maksifor
Primećen član
- Poruka
- 874
nemam idole i uzore...a divim se grandovcima!!koliko su uspjeli naroda da zalude sa jenim textom ispod nivoa raspalog i bzv muzikom...i xxxxxxl grudima...pa svaka im cast!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je ljilja markovic idol... za nju ste morali chuti.. zena je genije![]()
Ne valja imati Bilije. Uzore da, donekle, Bilije ne nikako.
nemam idole i uzore...a divim se grandovcima!!koliko su uspjeli naroda da zalude sa jenim textom ispod nivoa raspalog i bzv muzikom...i xxxxxxl grudima...pa svaka im cast!!
moji idoli su victoria sicret models (ja cu 100% biti victoria sicret model)mada adriana lima ipak mi je najveci uzor
![]()
Odkud znash da cjesh biti ?![]()
pa prelepa sam, zgodna, visoka....![]()
Draga moja za manekenisanje i modelisanje ti je potrebno mnoooogo vise od lepote i visine!!
jao zamisli swi ti zawidimo,kako se samo hwalis narcisu jedan,sramota neka te bude,stwarno,aj nek drugi to da kazu a ne ti sama za sebe
Ima necheg i u sharmu.
Анђела,koliko imash godina ?![]()
nisam htela da ispadnem narcis, ali me je neko pitao ''otkud znas da ce biti jedna od njih''kazu i drugi sve to o meni, nisam samo ja ta koja to tvrdi. P.S. tema je ''idoli/uzori'' i moji komentari su skladni sa njom.
13. sto???![]()
13. sto???![]()
pa tek ces ti poceti da se razwijas.............za nekoliko godina ce3s izgledati drugacije,i ja sam sa 13 godina bila jako mrsawa.ali sam se ugojila za owe 3 godine,