Sedim pored prozora, pijuckam toplu
kafu s mlekom, i posmatram decu kako trce po
snegu i
ledu. Jeza me prolazi, i lagano se stresem. Razmisljam o tome kako bi bilo dobro da sam sada na nekom drugom mestu, u suncanom Brazilu na primer, da setam Kopakabanom i posmatram okean koji u ovo doba godine, jos uvek nije dovoljno topao da bi u njemu moglo da se kupa, a ipak pun preplanulih Brazilaca, koji zive na plazi i samo za plazu. Pitam se ima li smisla, to sto sam ja ovde, i nerviram se oko nekog besmislenog projekta, koji je trebalo jos juce da posaljem. Ma neka sve saceka,
kliknem jednom na Shut down i izlazim napolje da se igram sa decom.
MadonnaGirl, ja se mozda ne razumem najbolje u to kako stvari sada na ovom forumu funkcionisu, ali pretpostavljam da moderator nije neko ko samo treba da zakljucava teme i preti, vec treba da ucestvuje u postojecim temama i otvara nove i zanimljive teme. S druge strane, na ovaj podforum dolaze jako fini ljudi, niko se ne svadja i ne pravi probleme, i nema potrebe da se iko sankcionise. Sto se tice ove teme, mislim da bi trebalo da bude lepljiva, jer ako se uporedi broj postova i broj pregleda, lako se zakljuci da ima jako puno ljudi koji u ovoj temi ucestvuju pasivno iako nista ne pisu.
Nove reci:
slag
znoj
uzdah
dodir
Trazili ste erotsku pricu, ja sam dala reci, neka neko dalje nastavi