Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Reči, reči....Zadate.reči.za sledeću pričicu.......laser, oktopod, babaroga, suši, nikola tesla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,jesam...Osnovnu skolu sam zavrsio za 6,srednju za 2,i diplomirao sam za 2 godine fakulteta...Ako imas nesto sto me demantuje,slobodno reci....![]()

Jes' ti punoletan, g. Magistre?.....
Aj,bre, mani se ćorava posla.......Nemo' spamuješ temu, koga to još ovde briga.....
El, umeš ti da pišeš, il ne umeš...![]()
Hvala Bogu, te ih lako provaliti.
@bl2 i sAkal...Da sam neko nerazumno deriste,ova apsurdna izjava bi me i iznervirala,ali nema svrhe raspravljati se sa zivljem dRzavice srBije.mOje "yebanje" pravopisa samo dokazuje da si ti "yeBao" ovcu,maloletni delikventni ovcofilu...

Hahahahahahaa!!!

Naglo je skocila i obrisala suze, plakala je kao kisa koja je dobovala po njenim prozorima, cula je u sobi svoju bebu kako urla, ponovo,pritisnula je rukama usi da ne cuje, ne zeli vise da je cuje, osetila je tezak pritisak na grudima, kao da je neko davi, otvorila je vrata od terase, beba je i dalje plakala, i ona je plakala. Mala siva ptica proletela je pokraj nje, slobodna, leprsava, sama. Pozelela je da bude poput nje, pozelela je da bude ptica. Popela se na ogradu terase, obrisala suze, osmeh joj se sirio licem,rasirila je ruke,sada ce sve biti bolje pomislila je.....
auto
parfem
vetrenjaca
gramofon
heftalica
Zao mi je sto sam ti kupio auto umesto parfema. Rekla si da ne volis miris benzina...Opet sam sam Don Kihot protiv tvojih vetrenjaca, a da te nikad ni dotakao nisam osim kroz zvuke gramofona koji preskace kao da skljoca heftalica kojom mi spajas srce za svoje....
Prelepo...
Zao mi je sto sam ti kupio auto umesto parfema. Rekla si da ne volis miris benzina...Opet sam sam Don Kihot protiv tvojih vetrenjaca, a da te nikad ni dotakao nisam osim kroz zvuke gramofona koji preskace kao da skljoca heftalica kojom mi spajas srce za svoje.
Petar
dugacak hodnik
nicija prica
staklena vrata
decak
lopta
ptica u kavezu
zelene oci
..Ispred nas...dugachak hodnik. Pored mene sheta Petar, moj muz, a za ruku shetamo nasheg malog dechaka...jurca za zelenom, malenom loptom...ali mi ne pushta ruku... Strah ga je...videla sam mu to...izvirao je iz njegovih zelenih ochiju.. strah ga je jer izlaza ne vidimo...u ovom prokleto dugom hodniku...pustom...hladnom i mrachnom...
...negde...na sredini hodnika...ugledah pticu u zlatnom kavezu...nije pevala...bila je uplashena...isto kao i mi...Slutila je nevolju i bila josh jedan od svedoka...ove...nichije priche... Svedok...nashoj zajednichkoj smrti...jer pored njenog zlatnog kaveza...spazismo staklena vrata..Otvorismo ih...i neshto nas povuche u beskraj...u neku provaliju...rupu...ne znam ni ja shta...ali iz nje vishe nikada nismo izashli...:???::???:
vatra
ptica
shum
staklo
voda
Nemam pojma zašto ali tog usranog popodneva mi je nešto došlo da se prošetam još usranijom obalom tog užasno usranog mora. E yebo me onaj ko me i dovede ovde! Sunce prži a ladovine ni iz glave, a kao neko mondensko mesto. Jes al u qrcu! Kao u rerni bre! Ma znaš šta je Sutomore za ovo sranye!!? Zakon bre! Raj na Zemlji burazeru! A lepo sam teo u Herceg Novi a vidi ti sad ovo!? Em sam puko kintu em sam se proveo ko bos po trnju! Izem ti ovakvo letovanje! Oko mene sve starci bre, ko u Mataruškoj banji da sam, ko ekskurzija iz nekog staračkog doma. Ovo je bre gerontološki centar a ne mondensko letovalište, ma plač majke božije burazeru! Nigde ništa mlado! Samo ja medju matorcima! Nigde neke ribe bre, ni levo ni desno... Nigde! Čini mi se da su i one u moru žešći oldtajmeri! A ja pomislio biće nešto da se navata, neka Švabica ili nešto slično pa da se posle malo qrčim po čaršiji. Znaš ono, da se slikam pa posle kumovima i ortacima da vadim mast! Pa da bačim koju fotku i na onaj facebuk ili nešto slično pa da se posle priča do sledeće godine kako sam se proveo na odmoru, neka bruji čaršija i radno mesto! Al oćeš **** sine! Propas teška! Kako god, syebah se skroz i nastavih sa šetnjom po usranoj obali. Naletoh i na neke stenčuge usput, ma ko da sam na planinu otšo a ne na more, ***** ti i more ovako kad ti umesto kupaćih gaća i peškira treba planinarska oprema! Smorih se najstrašnije i sedoh na obližnju stenu da malo odmorim dušu svoju. Gledam ti ja tako burazeru u ono sinje more i razmišljam koji mi je moj sve ovo trebalo kad odjednom tu dole ispod stenčuge poče nešto da se praćaka. Veliko bre za ribu! Nije riba a nije ni som. Ma otkud som u moru, some jedan! E stvarno sam puko ko bas. Buljim ti ja u to čudo od morskog stvorenja a bulji i ono u mene, da nije ona sirena Sunce li ti ne *****! Sad kad se iz ribe pretvori u ribetinu! U mladu ribetinu! Gleda me nekim tupim pogledom a oči krupne bre, ko fildžani, nekako velike i tužne, čudno neko stvorenje baš. Mora da sam i ja njoj čudan čim me ovako i ovolko dugo gleda. Džabe se ja ponado, nije sirena već foka! E yebo te život prava foka! Otkud foka ovde!? Ma otkud ja ovde ***** ti život! Piče oni talasi po noj i po steni a meni pade na pamet gibanica burazeru, ona naša, seljačka, prava! Kako i zašto nemam pojma, enigma žestoka! A dao bi i njoj parče, mora da je gladna, izgladni se od tolikog praćakanja u plićaku a sigurno joj je i riba doqrčila! Nema ništa gore od jednolične ishrane, zavežu se creva pa kad odeš u wc da viš muke po Jovu burazeru! Pakao pravi! Čini ti se da se rastaješ od života a ne od gowana a rastanak ti prija do yaya! E foko moja, što nisi ta morska sirena pa da zayedno odemo negde u tri lepe materine! Vako ti nazad u dubinu usranog mora a ja nazad u onaj smrdljivi hotel, ti sa ribom a ja sa ribom i gibanicom u mislima, a lego bi i sok od zove...
Kafa
Yugo
Baunti
Hotel
Zamak
Trajekt

................
....