Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
E, sad si ga tek magistrirao....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da,jesam...Osnovnu skolu sam zavrsio za 6,srednju za 2,i diplomirao sam za 2 godine fakulteta...Ako imas nesto sto me demantuje,slobodno reci....![]()

Jes' ti punoletan, g. Magistre?.....
Aj,bre, mani se ćorava posla.......Nemo' spamuješ temu, koga to još ovde briga.....
El, umeš ti da pišeš, il ne umeš...![]()
Morao sam! Malo razumevanja molim... 
Sam si rekao, malo razumevanja.... Ovako brzopotezno školovanje nema vremena za pravopis.Hm, gos'n magistre... yebe Vas malo pravopis... rekao bih...![]()
@bl2 i sAkal...Da sam neko nerazumno deriste,ova apsurdna izjava bi me i iznervirala,ali nema svrhe raspravljati se sa zivljem dRzavice srBije.mOje "yebanje" pravopisa samo dokazuje da si ti "yeBao" ovcu,maloletni delikventni ovcofilu...

@bl2 i sAkal...Da sam neko nerazumno deriste,ova apsurdna izjava bi me i iznervirala,ali nema svrhe raspravljati se sa zivljem dRzavice srBije.mOje "yebanje" pravopisa samo dokazuje da si ti "yeBao" ovcu,maloletni delikventni ovcofilu...

nedeljni ručak, sramota, Tara, maramica, ćebence
Nedeljni ručak prošao je za mene uobičajeno..Sama sam živela, sama ručavala, sama se nadala......Sama skupljala ostatke hrane i prljavo posudje sa stola, kad me probode zvono sa vrata. Ko se to mene danas setio? Otvarajući vrata stana, videla sam tvoje drago lice. Stajao si mangupski naslonjen na zid, potpuno neočekivano, nervozno cupkajući. Protrčao si malenim hodnikom pored mene, plašeći se da me slučajno ne dodirneš. Srce mi se grčilo od bola dok sam zatvarala vrata za tobom. Bolelo je strašno.. Stajao si u dnevnoj sobi, a odlučnost koja je izbijala sa tvog lica, plašila me. Za vraga, ni tvoje ćutanje mi nije govorilo ništa dobro. Pokušala sam da prekinem neprijatnu situaciju pozivajući te da sedneš, medjutim, ne. Ti si prečuo sve. Nije te zanimalo šta ja imam da kažem. Krenuo si u rafalnu priču. Ništa te nisam razumela, osim da treba odmah da podjem sa tobom na Taru ! Taru !!! Kakvu sad, Taru? O čemu on to priča, vrištalo je u mojoj glavi? U bujici tvojih reči, razaznala sam da pominješ brzo pakovanje, kao i predlog da obavezno ponesem ćebence ....Ćebence ? Da, ćebence, rekao si. Vrisak u glavi pokušala sam da ugasim smehom, histeričnim smehom. Šta će nama ćebence u okrilju Tare? Ohrabrio te moj smeh i krenule su muške priče. Lagala bih samu sebe kad bih rekla da mi nisu prijale. O,jesu, jesu. Čak si i ti osetio brže strujanje mojih zaspalih vena. To ti je dalo povoda da produbljuješ priču o putovanju na Taru, i planiranim doživljajima na pomenutom ćebencetu. Gorela je već i moja glava, more, i uši, ipak, ne toliko da se ne bih u čudu priupitala odakle ti takva moć da me tako brzo lomiš? Gledala sam u tvoje usne koje su se brzo pomerale, i mislila kako sam skoro juče još iz njih slušala neku drugu priču i gledala neko drugo lice. Prekriveno tugom. Bile su to drugarske priče posle kojih sam imala žarku želju toj nekoj šmizlici razvezati šamarčinu posred lepog lica ! Počupati joj ofarbanu kosu ulepljenu tvojim znojem ! Toj glupači koja je imala toliko hrabrosti, i tako malo pameti, da tebe, mog druga, žestoko povredi i zacrni noći i jutra ! . Nije mi bilo jasno, kako si zaboravio da sam ti posle toga pričala o svom teškom životu, nije me bilo sramota, zbog pogrešne životne odluke ! Pa, nisam ti to džaba pričala! Bila sam potpuno iskrena i ispričala ti kako boli spoznaja da nema vraćanja, nema popravnog ispita.. Nema nazad !…. Zar nisi shvatio poruku ženske ispovesti kojom sam ti htela reči, da si toj glupači trebao pozvoniti na vrata, sretan, sa buketom cveća i bombonjerom, i zahvaliti joj se što se tako brzo odala i spasila te daljih muka i lažne sreće? Ne, očigledno nisi……....I dalje si pričao o Tari i ćebencetu, a ja sam se već osećala postidjenom. Hteo si svoj bol prevariti i utopiti u moju kosu, moje ruke……I dalje si voleo nju…….Ili, bol koji ti je ona nanela? A, ja? Na mene nisi mislio, ne….. Nisi mislio da li bi mene to povredilo? I ja sam živo biće, zar ne?
Htela sam ti još reći da si previše dobar za mene, ali nisam smela više ni reč zucnuti……Ućutala sam osećajući prženje tvog pogleda na koži…Letele su i varnice i strele, i sva moguća artiljerija iz tvog dragog oka, a ja sam samo spustila glavu znajući da će te zaboleti moje odbijanje…..Trasss……Sva sam protrnula.….Izleteo si iz mog stana, lupajući vratima lifta, ulaznim vratima zgrade…….Ne znam odakle se stvorila maramica na podu, zaprljana šarama tvojih cipela…..Podigla sam je i obrisala svoje suzno lice. Eh……eto, opet se nismo razumeli, a dišemo k’o jedno biće. .
- razumi me
- ako možeš
- nemoj me
- pljuvati
- ako ne moraš

.......tako živa, puna duha...