bandini

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • :lol::lol::lol: Primio si me pod svoje skute ubrzo po svom dolasku ovde....seti se..:D
  kulturno smo se družili, ne previše, ali dovoljno ;)
  Grabim, kažem, grabim!... a da niko ne otima se; gmižem, O Da, dok ostali oblacima apetite varaju. Haram dok pustoš je i gradim dok noć nagrada nije. Dobro, 4+, mala skala, nemoguća skretanja i smrt simbola... ovi me zidovi prekrečeni nešto ovlaž zadirkuju, a liftovi!... mmm, tako čisti, spremni, tesni... nevino je stvaralaštvo. Pozdrav.
  Dobar Vam dan g. Arturo, u sušnim danima ''Poezija ekrana'' se uzima u malim količinama, ali i dalje teče. A kako ste Vi?
  Evo jedno jutro kad život izgleda podnošljiv, jer događaji koji nas udaraju, pa dižu ili satiru, donose i mogućnost velikih, neočekivanih unutrašnjih promena i preobražaja.
  Ja bih mogao kazati kakvi su ti događaji, jer sam ih godinama osećao na sebi; oni su i učinili od mene ovo što sam. Uostalom, njih svi znaju koji znaju mene. To bi bilo lako. Ali teže je, nemoguće je kazati išta o promenama i preobražajima koji te događaje prate. A sve i kad bih mogao, ja to ne bih nikad rekao. Nisam lud. Ja bih se tako lišio upravo onog od čega i zbog čega živim.
  I stoga - ja ćutim i živim.

  Andrić - Znakovi pored puta

  Bejbe, lep znak si mi ostavio ;)
  *Gde staviti krunu bezglavom*-jednom napisah...a osecam da je tvoja kruna obujmila citav jedan kosmos te bih se u tom i takvom kraljevstvu zadovoljila biti i dvorska luda koja samo peva,peva i peva.
  "Na vučjoj stazi samo vuk prirodno putuje
  i to je razlika izmedju umetnosti i gluposti,
  razlika izmedju kože i krzna, a ipak su jedno.
  Zloduhi je to san."

  IN MEMORIAM: Ivana Margott (1981-2005.)
  Bandini, nadam se da si ok
  mislila sam da castim sutradan, no sledece godine castim bas na rodjendan
  i to ima da te podsetim par meseci unapred
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top