno uhvatili jednu devojku, radnicu fast food-a, kako se samozadovoljava u vece-u i to rukama kojima je pravila pice, sendviče, tosteve i palačinke koje sam pre tog saznanja hiljadu puta jeo.Dzaba, psiholoski deo je ostao zatrovan, uprljan, uklicovan.
Kako si krenuo na kraju ce biti i ucrvljen.Dzaba, psiholoski deo je ostao zatrovan, uprljan, uklicovan.
Ja jesam i prilično dobro radi..Ja sam jednom razmislja da kupim ono sta se stavi na penis da ti vibrira neki prsten, je li ko koristio to
Pa onda idi pa povraćaj po ulici odmah zato što ..sve one to koriste..Jbte da sretnem tako neku devojku i saznam to o njoj mislim da bih se izbljuvao po sred ulice. Ne daj boze da smo spavali. Prao bih se vrelom vodom, parocistacem brate. Kako moze neko da zameni bozanstvenu ljubav i zdrav odnos s muskarcem s nekom plastikom jbte. Kakvih sve ima bozemesacuvaj.
Kako tako ne ume jbte samo pridjes muskarcu, kazes nesto pametno i ...
Popunjava se..zasto se anekta ne popunjava?
ponizavajuce ti je da pored tebe zivog koristi vibrator?ili sta?Hvala Bogu i dalje ima normalnih zena- out der.
Lee...Bolje koristiti neko povrće poput krastavica, plavog patlidžana, tikvica i sl. Ekonomičnije je, a nakon igranja se može spremiti nešto za jelo.
A dije je to bilo?Ko još to može da zna? Čuo sam da su pre nekoliko godina su navodno uhvatili jednu devojku, radnicu fast food-a, kako se samozadovoljava u vece-u i to rukama kojima je pravila pice, sendviče, tosteve i palačinke koje sam pre tog saznanja hiljadu puta jeo.
S obzirom da su u pitanju glasine i neproverene informacije, zadržavam pravo da ne oktrijem ime fast fud-a.A dije je to bilo?
Svaka čast... I kako radi?Uglavnom b ondage i electro play opremu koristim, možda i par hitachi wandova, možda još i neke stvari
Tema me je inače podsetila na nešto komično gde umalo da padnem sa stolice
https://metro.co.uk/2019/07/01/vibrator-funniest-review-amazon-10095225/
A ne.. ne pitam ja to za sebe pitam za prijatelja on baš obožava da jede fast food..S obzirom da su u pitanju glasine i neproverene informacije, zadržavam pravo da ne oktrijem ime fast fud-a.
Hahahaha, Nije valjano samo reakciju da ostavim, moram malo da dolijem ulje na vatru..A ne.. ne pitam ja to za sebe pitam za prijatelja on baš obožava da jede fast food..
Rezultati su izuzetniSvaka čast... I kako radi?
Nisu u pitanju poznati fast food lanci poput mekdonaldsa, kfc-a i slično, već jedan omanji fast food lokal. Nemaš razloga za brigu.A ne.. ne pitam ja to za sebe pitam za prijatelja on baš obožava da jede fast food..
Ovo cu da kupim zenki i da se pravim da sam kao otisao negde i ima samo da joj upadnem: sta bi bejbe? jel ode baterija?Uglavnom b ondage i electro play opremu koristim, možda i par hitachi wandova, možda još i neke stvari
Tema me je inače podsetila na nešto komično gde umalo da padnem sa stolice
https://metro.co.uk/2019/07/01/vibrator-funniest-review-amazon-10095225/
zenka tvoja to vec ima samo ti ne znasOvo cu da kupim zenki i da se pravim da sam kao otisao negde i ima samo da joj upadnem: sta bi bejbe? jel ode baterija?
Ne brinem se ja prijatelju nisam ti ja gadljiv.. ja kad sam bio mali ja sam lizao lizalo koje je palo na tepih pa gle me sad ništa mi ne fali..Nisu u pitanju poznati fast food lanci poput mekdonaldsa, kfc-a i slično, već jedan omanji fast food lokal. Nemaš razloga za brigu.
Izvini molim te ali ja volim i da ima i emocija.zenka tvoja to vec ima samo ti ne znas