Šakal
Elita
- Poruka
- 17.385
Hm, vidim da se pisalo istovremeno... sledeći neka uzme reči koje mu odgovaraju... više...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jaoo što vam je sexy ova igra![]()
evo i ja malo da se poigram...
Jupiter, spejsšatl, laboratorija, skafander, čudo
Izašao sam iz kuće jedno veče...
Pozdrav za sve![]()

Lagano je svitalo, ja sam i dalje zurio kroz prozor vojne bolnice u Siriji, kao i prethodnih mesec dana. Pogledom pretražujući široko prostranstvo u potrazi za poštarom, koji bi mogao nositi odgovor na moje pismo. Nadam se da ga je dobila, jedino ona i njene misli mogu da me razgale sada.
- Oh Violeta - promumlao sam sebi u bradu žalosno.
Nismo bili venčani ni četiri meseca, a već su stigli da mi uruče poziv. Njena nesvakidašnja lepota je za to vreme jedva uspela da se ureže u moje pamćenje.
Vojska je već uveliko marširala, svojim dobro utabanim stazama. Prethodnih dana bi moji drugovi vikali ispod mog prozora i dobacivali mi kakve ohrabrujuće reči u nadi da će podignuti moj klonuli duh.
Nisu ni svesni da kada bi me videli, mogli bi jedino da plaču, nakon što bi se mučno ispovraćali svuda po sebi. Koža mi je bila jeziva, otpadala je sa mene u velikim komadima. Pre neki dan mi je tokom noći otpao veliki deo sa temena glave, ostavljajući krvavu i sluzavu rupu da zjapi. Gadio sam se samom sebi, do sada sam razbio sigurno dvadeset ogledala.
- Pogani divljaci ! - prokreštao sam nesrećno, dok su se gorke suze slivale niz moje unakaženo lice.
- Prokleti naučnici koji su stvorili taj virus! Prokleti bili oni koji su poslali baš moj tenk i čitavu tenkovsku diviziju u sred pustare! Prokleti bili svi oni koji su imali ikakve veze sa tim zlom! Prokleti!...

mozda bi ti se i svidela moja druga knjiga.
led, kanap, svetlo, drhtavica, shpajz....
..