miris, igra, proleće, oblak, kiša
Veče je bilo čarobno, ja i ona, na odmoru, sami u gaju nekog napuštenog srednje-vekovnog zdanja ovde u Škotskoj. Oduvek sam želeo da vidim ovu zemlju, a ona nije ni mogla, ali pošla je samnom bez obzira što je slepa od rodjenja. Rekla je da je miris najviše privlači.
Stigli smo u pravo vreme što se tiče mirisa. Pozno proleće, toplije nego ikada, kažu. Sve je cvetalo i raslo oko nas, isto kao i moja neočekivana želja za njom sada.
Zagrlio sam je oko struka iznenada, čvrsto. Nije se opirala...
- Želim te - prošaputao sam, oprezno se privijajući uz njeno telo. Ćutala je, kao da je nema, umesto slepa. Znala je kako se osećam i šta želim, pre nego što sam to i sam shvatio. Imala je to nešto što ljudi koji vide, nemaju...
Krenuo sam tiho da pevušim stihove naše omiljene pesme. "Easy", u izvedbi Faith no more-a.
Prihvatila je moj muzikalni predlog, i tiho zazviždala melodiju. Privio sam je sasvim uza sebe, i lagano zanjihao kukovima. Savršeno me je pratila, osećajući svaki moj pokret. Uzdržavao sam se koliko sam mogao, sasvim skoncentrisan na igru. A sudeći po tom vragolastom smešku, koji je sada krasio njeno prelepo lice, to je zabavljalo.
Naslonila mi je glavu na grudi osluškujući moje srce, koje ubrzano radi već neko vreme. Kosa joj je, kao i oduvek, mirisala na cimet. Zagnjurio sam glavu u njene mastilo crne lokne, i poželeo da nikada ne izadjem odatle.
Trenutak kasnije, i čuo sam je kako se kikoće tiho. Da, zabavljalo je moje uzdržavanje. Njena ruka nežno skliznu sa mog ramena, i sasvim sporo krenu niz moje grudi. Nije ni stigla do stomaka, a glava mi se bez moje kontrole podigla i pogled uperio ka zvezdama prekrivenom nebu.
- Šta to imaš tu? - upitala me je tiho i uhvatila me za kaiš. Promumlao sam nešto, ni sam ne znam šta.
Žmureo sam dok sam osluškivao kako mi otkopčava kaiš i pantalone. Kada je spustila šlic, poželeh da je zgrabim i bacim na travu.
- Ne, ne, ne, mili moj. Strpljenja. - Rekla je i nastavila da se kikoće. Blenuo sam u nebo u pokušaju da skrenem misli, dok me je milovala. Osećaj je bio neverovatan.
Pokušavao sam sa svime, od bejzbola do posla. Pogledom sam nehajno dotakao oblak koji je upravo zaklonio mesec. Srebrna mesečina koja nas je obasjavala je nestala, mrkli mrak je nastupio. Sada mi vid ničemu nije služio. Zažmurio sam, i nas dvoje se nadjosmo u istom svetu. Svetu slepe ljubavi, strasti i požude koja nije birala lokaciju na kojoj će se roditi.
Moje ruke same pronadjoše put ka njenim grudima. Nisu se dugo zadržavale tu. Lagano sam je uhvatio za zadnjicu i odigao od zemlje, trenutak kasnije i klečao sam, oprezno je spuštajući na meku travu ispod nas. Ništa nisam video, a opet, ništa nisam ni morao da vidim.
- Budi nežan - prošaputala je i vešto mi spustila pantalone do kolena svojim stopalom. Krv mi se uzburkala, osećao sam vrelinu koja se širila oko nas. Zadigao sam joj suknju, i pomerio gaćice na stranu...
Kiša je pala, oboje smo bili sasvim mokri nakon nekoliko minuta. Shvatio sam to tek nakon što sam doživeo vrhunac. Srećan i zadovoljan što je potrajalo dovoljno dugo da ga i ona dostigne.
Nismo marili za kišu, leškarili smo zagrljeni na travi još neko vreme, pogleda uprtog u zvezde koje su virile iza oblaka...
Ljubav, mržnja, bol, zatvaranje, lek