andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.848
ja ne znam kako mi vama da ugodimo..Izvini molim te ali ja volim i da ima i emocija.
juce je sex bio samo sex,danas bi i leptirice u stomaku.. sta vi volite ustvari?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne znam kako mi vama da ugodimo..Izvini molim te ali ja volim i da ima i emocija.
realno,samo se upali neka emotivna pesmamože ona sve sama
Slusaj bre ti. Ne znam ja s kojim ti muskarcima pricas i nemoj mene u isti kos. Ja nemam veze s tim. To je tvoj problem sto su ti svi muskarci isti.ja ne znam kako mi vama da ugodimo..
juce je sex bio samo sex,danas bi i leptirice u stomaku.. sta vi volite ustvari?
pitam te sta ti volis?Slusaj bre ti. Ne znam ja s kojim ti muskarcima pricas i nemoj mene u isti kos. Ja nemam veze s tim. To je tvoj problem sto su ti svi muskarci isti.
Ja volim draga moja da vodim ljubav.pitam te sta ti volis?
Vide li Barbara strahote i objektifikacije muskaraca, spavaju s plastikom?
Kakve li su to persone.
Pa jeste. I to vidi onaj jos plisani kaiscic, cemu li to sluzi. Bolje da ne znam. I sve to u onoj wolt papirnoj kesi, na dostavu. A reci?Budale..brukaju po selu svoje partnere..
Pa jeste. I to vidi onaj jos plisani kaiscic, cemu li to sluzi. Bolje da ne znam. I sve to u onoj wolt papirnoj kesi, na dostavu. A reci?
Драги била сам у шопингу види шта сам све купила!?
Definitivno je bolje da se samopomaze spravama nego da skace s k. na k.Vide li Barbara strahote i objektifikacije muskaraca, spavaju s plastikom?
Kakve li su to persone.
S njom cu posle da pricam. Samo da zavrsim s ovim uzasom.