Igracke za devojcice

da li koristite?

• da

• ne

• da,na njen nagovor

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Strasno je oba. Treba da nadje nekog normalnog muskarca, da se uda i da bude fina zena.Nije sve u seksu znas?
Strasno je sto ironises sve vreme...
Ako izuzmemo tvoju ironiju, sta ima lose u tome sto si napisao...
Mislis da ako su fine i zele da se udaju i imaju porodicu, automatski su i sta tacno?...glupe, zatucane, nemaju pojma sta je seks
ne koriste igrackice sa svojim partnerom kad i ako pozele te su samim tim seljanke?

Jes ti realan...:lol:

Ne vidim ništa loše u igračkama. Pa to postoji kroz istoriju čovečanstva.

Zanimljivo i uzbudljivo je od odlaska u sexshop do eksploatacije.
Kad se setim svojecznatiželje da prvi put uđem u shop. Krenem pa odustanrm, krenem pa odustanem i tako nekoliko puta. Kada sam konačno ušla iznenadila sam se bile su tu još dve žene (za mene su tada to bile što bi se reklo tete).
Pre par godina sam vodila jednu dugaricu. Nije znala de je vodim, kao slučajno smo naišle. Ona se malo snebivala ali smo dosta toga razgledale.
Meni su igračke ok. Nije to sad nista posebno višeczezanje i tako...

P.S. bila sam kupila neki crveni saten i odnela kod krojačice da mi iskroi u trake i porubi. Ja joj objašnjavam šta i kako a ona me pita zašta će ti to?!
-Za vezivanje.
-Čega vezivanje?!
-Ma za igranje.
- Kakvo igranje i vezivanje?!
Ja se sad nebivam da li da joj objašnjavami li da iskuliram... reko hajde da vidim reakciju,
-Ma dečko i ja hoćemo da se igramo.
-aaaa tooo. Ahhaha. Dobro dobro. Lepo ću da ti uradim.
Kada sam došla, posle nekoliko dana da uzmem pruza mi kesu i smeška se
-Evo, uzivajte.
Nije htela da mi naplati. Ja joj ostavila nesto kao za kafu..

Ne vidim ništa loše u igračkama. Pa to postoji kroz istoriju čovečanstva.

Zanimljivo i uzbudljivo je od odlaska u sexshop do eksploatacije.
Kad se setim svojecznatiželje da prvi put uđem u shop. Krenem pa odustanrm, krenem pa odustanem i tako nekoliko puta. Kada sam konačno ušla iznenadila sam se bile su tu još dve žene (za mene su tada to bile što bi se reklo tete).
Pre par godina sam vodila jednu dugaricu. Nije znala de je vodim, kao slučajno smo naišle. Ona se malo snebivala ali smo dosta toga razgledale.
Meni su igračke ok. Nije to sad nista posebno višeczezanje i tako...

P.S. bila sam kupila neki crveni saten i odnela kod krojačice da mi iskroi u trake i porubi. Ja joj objašnjavam šta i kako a ona me pita zašta će ti to?!
-Za vezivanje.
-Čega vezivanje?!
-Ma za igranje.
- Kakvo igranje i vezivanje?!
Ja se sad nebivam da li da joj objašnjavami li da iskuliram... reko hajde da vidim reakciju,
-Ma dečko i ja hoćemo da se igramo.
-aaaa tooo. Ahhaha. Dobro dobro. Lepo ću da ti uradim.
Kada sam došla, posle nekoliko dana da uzmem pruza mi kesu i smeška se
-Evo, uzivajte.
Nije htela da mi naplati. Ja joj ostavila nesto kao za kafu..
Aj nemoj da zayebavas brate da si screchovala ispred vrata seks shopa? Zamisli gledas neku tako animiranu napred-nazad ispred radnje.

Pa jeste. E a vidi ovu pricu, jedan drugar (Ja) bio s jednom ultra ultra hot zenskom, stvarno seksi da odlepis i fizicki i ovako, znaci takva je bila nekako egzoticno gradjena da sam ja nju instant zamislio u jednoj od svojih vrelijih fantazija, a to su oni kozni strapovi, sva da bude u tome , alkice, ludila da zvecka, i naravno jednom odjurim do seks shopa, ulazim, a ono em skuceno em kao da su bili na nekoj rasprodaji i dva tri lika unutra. Ovaj jedan kao kupuje kolegi masturbator, drugi nesto kao razgleda pa devojci gacice/ulja za masazu, a treci lik unosi kutije ko za TV velike i mi samo skacemo u stranu i obaramo sa rafova stvari - valjda nova roba stigla. I sad se meni ovaj lik sasvim ljubazno i na usluzi obrati sa kako da mi pomogne, i ja ono: jel imate strapove? a on u sekundi proguta knedlu, da da naravno da imamo strapone, sav profi i uze i skida sa rafa zenske gace sa penistom: ovo vam je mozda odgovarajuce, nije veliko a i materijal je.. i ne da mi da ga prekinem. Ja reko, ne ne ne, mislim na strapove , kozne ono sto se oblaci- koznjak bro, a on me pogleda znacajno u fazonu: nema potrebe da se stidite mi smo profesionalni i da ste ovo trazili.
Sledeci put sam nju poslao

Back