samouka pisi,jer ces dobiti po guzi
šta da ti pričam, kada ti znaš, ode inspiracija....
eno me malo na horor pričama. Pisaću ti ja nešto zanimljivije, obećala sam,a, uostalom, znam da voliš erotske priče
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samouka pisi,jer ces dobiti po guzi
hm...erotske priće?...![]()
..
.........a ja, da je krajnje vreme da ti napišeš pričicu.........

..... Tvoj red.![]()
Ovaj drug nas zaboravio, načisto...:???:
napisi ti nesto..ja cekam reci8-)
....Al volem priče da čitam...Stepenice su skripale poput rdjavih misli i sklonost ka tihom i suptilnom nastupu pada u vodu. Znam da je zaspala. Kiselina koja stipa nozdrve i svezi tragovi u hodniku odaju njeno poslednje hodocasce. Opet je " samoca " urezala nove rane po trulom namestaju, resena da celom selu teatralno pokaze koliko je zapostavljena. Da li pri ovakvim naletima gneva smem da je nazovem droljom? Manje je vazno koliko je to nepromisljeno. Pred vratima spavace sobe odlozila je svoj poderani kaput, svezanj kljuceva i kratez koji nije skoro zapevao. Vreme je! Pljuvackom sam sprao sve ono sto su dlanovi cuvali u ime razumevanja. Vise ne zelim da razumem. Sta ce to meni? Gde je ta rec u ovoj nasoj, maglom osencenoj, rasutoj volji? Gde? Pretvorio sam se u smrdljivu lopuzu zarad njenih prigusenih uzdaha, zarad sladunjavog ukusa tanke, prozirne kafe, misticnog joj osmeha i blazenstva umazanog ogledala u spavacoj sobi. Zgrabio sam pusku, usao u sobu i pogledom trazio razlog za jos jedno besano jutro, za jos malo strpljenja. Prisao sam krevetu, i dalje se kolebajuci, mada to nije za publiku, razbacao prnje i kosmare i zatekao je, nagu i uplakanu, bez imena, bez srama. Sve se to da skloniti. Nista od toga nije podgrejalo vlazni barut, ali cev se ipak uspravila. Zasto im je ostavila krila?